Fusak Lodger

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Lodger Bunker fusak?

Přidejte zkušenost s Lodger Bunker fusak
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
27.8.09 23:29

Pet a máš s Lodgerem nějakou konkrétní zkušenost?
Já ho sice vyzkouším až v zimě, ale nepochybuji, že bude stejně dobře fukční jako ten od Emitexu..
Není sice na povrchu ze šusťáku, ale pokud je tak kvalitní, jak o něm píší, tak vnější materiál je voděodolný.

Krásné věci nemusí být hned zákonitě méně funkční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
27.8.09 23:35

Cappy a kde si ho nakonec objednavala ty? Ja u Ondalka..

Pet..Opravdu zalezi na diteti.. Nase Ada ve snehu moc nebordila.uvidime jaka bude Kacka.. Pokud dite vyliza z kocarku a pak tam znova leze.. urcite je lepsi mit ten fusak o kterem mluvis.. hloupost je co pet minut sunadavat botky.. a jeste vice se mi nepozdava ty nozky v tom sacku ( ikdyz mi mozna nic jineho nezbude :-)
Jeste jsem se chtela zeptat a jaky mas kocarek???

Jinak fusak uz mam doma.. Starsi je z nej nadsena.. porad v nem lezi.. mladsi pro kterou fusak je urcen te je to v peti mesicich celkem putna.. a ja??? no uvidime v zime … pekny je to kazdopadne.. ale funkcnost vyzkousim za par mesicu.. Jinak jeste k tomu aby nepromokal..sice oni pisou ze je nepromokavy..ale muj kocar promokavy je.. (ikdyz taky patri mezi drahsi) takze pokud zacne snezit.. nebo prset stejne musime mit plastenku.. ale mame takovou hezkou.. takze to vypada moc hezky.. dokonce jsem u te starsi jezdila s plastenkou ikdyz foukalo..aby tam mela pekne teploucko..

No nic jdu spat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
28.8.09 00:13

Cappy - ono je to tak, že někdy člověk nakoupí věci, protože jsou moc krásné, a pak je skoro ani nevyužije - třeba mě se strašně líbila letní deka na malého do autosedačky, pak jsem celé léto trávila na chalupě bez auta a šlo to vniveč.
Což rozhodně není tvůj případ, fusák určitě využiješ, ale ještě budeš muset řešit, co do autosedačky atd.Tím nechci říct, že tvá volba je špatná. Fusák Lodger je moc hezký, osobně jej neznám a reagovala jsem jen na tvou poznámku - doporučte i jiný.

Ještě k tomu fusaku - já uvažovala o originál, který se dá sehnat přímo ke kočáru, trochu mě šokla cena a pak i reakce na něj tady na emiminu. Díky holkám jsem dostala tip na 3 v 1 a nám se osvědčil

Kočár mám totiž i s autosedačkou, která se nasazuje na podvozek, takže když malý usnul i v zimě v autě a nechtěli jsme jej budit, pěkně jsem přendala a mohla s ním ještě chvíli jezdit než se probudil a nemrznul.
Takže první výhoda. (mám na mysli tu kratší verzi)
Druhou výhodu jsem už psala.
No a me se parkrát stalo, že jsem plastenku jaksi zapomnela doma a na autosedačku jsem nekupovala, pač se mi to zdalo zbytečné. Souhlasím s vámi, že emitex zrovna není designove povedeny. Ale cena a funkčnost je odpovídající. A jak to řešíte vy do autosedačky? Máte něco extra? Takže jej vyndáte z kočáru z teploučka a upínáte pásy do deky nebo extra fusaku?

Jo měla jsem (ted je již poskládány ve sklepě, neb Mates by se sice narozdíl od ostatních let konečně vozil,ale maminka již „nechce“) klasicky jane trojkolku a byla jsem moc spokojena. Byl to jediny kočár, který se vlezl díky rovoru kol da našeho pidi výtahu přesně na centimetry (na šířku)

pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
28.8.09 08:37

Pet, my kombinaci autosedačky a podvozku nepoužíváme a již ji asi nikdy nevyužijem, společně s fusakem jsem objednala i větší autosedačku (9-18kg), protože je víc než jasné, že na podzim už by se nám v oblečení do vajucha vůbec nevešel.

Nějak si nevzpomínám, že bych dítě z vyhřátého kočárku a fusaku v mrazu přendávala do auta. já nevím, my jsme to tak snad nikdy nedělali, prostě jsme si Matesa už nahotovo donesli do auta i s vajíčkem.

A co do autosedačky? No, chtěla bych to řešit jak minulou zimu, mám kombinézky (tenkou, podzimní a přibydou ještěaspoň dvě zimní). Takto jsme to řešili i minulý rok, protože i když jsem měla zimní zavonovačku do autosedačky, tak to bylo tak mohutné, že pásy v autosedačce prostě nestačily 8O
Pro všechny případy jsme měli v autě ještě minimálně dvě deky, kdyby se nedejbože něco stalo.

Pláštěnku na kočárek v zimě budu vozit pořád, protože počasíé je opravdu nevyzpytatelné. Já mám originál pláštěnku ke kočáru (X-lander) a ta je opravdu super, skvěle na kočárku sedí a myslím, že ji právě v zime využijem nejvícf (hlavně proti větru a sněhu). Ještě nedávno jsem měla univerzální, ale tak jsem na ni nadávala, že jsem se rozhodla si radši připlatit.

Minulou zimu jsem pro Matesa neměla žádný speciální fusak. měla jsem jen tu hodně tlustou a teplou zavinovačku do autosedačky, kterou jsem využívala i v kočárku. Matíkovi nikdy zima nebyla. Zavin. bylůa vyrobena z několika vrstev tlustého fleesu, proto se nebojím jít teď do Lodgeru.

Rupinko, objednávala jsem na www.malvik.cz , ještě se mi ale neozvali, asi něco není skladem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
30.8.09 16:35

Cappy… tak jsem vcera zkousela fusak… byli jsme na akci ktera probihala venku… a zacinala az po sedme hodine.. prselo a bylo cca 14stupnu. Tak me napadlo ze dam male fusak bez te vnitrni vlozky. Dva dny pred tim mela totiz teplotu, tak jsem se bala aby se nenachladila. Na sobe mela oblecene ponozky teplacky, ponozky, body, a mikinu, cepicku.. Asi po pul hodine jsem zjistila ze je bobek totalne mokra.. Spocena…tak jsem ji musela posvlikat.. mikinu a cepku.. pak uz ji bylo myslim tak akorat.. Pro priblizeni.. ja mela na sobe.. rifle, triko, hrubou flesovou mikinu, sustakovou bundu.. a bylo mi tak akorat..

A tak si myslim ze nas fusacek zimu opravdu zvladne.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
31.8.09 21:12

Tak už mám fusak taky doma :-) zatím se mi zdá v pohodě, máme tu nádherně modrou variantu :-)
Moc se ale z fusaku netěším, protože spolu s ním mi měla přijít ještě autosedačka a taška na kočárek.
Taška mi nedorazila a ani mi nikdo nedal vědět, že není na skladě a autosedačku mi poslali bez návodu, bez záručáku a zřejmě to tak vypadá, že mi poslali kus, který měli vystavený na prodejně, takže prostě není 100% :cry: :evil: :evil: Šmejdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
2.9.09 09:24

Je… taky jsem moc uvazovala o te modre.. ikdyz mam teda holku..byla jsem z te modre nadsena..

Jinak to jsou opravdu smejdi.. asi bych to reklamovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
13.10.09 13:24

Aktualizuji téma pro případné zájemce.

Fusak mám již vyzkoušený i v terénu a jsem opravdu velmi spokojená.
Nečekala jsem, že bude až tak teplý 8O :D
Bývá teď u nás kolem 5°C, takže už Matýsek jezdí ve fusaku, nijak ho nenavlékám, nemíváme ani nánožník ani žádnou deku a ještě jsem vyndala z fusaku tu vložku a přesto je v něm nádherné teplíčko :D

Dokonce se v něm Matymu i líbí!! A to je co říct, je to hrozný neposeda :roll:
Vydrží mít ty ručičky schované, jezdí zachumlaný jako larvička :wink:

Je dokonce i voděodolný, voda (déšť) se prostě nevsákne dovnitř.

Opravdu se těším na zimu a nemám strach, že bychom ji nezvládli.
Až udeří mrazy, vytáhneme pořádné teplé oblečení, dám dovnitř vložku, na kočár nánožník a případně ještě deku.

Doporučuji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
14.10.09 11:46

Pripojuji se ke cappy.. jsem s fusackem taky moc spokojena.. vcera jsem byli taky bez vlozky venku.. a mala mela jen body a strampliky..nebyli jsme venku dlouho ale mala byla uplne teploucka.. a to u nas byli stupne 4 :-)

Snad vam pomuze fotecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
23.10.09 21:01

Holky poraďte Lodger nebo Aesthetic?? Do sporťáku Mutsy. Díkes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.10.09 21:39

Leníku, co ti na to asi odpovím? :lol:
Já s Aestheticem zkušenosti nemám, takže o něm ti nic říct nemůžu.
Já jsem zamilovaná do Lodgeru :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
23.10.09 22:22

Myslíš že je vhodný i na sáňky atd?? Dá se s ním v mrazu jezdit bez nánožníku?? Podle těch fotek jo, ale může to být jenom fotomontáž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.10.09 22:30

Leníku, já ti napíšu moje prozatímní zkušenosti.
Byla teď pár dnů slušná kosa, normálně u nás bývalo kolem 2°C a jezdili jsme bez nánožníku a bez deky, jenom s fusakem - spokojenost.

Nebyli jsme ani moc navlečení, prostě měl normálně tenké riflíky a podzimní bundošku, na nožkách dvoje ponožky (nemám zatím důvod dávat boty, když nechodí), čepici a fusak. V teplotách lehce nad nulou se to dalo.

Až udeří mrazy, dám zpátky do fusaku vložku (je tam taková jakoby beránková, jezdíme zatím bez ní), vytáhnu kombinézy, oteplováky a zimní bundy a opravdu si myslím, že zimu a mrazy zvládnem.

S dítětem do jednoho roku bys stejně neměla chodit ven pod -5°C..
Jako nemělo by se to, ale někdy není zbytí, že..
Až budou teploty pod těch -5, tak vytáhnem ještě i pláštěnku, aby byl aspoň trošku Maty před tím mrazem krytý.

Na sáňky, nevím, nemám zkušenost.
Ale už jsem psala, že voda se do fusaku nevsakuje, kapky zůstávají na povrchu, je voděodolný, takže proč ne, možná by i ty sáně zvládl ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
24.10.09 11:26

Myslíš že to neprofoukne?? Přece jenom tam chybí ten šusťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.10.09 12:12

Já tě nechci naverbovat do drahého fusaku, se kterým bys zrovna ty nebyla spokojená.
Ale fak si myslím, že neprofoukne, že je to prostě takový materiál, který je opravdu odolný (nebo by aspoň měl být za ty prachy).
S šusťákovým srovnávat nemůžu, nikdy jsme ho neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí