Gauč, nebo sušičku? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8176
23.4.14 20:49

@slavuska1 já mám věšení prádla moc ráda :) Ale to žehlení… nemůžeš mi poskytnout návod jak věšet abych nemusela žehlit? (nejde o žehlení jako takové, ale fakt o ten čas) Ale to by stejně nepomohlo s tou tvrdostí asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
23.4.14 20:49

@Krčka No k čemu je - k sušení prádla :mrgreen: Já třeba prádlo ze sušičky žehlím - ale mě žehlení baví. Ale bez sušičky už si nedovedu představit život. Za prvé tu nemám místo na sušení, za druhé tu máme velkou vlhkost. Za mě - kupte sušičku

• Citovat
  • Upravit
8176
23.4.14 20:50

A vy co jí máte, napsaly byste mi jakou máte konkrétně prosím?

Mmch vešla by se mi jen do kuchyně, šlo by to technicky provést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
23.4.14 20:50

@Krčka
Záleží i na pračce. Měla jsem chvíli ségřinu a nemusela jsem žehlit nic. Pak jsme koupili ten krám co máme a musím žehlit všechno. Voda, prášek, aviváž stejný a jak píšeš peeling dokonalý :zed:
Koupila bych si sušičku a nebo jinou vymakanou pračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
23.4.14 20:51

Za mteda rozhodne davam hlas susicce. Mam ji ted, co se naridla druha dcera a nemuzuvsi vynachvalit. Jedine, co zehlim, tak latkove pleny. Avivaz davam taky jen na ty. Rikam, ze ten kdo vymyslel mycku a susicku by mel dostat nobelovku. :lol:
Bydlime v malem byte a pradlo mi nestacilo schnout, o plisni ani nemluvim. Radsi cas, co bych mela trcet u zehliciho prkna budu venovat detem nebo sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
23.4.14 20:52

Koupila bych sušičku, je to skvělý pomocník. I když teda žehlím, protože to neumím vyndat včas, nebaví mě se s tím hned skládat a přeci jen to líp vypadá. Gauč jestli je OK tak až děti trochu poodrostou z nejhůř prasícího období, oko mi občas pocukává i teď když nestihnu ohlídat kde malují/jí/něco rozlévají… na tom našem postarším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.4.14 20:53

Sušička, i kdybych měla sedět na zemi, miluju svou sušičku nade všechno :mrgreen: :mrgreen: prádlo je měkké, paráda. Tuhle mi malá poblila postel, tak jsem prala jen prostěradlo, červené, no nechtělo se mi jen to jedno sušit v sušičce, bylo krásně, šoupla jsem ho ven a tvrdý, hnusný, jak už jme si zvykli, jsem ho znovu namočila a sušila v sušce :mrgreen: Peru obden sedmikilovou várku a paráda, přehážu z pračky, poskládám, za 10minut je po prádle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
23.4.14 20:54

@Krčka Pokud vytáhneš a poskládáš prádlo ze sušičky jakmile dosuší, ještě teplé, tak většinu věcí už žehlit nemusíš. Dejme tomu košile potřebují přelíznout, ale pokud to uděláš hned, je to razdva, jak je to teplé a lehounce zavlhlé (jen decentně). A opravdu si všimni, žesušičku nepotřebují ti, co ji nemají, stačil by jeden ručník ze sušky a hned by začli střádat do prasátka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.4.14 20:55
@Krčka píše:
@slavuska1 já mám věšení prádla moc ráda :) Ale to žehlení… nemůžeš mi poskytnout návod jak věšet abych nemusela žehlit? (nejde o žehlení jako takové, ale fakt o ten čas) Ale to by stejně nepomohlo s tou tvrdostí asi…

já nevím, prostě normálně, aby to viselo rovně, aby to nebylo nikde pomuchlaný :lol: ale já jsem fakt skromná, nevyžehlený prádlo mi nevadí, ona ani moje mamka nežehlila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609

Holky, chvalte jak o život…strčím to chlapovi…nenápadně :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157

@Krčka Ja ma aeg lavatherm 75470IH1CS je to letosni model, pottrebujes ktomu jen zasuvku, neni nutne to ustit do odpadu' velikostne 60×60cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.4.14 20:56
@medun píše:
@Krčka no zatim se tu neobjevil nikdo kdo by sušičku měl a byl nespokojený proti jsou jen ti co jí nemají takže bych rozhodně neřekla, že je to 50:50

kdo jí nemá, netuší :mrgreen: :mrgreen: já taky kdysineměla myčku a hlásala jsem, na co myčku, když jsme dva a bla bla. Dneska si život bez myčky neumím představit. A já už ani bez sušičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
23.4.14 20:56
@suik píše:
Koupila bych sušičku. Ja se teda divim, ze pri tolika detech jeste zehlis. Ja uz davno nezehlim, to se neda. Ne ze by me to nebavilo, ale je to zbytecna ztrata casu. Detske nezehlim vubec, a uz ani vetsinu svych veci, jen to co se macka. Co teda musim zehlit jsou manzelovy kosile, ale to proste vyzehlim dve tri do zasoby a pak pripadne rano, nez jde do prace.

co me ale stve je ten objem suseneho pradla, nestiha mi to schnout a nesnasim veseni.

Susicku bohuzel nemame, budeme se brzo stehovat a nechci stehovat dalsi spotrebic. Bude to prvni vec co pak poridime, mozna driv jak mycku :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: má jedno a čeká druhé :* :mrgreen: :mrgreen:

A k tématu, sušičku nemám, ale tááák bych ji chtěla, viděla jsem u kamarádky co taková sušička umí :palec: ale nemám na ni místo :,( :,( :,( Takže za mě sušička :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
23.4.14 20:58

Nemůžu odolat a hlasuji pro sušičku. Neskutečná úspora času a práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
23.4.14 20:58
@Katchus píše:
Holky, chvalte jak o život…strčím to chlapovi…nenápadně :lol: :P

Hele, můj se na ni moc netvářil… pak teda, že na zimu je to nutnost - měli jsme po celým domě rozestavěný sušáky s prádlem. A teď?? Už říkal, že ani nebude dávat ven sušák, ať v tom suším celoročně. Rychle si zvykl na měkký ručníky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max