Fusak Lodger

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Lodger Bunker fusak?

Přidejte zkušenost s Lodger Bunker fusak
Napsat příspěvek
Velikost písma:
972
25.10.09 21:56

Ahojky..mam taky fusak lodger.. a taky kocarek mutsy.. zatim jsme jeste v korbicce.. ale za chvili to budem muset zmenit a prejit do sportacku. Nic mene fusak jsme hlavne brala do sportaku.. a musim rict ze v nem uplne supr sedim.. oproti emitexu. Mela jsem teda sustakovy fusak u predchoziho ditete… a kdyz jsem si porizovala novy fusak.. tak jsem si rikala ze chci neco mekuckeho.. vadilo mi ze emitex diky tvrdemu sustaku se tak neobtoci kolem ditete a tak ho tak ani nezahreje.. ted jak byli ta chladne dny.. mala byla v kocarku ve fusaku bez pridavne vlozky..o ktere pise cappy.. a mela na sobe strampliky a body.. byla uplne tepla..kdyz jsem ji dala cepku.. byla spocena.. a tak se neobavam zimy ani trosicku.. z prvu jsem obavy mela.. ale ted vubec.. spise si myslim ze vnitrni vlozku ani nevyuziju… Preji dobry kup.. myslim jestli si vybiras mezi tema dvema.. ani u jednoho neprohloupis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
22.1.10 06:15

Chtěla jsem se jen zeptat, jde teda fusak dát i do vajíčka? ať nemusím kupovat další zavinovačku zvlášť?
 díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
24.1.10 22:57

Ano ja ho ve vajicku vozim neustale.. Pro me je opravdu supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
30.1.10 20:41

Ahojky taky mám Lodger Bunker,původně jsem chtěla Aestetic,ale přes léto jsem na to nějak zapoměla,tak máme Lodgera- Fairy Silver- jde i do 5 ti bodového vajíčka_máme Römer,je skvělý jsem s ním spokojená,a je moc krásný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
31.1.10 16:13

děkuji za info. Určitě taky pořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.2.10 18:53

ahojky, my mame rovnako lodger, sme spokojni, jedinu vycitku, co som kedy pocula je, ze ked ma potom vacsie mimi boticky, tak sa to lahko uspini. No, nema tam ten otvor, ako maju zase tie ine vaky… ale inac SUPER, okolo hlavicky, telicka, to plni svoj ucel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
6.2.10 19:10

jayjay, asi záleží na tom, kdy se ti dítě narodilo.
Maty měl teď na konci listopadu jeden rok, takže ještě letošní zimu chodit nechtěl, takže jsme žádné ušpinění fusaku řešit nemuseli ;-)
Využíváme ho hlavně na sáně, už nekočárkujem a Matymu se moc líbí, jak je zavinutý, už pochopil, že když bude držet, že mu bude krásně teplíčko .
Příští rok už stejně asi fusak využijeme zřídka, takže nám se to ušpinění od bot pěkně vyhlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
6.2.10 19:15
Rupinka píše:
Ano ja ho ve vajicku vozim neustale.. Pro me je opravdu supr

muzu se optat jak ho tam date? mame teda klasicke tribodove(teda myslim ze ano :-) ) upinani ve vajicku ale neprisli jsme na to jak to tam dostat aby bylo ditko pripoutane v tom fusaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
6.2.10 19:24

Zuzka84, my už teda vajíčko nemáme, ale co si matně vzpomínám, tak pásy ve vajíčku jsou maličko podobné jako pásy u sporťáčku (2 pásy přes ramínka se zacvaknou do toho středu mezi nožičkama).
V Lodgeru průstřihy na ty ramenní pásy i na to středové „zařízení“ :oops: jsou, tak by to mělo fungovat, né? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
6.2.10 19:44

no nam tam ty pasy vedou jeste jako z boku - kolem kycli a ty tam jaksi vadi … tak to asi nejsou standartni pasy jakou u ostatnich autosedacek coz ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
6.2.10 19:46

tady je to videt jak je to dole jakoby z boku u te nasi autosedajdy http://www.koralkuvsvet.cz/foto_detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
6.2.10 20:23

Ahojky já mám Römer vajíčko,úplně stejné,provlíknout musíš jen tu velkou přesku co je dole,pásy dát přes fusak!!!Jinak to nejde,tak snad je to jasnější! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
6.2.10 21:04

aha, tak nam tam neslo asi protahnout ty pasy nahore ? jezis, ja ted nevim , musime na to mrknout.
Dekuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
4.7.11 11:30

Ahoj chtěla bych vás poprosit o vaše novější zkušenosti s fusakem Lodger Bunker. Přemýšlím jaký fusak koupit a nevím zda se vyplatí za něj dát tolik peněz :think: . Jak dlouho se vám do něj děti vešly? Jak vypadá po několika praních? Je v něm mimču dobře?
Myslíte, že je kromě vzhledu rozdíl mezi:
Lodger fusak Bunker Collection: http://www.malvik.cz/…r-Collection

Lodger fusak Bunker Basic: http://www.malvik.cz/…Bunker-Basic

Děkuji moc za vaše odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
4.7.11 12:06

zkušenosti budou určitě stejné :mrgreen: fusak se liší jen ve vzhledu, použité materiály jsou také totožné.-)

a mezi těmi fusaky co jsi sem dala není jiný než vzhledový rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport