Gauč, nebo sušičku? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4254
23.4.14 20:59

@Krčka hlasuju pro sušičku, jak už tu padlo, jeden z nejlepších spotřebičů :palec:

a novej gauč ti beztak mládě poblije nebo zmaže podle toho co píšeš…gauč bych pořídila, až děti trochu odrostou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176

A jaké teda máte doma konkrétně prosím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@CokeLady píše:
To jsme si řekli, že přes léto budeme sušit venku a po první várce když se manžel „odřel“ o ručník nakázal věšák vyhodit a používat jen sušičku, protože to se nedá. Sušičku jsem brala jako spotřebič pro lidi co nevědí co s prachama, ale je to každodenní velký pomocník pro každého a dávám do něj 99% věcí.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já taky jednou právě dala ven na sluníčko a nikdy víc :mrgreen: :mrgreen: i ve vedrech suším v sušičce :mrgreen: a toho prachu a bordelu, co to ještě z toho prádla nachytá…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.4.14 21:00
@Krčka píše:

aeg lavaterm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
@Krčka píše:

Electrolux - přesně číslo z hlavy nevím

• Citovat
  • Upravit
1156

@Krčka - máme AEG lavatherm T59800, asi 6 let starou, máme ji postavenou na pračce AEG lavamat 62840L, mezi tím je jakoby mezikus. Cena sušičky byla cca kolem 16tis, ale viděla jsem v akcích novější typy i kolem 13tis. Sušička je kondenzační, takže potřebuješ jen zásuvku :-))
Jinak žehlím jen mužovi košile a občas nějaké kalhoty. Cca rok jsem fakt důsledně dělala rozbor spotřeby elektřiny, ta vzrostla zhruba o 400 Kč měsíčně. Peru a suším téměř denně, někdy i několik dávek - jsme 2 dospělí a 2 děti - čuníci… Teď byla porucha, odešel ventilátor a žehlit jsem musela obden
A jen tak mimochodem, nikdy bych nevěřila, kolik prachu a svinstva je v prádle… Takže za mě jednoznačně sušička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
23.4.14 21:01
@Krčka píše:
@Tereza1986 je to tvrdý a zmuchlaný bez žehlení, to nejde nosit. Není to ani vysokýma otáčkama pračky ani jejím přeplněním ani technikou věšení - vyklepávám to jako cvok a věším s lehkostí motýlka :roll:.

Bez rozmýšlení sušičku, nedávno jsem byla nucená pověsit ručníky a nějaké oblečení z pračky a utírat se znovu „loofou“ byl fakt zážitek, raději jsem to pak ještě znovu hodila do sušky. Máme od podzimu a je to :srdce:
Druhorozená je blinkací, já nevím, ale už stihla ohodit i ten dvanáct let starý gauč, předpokládám, že při odplínkování se na něj může i něco horšího /ač s prvorozeným tuto zkušenost nemám, ale slyšela jsem/ - nový gauč až budou děti odrostlé 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
23.4.14 21:03

Máme tuhle INDESIT IDCE 845 A ECO - je super, teď už je i docela hodně levná. Je kondenzační, máme ji v koupelně vedle pračky. Pokud nezapomenu otevřít okno a má odkud tahat vzduch, tak suší vážně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
23.4.14 21:04
@medun píše:
Jak vidno sušičku nedoporučují jen ti co jí nemají nebo je tu někdo kdo jí má a nedoporučuje?

Přesně :lol: ale já ji neměla a toužila jsem po ní.
A myčku miluji také :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
23.4.14 21:05

A nemusím mít tolik hadrů - tedy hlavně takový to zimní oblečení pro děti. Přes den ušpiní, večer se vypere a ráno je suché - to ušetří :mrgreen: A máme něco od Miele na pračce s mezikusem. I když tohle vlastně platí i pro ty ručníky.

Příspěvek upraven 23.04.14 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
@CokeLady píše:
No to nechápu 8o čerstvě vypraný prádlo a chuchvalce prachu a bince :roll: z tý sušičky jde po každém sušení prach v hrstech, docela nechutná představa, že do toho zaprášenýho oblečení dávám mimino :nevim:

Přesně tak! My máme největší binec z ložního, to sundávám z filtru po hrstech, fuj… A musím teda říct, že dceři se i zlepšil ekzém, co sušičku máme. Ona ten prášek prý dokonale vyfouká, tak nemá co dráždit kůži - i dermatoložka mi to doporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba

Taky jsem pro sušičku. Stejně jako myčku jsem ji původně považovala za zbytečnou rozežranost. Už mám obojí a nedovedu si představit je nemít. Suším i v létě.

• Citovat
  • Upravit
69235
23.4.14 21:06

Jen pozor na spotřebu, ano. Musí, tedy jako doporučuji vřele, být áčková, jinak je to skutečně žrout, ty rádoby vyloženě levnější kusy, za dva roky je to zpět na elektřině Takž hodně koukej, ať je to A+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276

@terinka4444 přesně s myčkou jsem to měla uplně stejně - nepotřebuju jsme jen dva a teď jaká je to parádička našoupat to tam a je uklizeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533

Gauč mám 11 let a stále jako nový, pohodlný, pěkný - neměnila bych ani za zlaté prase :mrgreen:

Sušičku jsem měla 9 let, teď šla do elektronebe :,( :,( :,( Byla to moje nejlepší kamarádka. Vysušila, odchlupila, změkčila, nezmačkala - ovšem tedy, musím podotknout, že já jsem magor a žehlím skoro všechno, i když nemusím. Pro mě je to relax. Ale jinak by se žehlit nemuselo. Snad jen sem tam občas košile, citlivé triko. Stačí hned po usušení poskládat a fakt se žehlit nemusí. A co bakterií to prý zlikviduje… A spotřeba? Tak tu jsem fakt neřešila, ale manžel je skrblík, ten by ji určitě řešil, kdyby byla vysoká. Jela i denně (často i několikrát), celých devět let. Do teďka mi stojí v koupelně na pračce - i když nefunkční, a já se s ní nemůžu rozloučit :oops: :mrgreen:.
Mám AEG lavatherm, a vybírám tu samou značku ;)

Takže za mě, jednoznačně sušičku ;)

Ty jo, to suché prádlo během chvilky…, žádné čekání, až budu mít prázdný sušák… Jééé, sakra, už musím nějakou objednat :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí