Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím, hledám fusak do sporťáku, samozřejmě teplý, ale hlavně, aby neklouzal. Mám x-lander XA, který je co se materiálu týče za trest, všechno na něm klouže
Na kočárku mám v rozích mezi zádovou opěrkou a sedací částí plastová očka přesně na uchycení fusaku (jinak slouží pro uchycení originál nánožníku). Nemáte prosím někdo fusak, který by taková očka měl? Zatím všechny fusaky, co jsem okoukla, mají uchycení přes zádovou opěrku, to bohužel na kočár nenapasuju.
Dík za tipy…doufám, že jsem popsala vše srozumitelně ![]()
Já měla taky sporťák X-Lander, fusák jsem měla prostřihlý kvůli autosedačce „vajíčku“, takže jsem pak těmi otvory provlekla i pásy od sporťáku a fusak (emitex) držel.
Ale možná je XA jiný, to nevím.
@marrlinka Já mám taky X-lander a dala jsem do něj Emitex, provlikla jsem pasy a vzadu za hlavou zafixovala a drží to docela dobre, ale asi myslis něco jiného ze? ![]()
@danik ja z toho prave mam docela strach. Takova ta mekka vlozka do sportaku mi i s ditetem stale klouzala dolu, takze jsem ji vyrazila. Nejradeji bych, aby fusak mohla pripnout pod zadkem v miste, kde se pricvakava nanoznik. Samotnemu pogumovani moc neverim.
@TomyTomy píše:
@marrlinka Já mám taky X-lander a dala jsem do něj Emitex, provlikla jsem pasy a vzadu za hlavou zafixovala a drží to docela dobre, ale asi myslis něco jiného ze?
Hm…a jak jsi ho zafixovala? Za hlavou ze zadu mam na suchac prichynou takovou tu kapsu. Prave me stve, ze za hlavou asi nic nechytnu.
Boční dírky má aesthetic a brio - brio fusak má navíc takové gumové protiskluzové pásy, aby fusak neklouzal.
@marrlinka No nevím jestli to vysvětlím správněProste vzadu na tom fusaku je docela velký zzáhyb tak ho prehnu pres ten konec za hlavou.No já tu kapsu nepoužíváme, taky me zavazi. ![]()
@carambol píše:
Boční dírky má aesthetic a brio - brio fusak má navíc takové gumové protiskluzové pásy, aby fusak neklouzal.
Nemyslela jsem dirky, to ma asi kazdy fusak, ne? Chtela bych, aby fusak mel pod zadkem ocka, ktera bych pricvakla k ockum, co mam na kocare.
@TomyTomy píše:
@marrlinka No nevím jestli to vysvětlím správněProste vzadu na tom fusaku je docela velký zzáhyb tak ho prehnu pres ten konec za hlavou.No já tu kapsu nepoužíváme, taky me zavazi.
Taky reseni, kapsa nebude…toz to me nenapadlo
![]()
@marrlinka píše:
Nemyslela jsem dirky, to ma asi kazdy fusak, ne? Chtela bych, aby fusak mel pod zadkem ocka, ktera bych pricvakla k ockum, co mam na kocare.
jo myslíš druky.
Tak to leda na jakýkoliv fusak nechat přidělat
@marrlinka měla jsem stejný problém. Koupila jsme si malé karabinky a našila je na spodní stranu fusaku do míst, kde jsou na kočáru ta očka a nacvakla. Fusak drží, neklouže, používám už na druhé dítě ![]()
@catie jo, karabinka, to je to slovo
Uz me to taky napadlo, jen se trosku bojim, aby se pak ten fusak treba neparal
Nechapu, proc to na fusak nedelaji. X-lander to nema ani na svych fusacich, pritom na nanozniku to ma…nepochopitelny.
@carambol druky jsem nemyslela, spis karabinku
@marrlinka
Podle me úplně stačí taška. Ta blba kapsa sice vypadá hezky ale fakt zavazi. ![]()
Šnurky. Ideální.
Dělá to např. Tallula ale jde to i doma, normálně si najít nějakou vhodnou stužku a přišít na vhodné místo na fusaku. (měla jsem to právě na X-landerovi)
@marrlinka píše:
@catie jo, karabinka, to je to slovoUz me to taky napadlo, jen se trosku bojim, aby se pak ten fusak treba neparal
Nechapu, proc to na fusak nedelaji. X-lander to nema ani na svych fusacich, pritom na nanozniku to ma…nepochopitelny.
@carambol druky jsem nemyslela, spis karabinku
Měl to kočárek brio. V rozích očka (kovové a provlečené pásy se do těch oček chytaly karabinkou. Jen teda ta karabinka byla už na těch pásech.