Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holky jsem po ket a dneska 9+2 a doktor mi řekl dnes už vysadit. Před týdnem jsem špinila tak mám strach at o mimi nepřijdu. beru ultrogestan 1-1-1.prosim o vase zkusenost
Pokud je něco špatně, utrogestan by to nezachránil.
Pokud se bojíš a budeš klidnější s ním, tak nevysazuj. Ber dál, ničemu to nevadí
Já utroš brala už týden před ET a až do 12tt, dávky byly tuším 4-0-4. Nekrvácela jsem. Došel mi někdy v 8tt, tak jsem ho asi týden nebrala. Když se to mudr v CAR dozvěděla, pěkně mě sprdla. Musela jsem ho začít opět užívat.
Ja brala utros po ketu do 12tt, mela jsem davku 2-2-2 a pak jsem postupne odebirala kazdy den jeden prasek.Ale ani jednou jsem nespinila, pokud mas strach tak bych nevysazovala, nicemu by to nemelo vadit, tak me to rekla sestra v CARu.
Hodne stesti.
No, podle me pokud jsi mela ket s edtrofemem, pak pridany utrogestan, tak nejde vysadit driv nez po 12.tt.. taky jsem to tak mela a vysazovala jsem to asi tyden, snizovaly se davky, mizna az dokonce po 14tt
@Doubravska tak to je asi to stejne vid? a do kdy ho budes brat a v jakem davkovani?
@lulinka999 ahojky ja byla na transferu 18 teho a 1,6 jsem si měla dělat testík mam hoo negativni a dnes budu mit vysledky krve brala jsem ho od OPU to je od 15,5, estrimax 1 rano 1 vecer a utros 4 rano 4 večer 1,6 jsem volala do caru že mam test negativní a sesrta mi řekla jestli nekrvácim a nešpiním tak ho nemám vysazovat… dnes budu volat znova takuz mi ho asi vysadí az mi prijde mrcha nebo mam 8 dní zpoždení vždy jsem mela mrchu pravidelnou
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.