Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
anonymní, ano, to je sice pravda ale - zakladatelka se ptala i na skladnost do korbičky, tam je jednoznačně lepší quinny, emitex ty malé korby vyplní tak, že na mimi moc místa nezbude
a pak, je hodně tuhý, neforemný, v tom je zase lepší aesthetic, který ač je také fleesový a nastavovací, je měkčí, tudíž i skaldnější, sporťák také vyplní pělně a na dítě rozhodně netáhne.. (to ani v quinny, což je zase kukla, takže Vojta vloni skoro nenosil rukavice, ruce zavřený ve fusaku a chrněl..) emitex jak je neforemný, věčně někudy trčí… aspoň se speedim a multiway… do zapa jsem ho vlůbec nedostala, aesthetic tam pasuje… a třeba autosedačka - do MC jsem tu krátkou verzi nenarvala vůlbec, prostě pak už nebylo místo na dítě, když tam byl fusak. kamarádka ho vizila v inglesině huggy ale sem se mi nevešel..
dříve byla ze zadu emitexu kapsa s gumou, normálně se to chytlo za zadek sedačky.. já mám speediho a tam se dá bouda oddělat od sedačky ze zadu, a snadno chytit, vlastně jsem boudu neměla přidělanou ze zadu skoro nikdy.. ty nové mají nějaký jiný systém, který se mi nezdál tak dobrý a jednoduchý, ale taky to jde, chytit za zádovou opěrku a mít přitom normálně boudičku..
Aha, omlouvam se, nejak jsem zapomnela, ze zakladatelka resila i korbicku. Pristi tyden se pujdu podivat do vzorkovny Aestheticu v P.4-Braniku, abych si ho osahala, nemuzu na nej v krame nikde narazit.
Na Emitex jsem koukala v Detskem raji, a je fakt, ze ani prodavacka si s tim zadovym systemem neporadila
(mmch-zahledla jsem ted nekde Tvuj prispevek ohledne kocarku, ze v DR prodavacky neporadi - ja jsem se ale ted docela divila, protoze kdyz jsme kupovali kocar, byly bezvadny, vsechno slozily, rozlozily, predvedly … tohle byla nejaka nova slecna asi). Ten system jsem ale uz pochopila, je dobrej obrazek na strankach Emitexu (mmch - ten system ma Aesthetic uplne stejnej). Ono se to jakoze stahne snurkou a pretahne pres operadlo (no radeji se podivej na fotky, jestli chces). System kapsa+guma byl urcite lepsi (ono vubec celkove guma je dobra
- napr ted ty „retezy“ s hrackami na kocarek, to musi clovek zabejcit jak blazen, aby roztahnul jakousi nesmyslnou ozdobnou hmotovou karabinu a zahaknul to za boudu … driv byla gumicka a hotovo). Ale to jsem odbocila.
Takze stale rozmyslim jaky fusak. Uz ale musim neco poridit, aby nas zima nezaskocila.
diky
nakukovatelka
Ja si ale zase rikam, ze ten fusak, i kdyz bude naducanejsi a objemnejsi zase jakoze dotvori ten kocar, ze ono kdyz je pak pod nulou a fouka vitr, a dite sedi na sportaku, tak je dobre, kdyz je v necem objemnym. I kdyz chapu, ze objem jeste nemusi znamneat teplicko. Jenom chci rict, ze by mi na zimu na sportak asi objemnej fusak nevadil - pokud nebude nikde klouzat, lezt dolu apod.
Ja chci aby sedel pod boudou urcite.
Jo a jeste jeden dotaz, teda asi se ptam jak blba:), ale vidim, ze ty fusaky maji na zadnim dile takovou sikovnou kapsu, ktera se pretahne pres operadlo sportaku. Ale to operadlo prece neni po stranach volny, vzdyt je tam bouda, tak jak to tam navliknu ?
diky
nakukovatelka