Gauč, nebo sušičku? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
23.4.14 21:17

@ynax Mě se srazilo jedno jediný tričko a to se stále učím, jak ji používat.

• Citovat
  • Upravit
12272
23.4.14 21:18
@nausikaa píše:
A ty kondenzační některé s tepelným čerpadlem.
A zas ušetří se za energii pro žehličku, nekupuju aviváž, mám míň věcí (něco ve smyslu jednu pračku ručníků) tak to je taky úspora. A i když se to žehlí tak je to snáz a rychleji. Když se na to někdo potřebuje dívat přes peníze.

Sušičku a aviváž nepoužívám, prádlo nežehlím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
23.4.14 21:19
@Zupa píše:
@bamba
Možná k tomu dojdu časem :mrgreen: Mám strašně ráda když mi prádlo plápolá na zahradě a voní :mrgreen:

To chápu, ale musí se s ním ven, pověsit, posbírat…Taky, když ti děti jdoucí z pískoviště zkouší, jestli už prádlo uschlo…poserou ti ho vlaštovky… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1586
23.4.14 21:20

@tiffany tak už zbývá jen to množství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.4.14 21:21
@bamba píše:
To chápu, ale musí se s ním ven, pověsit, posbírat…Taky, když ti děti jdoucí z pískoviště zkouší, jestli už prádlo uschlo…poserou ti ho vlaštovky… :mrgreen:

víš co mně se stalo v předsušičkové době? Vyprala jsem tři pračky, rozvěsila všude po zahradě, navečer posbírala, poskládala do koše, postavila ke dvěřím a šla stáhnout sušák, přiběhl sousedovo hnusněj kocour, co ho nenávidím, a pochcal mi to. :cert: :cert: :cert:

Příspěvek upraven 23.04.14 v 21:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
23.4.14 21:21

@ynax jako prosím máš konkrétně? děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
23.4.14 21:23

Dětské prádlo vůbec nežehlím, stačí dobře pověsit a je jak vyžehlené…
já bych koupila gauč. sušička hodně žere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
23.4.14 21:23

@ynax
Mně se srazila dvě chlapova pracovní trika z Kiku. Jinak suším vše na nejvyšší teplotu a nic se zatím nestalo… Nemáš moc vysokou teplotu, špatně zvolenou délku programu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
23.4.14 21:24

@Krčka AEG Lavatherm 59840

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.4.14 21:25

Ahoj, já sušičku mám, nepoužívám jí. prádlo jsem stejně musela žehlit, a taky mi ze sušičky prostě nevonělo… tak jsem asi jeden z mála tady kdo doporučí novou sedačku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.4.14 21:25
@ynax píše:
@Krčka AEG Lavatherm píše: Více

8o 8o 8o ta ti sráží prádlo? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
23.4.14 21:26
@Danitschka píše:
@ynax
Mně se srazila dvě chlapova pracovní trika z Kiku. Jinak suším vše na nejvyšší teplotu a nic se zatím nestalo… Nemáš moc vysokou teplotu, špatně zvolenou délku programu?

Není to určeno mě, ale můžu se teda optat, na co sušíš? Já se v těch programech docela plácám. :zed:

• Citovat
  • Upravit
608
23.4.14 21:26

Sušičku mám a nechápu jak jsem bez ní mohla žít před koupí. :) Je to skvělý pomocník, taky jsme se bali, kolik nebudeme doplácet za elektřinu, denně vařím, jak byl maličký miminko sušička jela ob den, a ted nám vraceli a půl roku neplatíme elektřinu. :) Kupovali jsme i novou pračku, bylo nám doporučeno čím větší otáčky (máme 1400) tím kratší dobu sušička suší. Sušení vychází zhruba na hodku a půl někdy méně, má čidlo a sama si volí délku sušení. Značku máme siemens, pračku na 8kg a sušičku na 7kg. Brali jsme na splátky a jak jsme doplatili koupili jsme nový gauč, takže jsme měli stejné dilema jako zakladatelka. :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
23.4.14 21:28
@tiffany píše:
To není pravda. Mám jí a nepoužívám. ;)

Tak to fakt nechapu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
23.4.14 21:31

Určitě jdi do sušičky. Strašně ušetří čas i místo. Oblečení je opravdu měkké. Já žehlim jen manželovy košile do práce jinak nic. Když to složíš po sušení, tak máš na bavlněných věcech puky jak po žehlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí