Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte zkušenost s Lodger Bunker fusak?
Přidejte zkušenost s Lodger Bunker fusakMám ho a jsem z něj nadšená. Hlavně z té velikosti. Po vyprání nemění barvu ani tvar a je strašně rychle suchý.
Koupila jsem ho na Aukru úplně nový a to pouze za 1600Kč. Paní dostala dva. Mám Lodger Bunker Jade.
Nemá žádnou chybu.
Meduzza,taky mám fusak Lodger - Bunker Folklore Collection a jsem moc spokojená.
Prala jsem ho asi 2×, barva stále stejná i tvar drží. Dcera si ho užívala, vypadala spokojeně. Měla v něm krásně teploučko. Dceři budou v zimě dva roky a určitě fusak ještě využijeme. ![]()
Ahojte,
tak ja som si za zaklade pozitivnych recencii tiez kupila fusak Lodger…a uz nikdy viac..
Ja som s nim nespokojna - zapinanie je len na suchy zips a mala (9 mesiacov) sa v nom stale odopina…dokonca dnes sa v nom odopla aj pocas spanku ![]()
Takze chodim v odopnutom fusaku…esteze je taka tepla zima…inak by som musela kupovat novy.
Monika123,mně se malá ve fusaku nerozepla ani jednou
Možná nějaký vadný kus ![]()
chaala píše:
Monika123,mně se malá ve fusaku nerozepla ani jednouMožná nějaký vadný kus
Fakt? Tak je teda neviem…to mam teda „sikovne“ dieta.
Fusak je v poriadku na suchom zipse sa neda nic pokazit. Ona tam vzdy zacne hybat rucickami az pokial sa jej nerozopne a potom je mala spokojna.
A kdyby jsi jí nechala ručičky venku? Také by chtěla fusak rozepnout?
To ma dnes tiez napadlo…a rozopla si ho aj ked mala ruky vonku.
Teraz som skusila posunut fusak o ten jeden otvor co je vzadu vyssie…tak uvidim zajtra…mozno to pomoze.
A jak si ten fusak rozepíná? Kope nožkama dokud ho nerozepne nebo to dělá ručičkama?
Rucickama vzdy hadze az pokial ho neodopne…a ked ma ruky vonku, tak si ten fusak rukami odopne …neviem akosi jej ten fusak zacal vadit.
Dnes som s nou bola opat vonku a opat sa odopla…uz na to kaslem…dala som jej overal a ked chce, tak nech je odopnuta…ked zaspi, tak ju zapnem.
Nic ine mi ani neostava…no kazdopadne ak raz budem este kupovat fusak, tak so zipsom.
A nemůže jí být třeba teplo? Že se stále rozepíná
nebo třeba nesnese mít něco přes nožičky a ručičky, chce je mít volné.
Je to ale šikovná holčička, když umí ten fusak rozepnout. ![]()
Zvažuji koupi fusaku Lodger, mám ale problém s výběrem barvy (pro holčičku). Líbí se mi Framboise, problém je v tom, že nacházím úplně odlišné fotografie. Někde je fusak více do tmavě růžové, někde křiklavý. Máte některá tento fusak? Jaké barvě se více přibližuje?
Díky za pomoc
.
@Klarinetka1 mám ho, ale nevím jak tu barvu popsat
jestli chceš, tak ho zítra na světle vyfotím. Je fakt, že když mi přišel domů, tak jsem byla drobet překvapená tou barvou.
Tak jsem přečetla celou diskuzi a taky budu kupovat Lodgera. Naprosto mě okouzlil. Uvažovala jsem o něm a když jsem četla ty ohlasy, tak to je jasné…