Gauč, nebo sušičku? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2834
23.4.14 21:23

@ynax
Mně se srazila dvě chlapova pracovní trika z Kiku. Jinak suším vše na nejvyšší teplotu a nic se zatím nestalo… Nemáš moc vysokou teplotu, špatně zvolenou délku programu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
23.4.14 21:24

@Krčka AEG Lavatherm 59840

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.4.14 21:25

Ahoj, já sušičku mám, nepoužívám jí. prádlo jsem stejně musela žehlit, a taky mi ze sušičky prostě nevonělo… tak jsem asi jeden z mála tady kdo doporučí novou sedačku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.4.14 21:25
@ynax píše:
@Krčka AEG Lavatherm píše: Více

8o 8o 8o ta ti sráží prádlo? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
23.4.14 21:26
@Danitschka píše:
@ynax
Mně se srazila dvě chlapova pracovní trika z Kiku. Jinak suším vše na nejvyšší teplotu a nic se zatím nestalo… Nemáš moc vysokou teplotu, špatně zvolenou délku programu?

Není to určeno mě, ale můžu se teda optat, na co sušíš? Já se v těch programech docela plácám. :zed:

• Citovat
  • Upravit
608
23.4.14 21:26

Sušičku mám a nechápu jak jsem bez ní mohla žít před koupí. :) Je to skvělý pomocník, taky jsme se bali, kolik nebudeme doplácet za elektřinu, denně vařím, jak byl maličký miminko sušička jela ob den, a ted nám vraceli a půl roku neplatíme elektřinu. :) Kupovali jsme i novou pračku, bylo nám doporučeno čím větší otáčky (máme 1400) tím kratší dobu sušička suší. Sušení vychází zhruba na hodku a půl někdy méně, má čidlo a sama si volí délku sušení. Značku máme siemens, pračku na 8kg a sušičku na 7kg. Brali jsme na splátky a jak jsme doplatili koupili jsme nový gauč, takže jsme měli stejné dilema jako zakladatelka. :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
23.4.14 21:28
@tiffany píše:
To není pravda. Mám jí a nepoužívám. ;)

Tak to fakt nechapu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
23.4.14 21:31

Určitě jdi do sušičky. Strašně ušetří čas i místo. Oblečení je opravdu měkké. Já žehlim jen manželovy košile do práce jinak nic. Když to složíš po sušení, tak máš na bavlněných věcech puky jak po žehlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66844

Miluju prádlo vyvoněné z venku. Letos věším ven už od ledna. Ale sušáky rozložené doma nechci, už kvůli vlhkosti. Proto mám sušičku.

Příspěvek upraven 23.04.14 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

@terinka4444 :nevim: jo, bohužel. Dám tam tričko a zmenší se. Udělala jsem to 2× a víc jsem toho zničit nechtěla. A strašně mě to štve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
23.4.14 21:32

Jen se ujistím, ta AEG lavatherm, snad jsem to napsala správně, je opravdu jen do zásuvky? A můžu jí tedy vrazit do koupelny nad pračku? Nebo vlastně kamkoli jinam, třeba do komory? Já to pořád odkládala, ale asi už fakt začnu dělat na chlapa smutný oči, poslední dobou se mi strašně kupí prádlo a nestíhám žehlit. Jen mám takovej drobnej problém, asi jsem jediná, kdo miluje tvrdý prádlo a ručníky jak šmirgl :lol: :roll:
Jo a k tématu, gauč máme, sušičku ne, ale vzala bych sušičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
23.4.14 21:33

Susicku. Spolu s myckou jsou to nejvetsi zazraky meho zivota. Akorat, aby ses mela kde valet, kdyz nebudes muset traavit hodiny u prkna;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.4.14 21:36
@tini píše:
Susicku. Spolu s myckou jsou to nejvetsi zazraky meho zivota. Akorat, aby ses mela kde valet, kdyz nebudes muset traavit hodiny u prkna;)
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66844
23.4.14 21:36
@zuzouš píše:
Jen se ujistím, ta AEG lavatherm, snad jsem to napsala správně, je opravdu jen do zásuvky? A můžu jí tedy vrazit do koupelny nad pračku? Nebo vlastně kamkoli jinam, třeba do komory? Já to pořád odkládala, ale asi už fakt začnu dělat na chlapa smutný oči, poslední dobou se mi strašně kupí prádlo a nestíhám žehlit. Jen mám takovej drobnej problém, asi jsem jediná, kdo miluje tvrdý prádlo a ručníky jak šmirgl :lol: :roll:
Jo a k tématu, gauč máme, sušičku ne, ale vzala bych sušičku.

Může stát na pračce. Máme mezikus, ale spousta lidí se bez něj obejde. Jinak může stát kondenzační sušička opravdu kdekoli. Odpařená voda se kondenzuje do nádobky, která se po sušení vylije. Jen ještě, ze sušičky sálá teplo, nezavírala bych ji do skříně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
23.4.14 21:41

Čtu na Heuréce o čištění filtrů jako nezbytné a relativně časté údržbě. Jak často toto děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí