FURT KNOURA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
20.3.08 10:00

FURT KNOURA

Ahojte hoky,muzete nektera poradit? Mam holcicku 3,5 mesice a zhruba od 3. mesice pres den furt knoura, nakrmim ji, prebalim, je v teple a furt ji neco chybi, nechce si se mnou hrat a furt jen knoura a nakonec krici. Hladna urcite neni mame uz pres 8 kilo, tak pribira vic nez dost. Zacinam mit nervy na dranc, protoze je to od rana co vstanem. Muzete nekdo poradit, diky koloska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
20.3.08 10:10

ahoj, ja mam klucika ted uz sedma a pul mesice a co se pamatuju tak tohle presne delal. Jednim z duvodu bylo podle me ze byl pres den dost unavenej protoze mi spatne spinkal. Ale to si myslim az ted zpetne, je to uz lepsi ale nekdy taky celej den knoura. Ted uz to jsou ale zuby, a muzou to byt i u vas, hybe se to v dasni a dite to boli i kdyz jeste nerostou. Jo a ctvrtej mesic byl u nas nejhorsi, taky jsem silela, VYDRZ

• Citovat
  • Upravit
3492
20.3.08 10:12

Ahoj,

neporadím co s tím protože sama nevím jak na to. Malá je taky taková. Je najezená (přibírá), vykaděná, přebalená a stejně pořád pláče no pláče je slabé slovo. Často ani nosit nezabírá. Jen tak ji položit do postýlky nebo kamkoliv jak se to dělává s miminky vůbec nemůžu. Hned řve. Sama neusne a i když ji uspím tak má neklidné spaní a co chvilku se budí. Rozhodně to není pohodové mateřstí. Někdy mám dost a nevím kudy kam :( Jak já bych si přála aby byla jako všechny ty mimi o kterých tady furt čtu a taky byla v pohodě :( Řešila jsem to i s dr., ale ta taky neví co s tím. Syn byl taky takový, ale teď nám to vynahrazuje a je moc šikovný :) tak asi zase nezbývá než počkat až vyroste, ale ráda bych si chtěla v klidu užívat miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
20.3.08 11:00

Nebude vypadat rýpavě, když napíšu, že moje starší to dělá dosud?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
20.3.08 13:29

Aja,

nedalo mi to, ale nebude to tim jmenem ??? :D

I kdyz tomu moc neverim moje 5 leta se nejmenuje Viktorka a taky porad jeci…

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.3.08 13:32

NAs mladej taky furt knour a ted jeste vic, pac je nemocnej. na zabiti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
20.3.08 16:50

Bubino, taky mě to napadlo. Manžel chtěl Marušku tak jsem si říkala jestli jsem na něho neměla dát :lol:

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
20.3.08 21:29

tak naše malá dneska taky furt kňourala…jo jo je to pakárna…

neporadím, ale jsem solidární :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
17.5.08 12:47

Ajjoo, tak jsem se uplne shledla v tom, co jsi napsala.. Mu synek ma ted 6 mesicu a je taky desne naladovej a porad jen knoura a je straasne neklidnej.. v noci spatne spi, v kocaru spi chvilku a zase knoura a rozhazuje rukama.. A taky si rikam, co to je za materstvi a proc zrovna ja mam tak moc uknourane miminko.. nekdy fakt nevim kudy kam. Ted jsem se ale navnadila tim, ze jsi napsala, ze tvuj starsi syn byl taky takovej a ted je sikovnej klucina. A kdy se to spravilo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
17.5.08 12:47

snad uz to bude brzy… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.6.08 17:36

Furt kňouřá

Moje dcera 6 týdnů přes den skoro vůbec nespala, pořád jen plakala, i když byla najezená, přebalená, pomazlená a unavená. Švagrová měla stejný problém s 2-měsíční holčičkou, která jí prokňourala v podstatě celý den. Teď jsme obě spokojené matky (i když špatné dny naše holky mají občas pořád, ale podstatně se to zlepšilo). Co nám pomohlo? Šum z rádia. Naladíš rádio na šum (žádná stanice) a postavíš vedle postýlky nebo košíku… Prcka to neskutečně účinně uklidní a usne, a pokud ne, alespoň se uklidní a nepláče. Šum z rádia je skoro totožný s tím, co slyšeli v bříšku a má to opravdu účinky. Možná jen holčička nemůže usnout nebo se uklidnit. Za vyzkoušení nic nedáš. Ať se to podaří:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure