Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte zkušenost s Lodger Bunker fusak?
Přidejte zkušenost s Lodger Bunker fusakJá ho taky mám, není křiklavý, spíš matný, hodně, tabarva není jasná temná růžová, odpovídá víc ta titulka, i ta zelená je taková zeleno žlutá spíš
@motaba To bys byla moc hodná.
Já ještě přemýšlím nad tím fialkovým, ten se mi zdá ale zase hodně tmavý..no to je dilema
.
Růžovější, je ta druhá růžová http://www.ondalek.cz/…san-folklore?… ona se ta vložka ve vnitř zdá fialková, ale je světle růžová a ta růžová na tom fusaku je taková jemnější, ikdyž ani ta není jakoby zářivá intenzivní, ty barvy jsou tlumené.
@terinka4444 Díky, a ty barvy na fotce s miminkem odpovídají reálu?
Víš co, on každý monitor zobrazuje krapet jinak, já mám full HD s vysokým rozlišením a matný, takže já když na tu fotku koukám, tak přesně odpovídá reálu, ta barva je prostě tlumená, není to jasná zářivá barva, je tlumená, ale, je krásný, miluju ho, miluju ho od první chvíle, co jsem si ho vybrala, konkrétně tenhle, právě jsem sehnala v těhotenství ten cromson a prostě jsem ho měnila, ještě než se malá narodila, proto ti můžu popsat obě ty barvy, měla jsem doam oba, ale ta kombinace s tou zelenou, tu miluju a celý ten fusak, nevím, co mají za materilál ale je tak teplý ![]()
@Klarinetka1 ta fotka v kočárku je hodně reálná, i když je tam vidět jen kousek a ta druhá je ta růžová o dost tmavší než ve skutečnosti. Mám Od Perega GT3 denim a v něm vypadá ta barvička fakt dobře ![]()
Jo, jak koukám na ten můj monitor, tak ta fotka v tom kočáru od @motaba odpovídá mé fotce v kočáru a nejvíc se přibližují realitě.
Ahoj přemýšlím o Lodger, chtěla jsem se zeptat, nevadí že je šitý do sporťáku, nedělá tam to šití v sedu nějaký hrb když ho dám do hluboké korbičky? Budu muset koupit 2 kousky, tak abych si pak nervala vlasy…
Děkuju za odpověď
Ahoj přemýšlím o Lodger, chtěla jsem se zeptat, nevadí že je šitý do sporťáku, nedělá tam to šití v sedu nějaký hrb když ho dám do hluboké korbičky? Budu muset koupit 2 kousky, tak abych si pak nervala vlasy…
Děkuju za odpověď
Zdravím Vás maminky
Chci se jen zeptat v kolika stupních dáváte do fusaku tu teplou vložku??? U nás je 8 stupnů (malého mám oblečeného v bundičce, která má kožíšek.. ![]()
Holky jak to je u fusaku se sněhem? Musí se dávat nánožník? Nemyslím v nějaké vánici ![]()