Gauč, nebo sušičku? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1586
24.4.14 09:46

@tiffany Tak to nezbývá než závidět :nevim: Chtěla jsem jen napsat, že ty náklady nemusí stoupnout o tolik. Nějaké sice jsou, ale trochu ubude jinde. O tom, že to není eko o tom žádná, ale to skoro celý ten dnešní život. Každý se může troch víc snažit trochu jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
24.4.14 10:05
@tiffany píše:
Mě nic nezasmrádne. Kupovala jsem jí do pidibytu bez balkonu. V baráku už jí nepoužívám. Přijde mi to neekologické a neekonomické.

Ty nežehlíš, nepoužíváš pláchadlo?

• Citovat
  • Upravit
608
24.4.14 10:27

@nausikaa meli jsme to podobne hlavne ted v novem mame plastove okna a to je hruza v zime vecne mokre kola kolem parapetu. Co mame susicku paradicka, koupelnu pak vyvetram a pradlo horke poskladam takze mezehlim.:)
Susaky jsme taky meli dva a mokre pradlo se mi nikdy nepodarilo vyzehlit do sucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
24.4.14 10:33

Tak jsem dost nalomená na její koupi. Teď jen vyřešit kam jí dát. Místo vidím opravdu jen v té kuchyni (spojená s obývákem) a to je dle hlučnosti (i dle vás) fakt problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
24.4.14 10:34
@Krčka píše:
Tak jsem dost nalomená na její koupi. Teď jen vyřešit kam jí dát. Místo vidím opravdu jen v té kuchyni (spojená s obývákem) a to je dle hlučnosti (i dle vás) fakt problém…

Kde máš pračku?

• Citovat
  • Upravit
608
24.4.14 10:38

@Krčka do koupelny se nevleze? Nebo chodba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
24.4.14 10:47

Koupelna je ultra maličká. Musela bych vyhodit vanu a místo ní dát sprcháč a na to fakt nemám 8) Fakt se do ní vejde jen jeden človek (do koupelny) když chce vstoupit další, musí nejdřív ten první vycouvat :andel:

Pračku tam mám, ale nad ní je jediné místo vedle umyvadla kam se dá položit dítko na přebalování, nebo ručník, nebo prostě něco. Bez tohoto místo by to nebyla koupelna ale vana ze které bych musela vyskakovat přes rantl rovnou na chodbu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
24.4.14 10:49

@LuPaPe na chodbě jsou skříně na oblečení - až do stropu. Do paneláku se nám do pokojů skříně nevejdou (sice máme 3+1 ale maličké pokoje). To je prostě na paneláku straně na prd. A pokud je hlučná, tak by mi chodba nepomohla ani kdyby se vešla - rušila by spáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
24.4.14 10:54

@Krčka já bych ji asi dala do kuchyně :think: osobně ji tedy budu dávat nad pračku do "technické místnosti, kterou jsme vybudovali v bytě, ale když jede pračka tak ji slyším do ložnice stejně jako myčku z kuchyně, snad bych řekla že ta myčka je i tiší :zed: takže si nemyslím, že by sušička byla ještě horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
24.4.14 11:04

Jsem pro sušičku, kterou jsem si před měsícem pořídila. Fakt luxus!!! Raději bych seděla na zemi než nemít sušičku :P jinak když moje mamka viděla to prádlo co jsem vyndala tak jí okamžitě objednala. Mám beko A+, nejčastěji používám denni program a tak do hodky je vysušeno, časovač ukazuje 1,40 hod, ale dle suchosti si umí sušička sama čas upravit. Stála 11000 a investice lepši jak myčka!! Jinak já dávám úplně vše i koberečky z koupelny ale jen na 20 min, nežehlim nic. Manželovi košile tam dám max 4 a přímo program na košile pak hned na ramínko. Jdi do ní, nebudeš litovat!!! Joo a ještě máme byt 48 m² mám ji na chodbě místo botníku, kterej jsem dala na chodbu, nad ní mám věšák na bundy, vypadá to dobře je pořád uklizeno, nikde mi nepřekáží sušák a hlavně je v bytě sucho. Je stejně hlučná jak pračka v největších otáčkách. Z tý chodby to jde. Zvykli jsme si… pračku mám v kuchyní, která je s obývákem, stejně budeš sušit při běžným provozu přes den tak ti to ani nepřijde… časem

Příspěvek upraven 24.04.14 v 11:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
24.4.14 11:05

@Krčka jak pises maleho jsem si taky odkladala na pracku, ale ted ho zabalim do osusny a nesu do obyvaku, tam ho oblikam. Kvuli mistu jsem obetovala odkladaci plochu pro maleho… Nez aby mi to hucelo v kuchyni, navic mi ji tam malej neustale chodil vypinat. :) kolik ma mala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
24.4.14 11:05

Ještě můžu natáhnout prodlužku do chodby k výtahu :lol: Každý byt má u výtahu maličký „ajnclík“ tam by se vešla akorát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
24.4.14 11:08

@Krčka budou mit sousedi radost, ale vis jak to ten prostor krasne provoni? :D zavidel by celj panelak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
24.4.14 11:11

@Krčka to bych se bála, že mi ji někdo ukradne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
24.4.14 11:34

@Nellca11 @LuPaPe to byl jen fór holky :) Za prvé by mi jí někdo ukradl a za druhé by lidi zakopávali o prodlužovačku :lol:
No, vypadá to na kompletní přestavbu bytu. Cha. To určitě. Kompletní přestavba byla před patnácti lety, ale holt se ještě takhle neuvažovalo no… Spíš by to chtělo barák 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí