Geneticky nepasujeme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.6.18 19:15
@histep píše:
Ano, budou se k sobe „pritahovat“ a embryo muze vzniknout i pri spontannim otehotneni.

Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
9.6.18 19:24
@Amy_Farrah_Fowler píše:
Ahoj maminky a snažilky, ve středu jsme si byli s přítelem v CARu pro výsledky genetiky a zjistili jsme, že k sobě nepasujeme a máme oba jeden gen špatný, který by způsobilo těžké onemocnění našeho miminka. Budeme si nechávat vyšetřit embrya abych dostala jen ty zdravé, ale spíš mě zajímá (nenapadlo mě se zeptat genetička když jsme u ní seděli) jestli se naše dvě buňky (vajíčko a spermoniček) vůbec spojí když geneticky nepasujeme. Prožila jste některá genetickou neshodu a zadařilo se?

Já jsem výsledek genetické neshody. Ale tedy jsem ze 7mi dětí které našim zemřeli některé předčastně narozené-mrtvé, jiné do roka života i já byla první necelý rok v nemocnici. Sama když jsem byla těhotná jsem byla na genetice když lékařka koukala do hromady papírů (v té nemocnici se řešil tehdy tento problém rodičů) tak mi řekla, že i když medicína pokročila stále netuší jestli jsem omyl nebo zázrak přírody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
9.6.18 19:29

@Amy_Farrah_Fowler Pokud je to takto, tak urcite problem s oplodnenim nebude :-), preju abyste se brzo tesili na zdrave miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.18 20:02

@Uju páni, tak to budete zázrak. Ale nedovedu si představit bolest vašich rodičů když museli pochovat tolik dětí a i to poslední bylo po nemocnicích. Mají můj obdiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.