Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Byl tam někdo? Jedeme za týden. Jak je to tam s atrakcemi pro tříleté dítě? Nejmladší má 3,5 roku. Je dost vysoká - 110 cm, takže už bude muset platit, ale nevím, jestli tam bude něco i pro ni. Starší děti si to užijí, tomu věřím.
Díky za odpověď.
@bigl jsou tam atrakce i pro male deti. My tam byli s 2,5 letou, takze 3,5 léta si to uzije urcite take. ![]()
Připrav se na dlouhé fronty. První tři týdny v srpnu je to mazec. Jinak atrakce jsou i pro malé děti.
@srpen89 Díky za odpověď.
Ještě by mě zajímalo, jak dlouho jste tam jeli. Díky.
@kam2 Jo, s tím počítám. Půjdeme sice v týdnu, ne o víkendu, ale ono je to asi jedno.
@bigl píše:
@srpen89 Díky za odpověď.
Ještě by mě zajímalo, jak dlouho jste tam jeli. Díky.
My byli v Italii dele, do Gardalandu jsme jeli jako na jeden z vyletu. ![]()
@srpen89 Jojo, díky. My tam taky jedeme na dýl, ale Gardaland bude zastávka po cestě tam, tak mě zajímal orientační čas, za kolik se to dá zvládnout. Přespíme tam a pak pokračujeme dál.
Gardaland je největší zábavní park co jsem viděl. Každý rok se zvětšuje, tenhle rok přibyla nová čtvrť Peppa Pig. Jinak tam jsou i další jako Divoký západ, Atlantida, Magická, Pirátská, Farmářská atd…My jsme byli jeden den, ale rozhodně jsme neprošli všechno. Atrakce se dělí podle výšky, a je to striktně respektováno vzhledem k bezpečnosti.
Doporučuju tam být už ráno na otvíračku, kdy proběhne pěkná show při otevření bran. Bývá hodně lidí, takže návštěva je lepší mimo víkend..i tak se kupodivu, ale netvořily velký fronty a všechno odsejpalo. Případně se dá připlatit asi 5 euro a předbíháš fronty. Zaplatíš vstup na začátku a pak už se jen bavíš. Jídlo je klasicky uvnitř celkem předražené, super, ale je že si po příchodu můžeš v hale nechat batoh i s jídlem nebo další věci - https://tiqets.tp.st/DFnSCoAf
Příspěvek upraven 10.06.24 v 19:51
@laehue Dotaz je z roku 2017. Zakladatelka už tvé rady nepotřebuje. ![]()