Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahojky jsem tedkom po KET 14 dní dneska. Mi byla naměřená hodnota hcg 516 z krve myslíte si že je to na dobré cestě? Děkuji![]()
Já myslím, že to je super hodnota, gratuluji
Děkuji moc.. Trošku jsem se bála.. Tak jsem se uklidnila tedkom
a co ty?
@MautinkaK píše:
Děkuji moc.. Trošku jsem se bála.. Tak jsem se uklidnila tedkoma co ty?
Já čekám jsem dnes 9den po KETu
@Anonymní píše:
Ahojky jsem tedkom po KET 14 dní dneska. Mi byla naměřená hodnota hcg 516 z krve myslíte si že je to na dobré cestě? Děkuji![]()
krásné číslo, gratuluji
![]()
@TER2312 budu ti držet palečky. At to všechno dobře dopadne.!!! ![]()
@MautinkaK píše:
@TER2312 budu ti držet palečky. At to všechno dobře dopadne.!!!
Děkuji moc.
Ahoj
já byla v pondělí na krvi a měla jsem hodnotu 295, tak mám strach že je to málo ![]()
@Anet131 ahoj, já právě taky vůbec nevim kolik má být. Ale četla jsem že od 100 nahoru by to mělo být dobré. Tak proto jsem si to chtěla ujistit. Musíme si držet palečky navzájem! ![]()
@MautinkaK Já si v patek zajdu ještě na krev, tak aspoň uvidím jak na tom jsem
ale i tohle je u mě pokrok, když nikdo nevěřil že se to povede ![]()
@Anet131 jj presne. Úplně tě chápu. Budu držet palce.. Ja jdu příští týden na ultrazvuk. Tak jsem taky zvědavá co mi řeknou.
@MautinkaK už? To ja jdu až 12.6.
to bych na tu krev už podruhé taky nešla ![]()
@Anet131 no dneska mi to potvrdily z krve. A prý mám jít na ultrazvuk za týden.. Tak nevím sama jsem zvědavá. Ještě přece nemůže jít nic vidět. Děkuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahojky jsem tedkom po KET 14 dní dneska. Mi byla naměřená hodnota hcg 516 z krve myslíte si že je to na dobré cestě? Děkuji