Fusak Lodger

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Lodger Bunker fusak?

Přidejte zkušenost s Lodger Bunker fusak
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
4.7.11 12:33

Tak jsem přečetla celou diskuzi a taky budu kupovat Lodgera. Naprosto mě okouzlil. Uvažovala jsem o něm a když jsem četla ty ohlasy, tak to je jasné… :palec:

• Citovat
  • Upravit
9018
4.7.11 13:29

Mám ho a jsem z něj nadšená. Hlavně z té velikosti. Po vyprání nemění barvu ani tvar a je strašně rychle suchý.
Koupila jsem ho na Aukru úplně nový a to pouze za 1600Kč. Paní dostala dva. Mám Lodger Bunker Jade.
Nemá žádnou chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
4.7.11 16:27

Meduzza,taky mám fusak Lodger - Bunker Folklore Collection a jsem moc spokojená.
Prala jsem ho asi 2×, barva stále stejná i tvar drží. Dcera si ho užívala, vypadala spokojeně. Měla v něm krásně teploučko. Dceři budou v zimě dva roky a určitě fusak ještě využijeme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.9.11 18:01

Ahoj, nemáte někdo ten nový fusak lodger barvy rabbit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
25.1.12 16:15

Ahojte,
tak ja som si za zaklade pozitivnych recencii tiez kupila fusak Lodger…a uz nikdy viac..
Ja som s nim nespokojna - zapinanie je len na suchy zips a mala (9 mesiacov) sa v nom stale odopina…dokonca dnes sa v nom odopla aj pocas spanku :cert:
Takze chodim v odopnutom fusaku…esteze je taka tepla zima…inak by som musela kupovat novy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
25.1.12 17:38

Monika123,mně se malá ve fusaku nerozepla ani jednou :nevim: Možná nějaký vadný kus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
25.1.12 17:48
chaala píše:
Monika123,mně se malá ve fusaku nerozepla ani jednou :nevim: Možná nějaký vadný kus :think:

Fakt? Tak je teda neviem…to mam teda „sikovne“ dieta.
Fusak je v poriadku na suchom zipse sa neda nic pokazit. Ona tam vzdy zacne hybat rucickami az pokial sa jej nerozopne a potom je mala spokojna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
25.1.12 17:50

A kdyby jsi jí nechala ručičky venku? Také by chtěla fusak rozepnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
25.1.12 19:29

To ma dnes tiez napadlo…a rozopla si ho aj ked mala ruky vonku.
Teraz som skusila posunut fusak o ten jeden otvor co je vzadu vyssie…tak uvidim zajtra…mozno to pomoze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
25.1.12 20:11

A jak si ten fusak rozepíná? Kope nožkama dokud ho nerozepne nebo to dělá ručičkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.1.12 17:10

Rucickama vzdy hadze az pokial ho neodopne…a ked ma ruky vonku, tak si ten fusak rukami odopne …neviem akosi jej ten fusak zacal vadit.
Dnes som s nou bola opat vonku a opat sa odopla…uz na to kaslem…dala som jej overal a ked chce, tak nech je odopnuta…ked zaspi, tak ju zapnem.
Nic ine mi ani neostava…no kazdopadne ak raz budem este kupovat fusak, tak so zipsom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
26.1.12 18:22

A nemůže jí být třeba teplo? Že se stále rozepíná :nevim: nebo třeba nesnese mít něco přes nožičky a ručičky, chce je mít volné.
Je to ale šikovná holčička, když umí ten fusak rozepnout. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
29.4.13 22:05

Zvažuji koupi fusaku Lodger, mám ale problém s výběrem barvy (pro holčičku). Líbí se mi Framboise, problém je v tom, že nacházím úplně odlišné fotografie. Někde je fusak více do tmavě růžové, někde křiklavý. Máte některá tento fusak? Jaké barvě se více přibližuje?
Díky za pomoc :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.4.13 22:15

Kamarádka ho měla a je takový pastelově malinový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.4.13 22:22

@Klarinetka1 mám ho, ale nevím jak tu barvu popsat :? jestli chceš, tak ho zítra na světle vyfotím. Je fakt, že když mi přišel domů, tak jsem byla drobet překvapená tou barvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí