Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Všechny zdravím ![]()
I když je venku vedro k padnutí, již teď přemýšlím, jaký fusak koupit na zimu.
V listopadu slavíme rok.
Strašně moc se mi líbí tento fusak, zaujal mě jeho vzhled.
http://www.malvik.cz/…al/92401.jpg
A i když o něm prodejce píše jen samá pozitiva, nejsem si jistá, zda je dost prostorný i pro roční dítko ![]()
Pokud s ním máte někdo zkušenost, budu ráda, když se o ni podělíte.
Nebo klidně piště zkušenosti s fusakem, který jsme používali / používáte ![]()
Všem moc díky za reakce ![]()
Máte zkušenost s Lodger Bunker fusak?
Přidejte zkušenost s Lodger Bunker fusakTaky mam zajem o tenhle fusak.. ale v jine kombinaci barec.. nic mene vyrobce pise ze fusak je do tri let.. tak si myslim ze snad rocni tam vleze v pohode..
Jinak budu taky moc rada za vase prizpevky.. chtela bych ho videt na vlastni oci.. ale zatim jsem nenasla prodejce ktery by ho prodavala..
Havirov a okoli
Ahoj holky,
ja mam doma tenhle:
http://img.mimibazar.cz/…18603351.jpg /> a sem spokojena, je fakt velky a teply (a krasny
). Dvoulete decko by se do nej veslo urcite v pohode, s triletym sem to nezkousela, ale muzu to prubnout, mam jedno doma
.
Rusalko, super ![]()
Maty bude mít sice teprve rok, ale délkově je někde na 95% percentilu, je prostě trošku delší a již teď oblékáme velikost 86, na zimu už možná i něco 92, takže proto obavy, že by se tam nemusel vejít..
Ale tak asi do něj půjdu ![]()
Tak ja si taky do nej pujdu.. Cappy kde ho budes brat? Ja se rozmyslim mezi modrou nebo ruzovou barvickou. Ale i ta tvoje kombinace je moc hezka..
Rupinko, já ho asi objednám přes net.
K nám tahle „novinka“ ještě nedorazila a neobjedu půl republiky jen abych ho v nějakém obchodu našla.
Všechny jejich barvičky jsou krásné, ale tahla mě nadchla nejvíc
No ja asi taky na netu.. musim to jeste projit kde to bude nejlepsi..nebo jestli na mmb.. Tak stastny kup..
a at ti slouzi
Tak co Cappy.. uz mas fusacek? Ja uz ho mam objednany.. zitra ma dorazit.. Tak ti napisu jaky opravdu je..
Rupinko, ještě jsem nic neobjednávala.
Teprve totiž hledám vhodná e-shop, kde bych zrovna vzala i autosedačku a tašku na kočárek. Takže koukám po netu, kde budou mít všechny mé tři favority ![]()
Určitě napiš, jak vypadá ve skutečnosti, reálné foto uvítám ![]()
Ahojky, pokud řešíš jen vzhled, tak je můj příspěvek mimo mísu.Poku funkčnost, tak já bych raději volila 3 v 1: tedy fusák do autosedačky, klasiku a odnímatelnou spodní část na špinavé boty,kterou lze v klidu odejmout a vyprat, aniž bys musela prát celý fusák…
dodává buď emitex (vlatní zkušenost, bohužel ne tak líbivý design) nebo dle tvého návrhu a kombinace jsou schopni i ušít Aesthetic 3 v 1.
pet
Pet14, díky za příspěvek a vlastní zkušenost.
Bohužel v dnešní době lidé častěji upřednostňují vzhled, i já k těmto lidem patřím, snažím se ale vždy najít něco nejen krásného, ale i plně funkčního.
S těma špinavýma botama mě to ani nenapadlo
Ono by mě asi ani nenapadlo dát dítě se špinavýma botama do fusaku, ale to říkám teď, bůh ví, co bude v zimě..
Pro případné zájemce - Aesthetic Exclusive http://www.malvik.cz/…ak-Exclusive
Na:,–(ila jsi mi brouka do hlavy, budu o tom ještě hodně přemýšlet
Tak ja osobne jsem mela fusak od Emitexu.. a ted jsem ho prodala.. vadi mi ze ten vrchni sustak neni poddajny.. a dite se v nem tak pekne nezachumla..Kdyz jsem pred tim fusak kupovala.. puvodne jsem chtela Aesthetic.. ale pak po precteni nekolika diskuzi jsem sla do levnejsi verze.. a prave do emitexu.. Snad jsem tehdy mela jit do drahsi verze.. a ted bych to uz resit nemusela..
Nic mene.. jsem Adu do fusaku nikdy nedavala s botama..takze jsem ani jednou ze dva roky nevyuzila tu pridavnou cast na botky..
Pevne doufam ze fusak Lodger bude funkcni tak jak pisou.. a tak snad to nebude jen stylovy doplnek naseho kocaru ale male v nem bude opravdu teploucko a prinejhorsim botky necham pod kocarkem ![]()
Tady mas par fotecek
Rupinko, právě jsem ho před chvílí taky objednala, našla jsem e-shop. kde mají všechny věci, co potřebuji, tak jsem udělala menší (větší) objednávku.
Nechávám si to poslat na dobírku, tak snad to co nejdřív budu mít doma.
Jo a nakonec zvítězilo jiné barevné provedení ![]()
No , asi záleží na dítěti - já mám akční (Kluka!), takže procházka v kočáru v zimním období byla možná pouze za předpokladu, že chvilku půjde a chvilku bude v kočáru a představa, že mu budu neustále sundávat boty - třeba i v mrazu, jaksi u nás neprošla, rozhodně bylo rychlejší ho tm šoupnout s botami (otřepat sníh) a vůbec nevadilo, že boty jsou mokré, neb vnitřek (spodní část je ze šusťáku).
Navíc jsem ho mohla použít i do autosedačky, nemluvě, že fungoval díky vrchnímu šusťáku, když zasněžilo (neprovlhnul). Používala jsem jej i na sáně.
A propo, některé mamči dávaly dětem do fusáku na mokré boty sáčky s gumičkou…, což by se mi nechtělo.
Ale rozhodně lepší, než umístit dítě do ultra moderního kočáru, dát mu pouze kombinézu a přehodit přes něj deku (neb fusák by jim botama přece zamazal), takže deka klouže, zespoda dítě mrzne (nehýbe se), ale dítě vypadá v kočáru jako ze žurnálu, což je mu jedno (myslím, že ho spíš zajímá, zda je spokojený či ne)
A propo můj kočár patří k těm dražším, takže nejsem ukřivděná závistivá matka, jen upřednostňuji kromě estetiky funkčnost. A máš pravdu, nehledám něco exkluzivního, stačí mi, že to ladí.
Chápu tvoje rozhodnutí, pokud fusák v zimě moc nepoužíváš a jezdíte spíš autem, tak je to vážně zbytečné. To ale nebyl náš případ ![]()
pet