Gauč, nebo sušičku? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
24.4.14 11:41
@CokeLady píše:
Já si nedokážu představit mít sušičku v chodbě nebo kuchyni, leda koupelna nebo komora s odvětráváním. Ze sušičky jde docela velké horko a docela dost hučí.

No vidiš a jde to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
24.4.14 11:46

@Krčka joo barak, necham si zdat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
24.4.14 11:57

Teda naše pračka je míň hlučná než suška, takže kdyby nebylo místo na chodbě tak by jsme asi sušku dali do koupelny místo pračky a pračku do kuchyně, šlo by to tak udělat i u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
24.4.14 12:01
@CokeLady píše:
Já si nedokážu představit mít sušičku v chodbě nebo kuchyni, leda koupelna nebo komora s odvětráváním. Ze sušičky jde docela velké horko a docela dost hučí.

Teda já nevím, ale nějaký extra teplo jsem u sušičky nezaznamenala.

• Citovat
  • Upravit
608
24.4.14 12:10

@bamba kdyz zavru koupelnu tak je v ni pomerne dost teplo od susicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
24.4.14 12:16

@rusovlaska.e možná by to prohodit šlo, ale to by se asi nějak vymýšlelo až po nákupu s porovnáním decibelů :) Ale z tahání vody pro pračku, by měl teda manžel radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
24.4.14 12:16

@LuPaPe teplo by mi nevadilo, v koupelně není topení (v paneláku není třeba, zima mi tam není ani teď)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
24.4.14 12:21

Teď mě napadlo: včera jsem zase musela prát poblinděný péřový polštář. S tímto sušením máte zkušenost? To by mi strašně pomohlo kdyby to sušička uměla usušit. Umělá vlákna jsou ok, ale u peří natřepávám desektrát denně a i tak už jsem o jeden přišla, začalo to asi hnít. Teď aspoň svítí sluníčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
24.4.14 12:28

Tak moje pozorování hlučnosti
pračka - nejhorší na konci praní když ždíme a to je tak 20minut jinak o ní skoro nevím.
suška - hučí celou dobu co suší, když je víc plná tak i 2,5 až 3hodiny

pračku v kuchyni jsem měla v jednom pronájmu a to bych přirovnala k myčce co se týká hluku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.4.14 12:36

Tak za mne jednoznačně sušička :palec: Žehlím jen košile a halenky, co musí být éňo ňůňo, jinak netřeba žehlit nic a prádlo je fakt měkčí.
Jestli to žere víc proudu je mi úúplně u p.dele :jazyk: fakt za tu službu, co mi udělá to neřeším. Když si představím, kolik bych zaplatila paní za žehlení nebo za blbý pověšení, tak to vyjde teda levněji ta elekřina 8).
Já mám cca rok starý model a ten teda nedělá páru v místnosti, ani tam není větší teplo, ani není extra hlučný, ale jako slyšet to je, to ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.4.14 12:38
@Krčka píše:
@LuPaPe na chodbě jsou skříně na oblečení - až do stropu. Do paneláku se nám do pokojů skříně nevejdou (sice máme 3+1 ale maličké pokoje). To je prostě na paneláku straně na prd. A pokud je hlučná, tak by mi chodba nepomohla ani kdyby se vešla - rušila by spáče.

Hehe, my měli v jednom bytě pračku ve vestavěný skříni na chodbě :mrgreen: Některý modely tak hlučný nejsou. Já když zavřu jedny dveře, tak tu svou skoro neslyším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
24.4.14 12:40

@Gina108 a ty máš konkrétně jakou? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.4.14 12:41
@Krčka píše:
Teď mě napadlo: včera jsem zase musela prát poblinděný péřový polštář. S tímto sušením máte zkušenost? To by mi strašně pomohlo kdyby to sušička uměla usušit. Umělá vlákna jsou ok, ale u peří natřepávám desektrát denně a i tak už jsem o jeden přišla, začalo to asi hnít. Teď aspoň svítí sluníčko..

Nevysuší to úplně, ale je to znát :palec: Pak jsem taky teda dosušovala, ale tak polovinu času - polštáře jak jsou tlusté, tak mi to prostě v sušičce neproschlo, ale nechtěla jsem to pokoušet nějakou brutální teplotou zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
24.4.14 12:43

S tím teplem nemůžu posoudit. Nemáme dveře do kuchyně a síň je poměrně velká, takže holt to není poznat.

• Citovat
  • Upravit
23847
24.4.14 12:43
@Krčka píše:
@Gina108 a ty máš konkrétně jakou? Děkuji.

Mám AEG - tuhle
http://www.aeg-electrolux.cz/…/T76480IH1CS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí