Gauč, nebo sušičku? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@CokeLady píše:
Já si nedokážu představit mít sušičku v chodbě nebo kuchyni, leda koupelna nebo komora s odvětráváním. Ze sušičky jde docela velké horko a docela dost hučí.
No vidiš a jde to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda naše pračka je míň hlučná než suška, takže kdyby nebylo místo na chodbě tak by jsme asi sušku dali do koupelny místo pračky a pračku do kuchyně, šlo by to tak udělat i u tebe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
Já si nedokážu představit mít sušičku v chodbě nebo kuchyni, leda koupelna nebo komora s odvětráváním. Ze sušičky jde docela velké horko a docela dost hučí.
Teda já nevím, ale nějaký extra teplo jsem u sušičky nezaznamenala.
- Citovat
- Upravit
@bamba kdyz zavru koupelnu tak je v ni pomerne dost teplo od susicky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rusovlaska.e možná by to prohodit šlo, ale to by se asi nějak vymýšlelo až po nákupu s porovnáním decibelů
Ale z tahání vody pro pračku, by měl teda manžel radost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuPaPe teplo by mi nevadilo, v koupelně není topení (v paneláku není třeba, zima mi tam není ani teď)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď mě napadlo: včera jsem zase musela prát poblinděný péřový polštář. S tímto sušením máte zkušenost? To by mi strašně pomohlo kdyby to sušička uměla usušit. Umělá vlákna jsou ok, ale u peří natřepávám desektrát denně a i tak už jsem o jeden přišla, začalo to asi hnít. Teď aspoň svítí sluníčko..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moje pozorování hlučnosti
pračka - nejhorší na konci praní když ždíme a to je tak 20minut jinak o ní skoro nevím.
suška - hučí celou dobu co suší, když je víc plná tak i 2,5 až 3hodiny
pračku v kuchyni jsem měla v jednom pronájmu a to bych přirovnala k myčce co se týká hluku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak za mne jednoznačně sušička
Žehlím jen košile a halenky, co musí být éňo ňůňo, jinak netřeba žehlit nic a prádlo je fakt měkčí.
Jestli to žere víc proudu je mi úúplně u p.dele
fakt za tu službu, co mi udělá to neřeším. Když si představím, kolik bych zaplatila paní za žehlení nebo za blbý pověšení, tak to vyjde teda levněji ta elekřina
.
Já mám cca rok starý model a ten teda nedělá páru v místnosti, ani tam není větší teplo, ani není extra hlučný, ale jako slyšet to je, to ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krčka píše:
@LuPaPe na chodbě jsou skříně na oblečení - až do stropu. Do paneláku se nám do pokojů skříně nevejdou (sice máme 3+1 ale maličké pokoje). To je prostě na paneláku straně na prd. A pokud je hlučná, tak by mi chodba nepomohla ani kdyby se vešla - rušila by spáče.
Hehe, my měli v jednom bytě pračku ve vestavěný skříni na chodbě
Některý modely tak hlučný nejsou. Já když zavřu jedny dveře, tak tu svou skoro neslyším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krčka píše:
Teď mě napadlo: včera jsem zase musela prát poblinděný péřový polštář. S tímto sušením máte zkušenost? To by mi strašně pomohlo kdyby to sušička uměla usušit. Umělá vlákna jsou ok, ale u peří natřepávám desektrát denně a i tak už jsem o jeden přišla, začalo to asi hnít. Teď aspoň svítí sluníčko..
Nevysuší to úplně, ale je to znát
Pak jsem taky teda dosušovala, ale tak polovinu času - polštáře jak jsou tlusté, tak mi to prostě v sušičce neproschlo, ale nechtěla jsem to pokoušet nějakou brutální teplotou zase.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tím teplem nemůžu posoudit. Nemáme dveře do kuchyně a síň je poměrně velká, takže holt to není poznat.
- Citovat
- Upravit
@Krčka píše:
@Gina108 a ty máš konkrétně jakou? Děkuji.
Mám AEG - tuhle
http://www.aeg-electrolux.cz/…/T76480IH1CS
- načítám...
- Citovat
- Zmínit