Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bohužel mi teda na gastru v čb nikdy nikdo nepomohl. Vyšetření horem dolem vždy bez výsledku. Takže nemohu doporučit nikoho.
Tak to já výsledky mam mam vřed lečili mě v nemocnici ale pro dlouhodobou léčbu musim k nějakýmu gastroentologovi v nemocnici to nestíhají.
Taky mě takhle vykopli z nemocnice, jak jsem k nim přestala docházet, přestaly i problémy. Sama jsem si musela vysledovat co mi nedělá dobře a tomu se vyhybat. Jinak se podívat na znamylekar.cz a přečíst si názory jiných lidí, myslím že ram byl jeden gastroenterolog se super hodnocením. Nakonec jsem k němu nešla, protože jsem otěhotněla a řešit nevolnosti a problepmy strávením by bylo zbytečné
Ahoj,
moje mamča tam jezdí a má Crohnovu chorobu. Je tam moc spokojená. Jezdí k DR.: Compel, Vobořil a Procházka a prý jsou všichni dobří, ale musíš si zavolat na sesternu a tam se domluvit, jestli tě objednají. Tel.: 386 360 834
Hodně štěstí ![]()
A kde mají ordinaci? nekde na poliklinice jih nebo senovážném?
@agvamarine já to teda v ČB přesně neznám, ale vím, že by to mělo být u toho Senovážného a že je kousek odtud divadlo a rádio Kiss ![]()
Ahojky potřebovala bych zda by mi někdo nemohl dát kontakt na gastroentologa v českých budějovic mam problémy se žaludkem a mám se tam objednat, zda mate někdo s někym zkušenosti že je dobrý prosim dejte kontakt děkuji