Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte zkušenost s Lodger Bunker fusak?
Přidejte zkušenost s Lodger Bunker fusakAhoj maminky! Chci se zeptat do kdy jste pouzivali Lodger fusak? Ma cenu kupovat pro dvoulety dite, docela rad jeste jezdi v kocarku, mame Emitex Combi bohuzel jsem nespokojena sjizdi mi dolu tak hledam neco lepsiho a Lodger mi padl do oka.
Ne, dvouletý dítě je snad oblečený podle počasí, tudíž teda fusak mi příjde zbytečnej..
@Sibyla0 TO JSEM TAKY PRAVE MYSLELA JESTLI UZ MA CENU VUBEC KUPOVAT, DAVALA JSEM MU KOLEM NOZICEK KDYZ MRZLO MISTO NANOZNIKU
Nekupovala bych. Osobne jsem ho v synovych 2 letech posilala dal a porizovala jiny (syn spi v kocaru). Neustale si ho rozepinal, vnitrni vlozka ztratila funkci, kvuli velikosti se nedal poradne zakuklit…
DIKY ZA ODPOVED NO JA UZ MELA I EMITEX COCOON A HNED JSEM HO PRODALA.DO KORBICKY JE SUPER ALE PRO CHODICI DITE NEDOPORUCUJI SPATNE JDOU SCHOVAVAT TY NOZKY KDYZ MA BOTICKY V COCOONU JSOU ROZDELENY
ALE UVIDIME TREBA UZ NA ZIMU KOCAR NEBUDE AKTUALNI JE FAKT ZE JE VELKY
@irenakovarova Lodger máme. Syna jsem do něj zkusila dát na podzim, když měl necelé 2 roky. Vešel se tam v pohodě, ale už tam nechtěl moc být. A mě nebavilo ho pořád vyndávat a dávat do fusaku (plus mu sundávat a nandávat boty nebo návleky), když se mu zachtělo běhat. Pro dvouleté dítě už je to asi opravdu zbytečnost, stačí deka nebo nánožník.
Holky, mám dotaz, když jsem před 3 lety kupovala pro prvního syna Lodgera, tak se k němu daly dokoupit ty vnitřní vložky. Pak jsem ho půjčila dál, teď se mi vrátil na mimino a vnitřní vložka se nevrátila. Tak jsem myslela, že bych ji teda dokoupila a nikde jsem ji nedohledala. Dá se ještě někde sehnat?
@Billi
Ano dokonce tady na bazárku se prodávala za dobrou cenu.