Gauč, nebo sušičku? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@nausikaa píše:
A ty kondenzační některé s tepelným čerpadlem.
A zas ušetří se za energii pro žehličku, nekupuju aviváž, mám míň věcí (něco ve smyslu jednu pračku ručníků) tak to je taky úspora. A i když se to žehlí tak je to snáz a rychleji. Když se na to někdo potřebuje dívat přes peníze.
Sušičku a aviváž nepoužívám, prádlo nežehlím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bamba píše:
To chápu, ale musí se s ním ven, pověsit, posbírat…Taky, když ti děti jdoucí z pískoviště zkouší, jestli už prádlo uschlo…poserou ti ho vlaštovky…
víš co mně se stalo v předsušičkové době? Vyprala jsem tři pračky, rozvěsila všude po zahradě, navečer posbírala, poskládala do koše, postavila ke dvěřím a šla stáhnout sušák, přiběhl sousedovo hnusněj kocour, co ho nenávidím, a pochcal mi to.
![]()
Příspěvek upraven 23.04.14 v 21:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětské prádlo vůbec nežehlím, stačí dobře pověsit a je jak vyžehlené…
já bych koupila gauč. sušička hodně žere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ynax
Mně se srazila dvě chlapova pracovní trika z Kiku. Jinak suším vše na nejvyšší teplotu a nic se zatím nestalo… Nemáš moc vysokou teplotu, špatně zvolenou délku programu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já sušičku mám, nepoužívám jí. prádlo jsem stejně musela žehlit, a taky mi ze sušičky prostě nevonělo… tak jsem asi jeden z mála tady kdo doporučí novou sedačku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danitschka píše:
@ynax
Mně se srazila dvě chlapova pracovní trika z Kiku. Jinak suším vše na nejvyšší teplotu a nic se zatím nestalo… Nemáš moc vysokou teplotu, špatně zvolenou délku programu?
Není to určeno mě, ale můžu se teda optat, na co sušíš? Já se v těch programech docela plácám. ![]()
- Citovat
- Upravit
Sušičku mám a nechápu jak jsem bez ní mohla žít před koupí.
Je to skvělý pomocník, taky jsme se bali, kolik nebudeme doplácet za elektřinu, denně vařím, jak byl maličký miminko sušička jela ob den, a ted nám vraceli a půl roku neplatíme elektřinu.
Kupovali jsme i novou pračku, bylo nám doporučeno čím větší otáčky (máme 1400) tím kratší dobu sušička suší. Sušení vychází zhruba na hodku a půl někdy méně, má čidlo a sama si volí délku sušení. Značku máme siemens, pračku na 8kg a sušičku na 7kg. Brali jsme na splátky a jak jsme doplatili koupili jsme nový gauč, takže jsme měli stejné dilema jako zakladatelka.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tiffany píše:
To není pravda. Mám jí a nepoužívám.
Tak to fakt nechapu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě jdi do sušičky. Strašně ušetří čas i místo. Oblečení je opravdu měkké. Já žehlim jen manželovy košile do práce jinak nic. Když to složíš po sušení, tak máš na bavlněných věcech puky jak po žehlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ynax Mě se srazilo jedno jediný tričko a to se stále učím, jak ji používat.