IVF špatný spermiogram

6
18.5.18 17:35

Ivf špatný spermiogram

Zdravím všechny maminky, budoucí maminky a takové jako jsem já nebo s mým podobným příběhem. Rok a půl se s pritelem snazime o miminko, ale bez uspechu. Nakonec jsme zjistili pricinu problem je v partnerovi. Podstoupili jsme uz jedno neuspesne IUI, gebeticke testy ty jsou v poradku, jen v tech spermijkach je problem. Ted v Cervnu mam podstoupit IVF (ICSI),ale strasne se bojim. Ne toho zakroku, jsem 3× darkyni, ale toho zklamani. Proto se chci zeptat jake jsou nadeje pro uspesne ivf se spatnym spermiogram, kdyz ja jsem relativne v poradku. (Jen ta psychika pracuje) Moc dekuji za vase odpovedi a pripadnou podporu :kytka: Henriett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.5.18 18:31

@Henriett se špatným spermiogramem a mou anovulaci vyšlo hned první ivf/icsi. Klukovi je už 9 let
Bohužel pak nevyšel ani jeden z následujících 7 ketů
 Petra

• Citovat
  • Upravit
761
18.5.18 18:38
@Anonymní píše:
@Henriett se špatným spermiogramem a mou anovulaci vyšlo hned první ivf/icsi. Klukovi je už 9 let
Bohužel pak nevyšel ani jeden z následujících 7 ketů
Petra

No tak to se modlim, abychom nedopadli stejne. Taky mam dite po ivf po ET. A 8 snehulaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.18 18:42

@lennkaa no já jich měla víc, dávali jsme nejdřív 1,pak i 2 mrazáčky a nic
Teda poprvé hned ano, ale skončilo to v 8.týdnu.
Díky bohu za syna
 Petra

• Citovat
  • Upravit
761
18.5.18 18:46

No taky jsem ráda, že máme aspoň dceru, ale asi by mi to druhé dítě chybělo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.18 18:59

Můj muž je prakticky neplodný plus používáme raději kondom. No, zkrátím to, jedna nějak utekla přirozenou cestou :lol: a právě vaří v pokojíčku 8) :lol: @Henriett

• Citovat
  • Upravit
35029
18.5.18 20:20

Co přesně je na spermiogramu špatně? Některé věci se dají ovlivnit :palec: Jinak u nás to bylo stejné a vyšlo první IVF, druhé dítko přirozeně na první pokus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.18 20:25

@lennkaa však to je věc, co mě bude mrzet do konce života. Ta touha po dalším dítěti je stále, ale bohužel :,(
Asi to tak prostě mělo být
My jsme pak měnili centrum, vše od začátku a tam se embrya přestala vyvíjet 3.den
 Petra

• Citovat
  • Upravit
761
18.5.18 20:32
@Anonymní píše:
@lennkaa však to je věc, co mě bude mrzet do konce života. Ta touha po dalším dítěti je stále, ale bohužel :,(
Asi to tak prostě mělo být
My jsme pak měnili centrum, vše od začátku a tam se embrya přestala vyvíjet 3.den
Petra

Cítím s tebou :-( hlavně že máme aspoň to jedno dítko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
18.5.18 20:33

@ixule u nás spatna pohyblivost. Muz bral fertilan a trochu to pomohlo. Bude ho zase brat pred snahou o dalsi ditko. Ja mam asi casteji anovulaky, tak zkusim kontryhel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
18.5.18 20:51

Ja mam PCO, pritel ma jen 2% morfologicky zdravych spermii, podstoupili jsem IVF-ICSI, ET neprobehl mela jsem hyperstimulacni syndrom, po MS jsem zacala stimulovat na
1. KET ted jsem ve 32tt a doufam ze vsechno dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
18.5.18 20:53

@Kikulele urcite, drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.18 20:54

@lennkaa to jo, je to moje všechno
Kor když jeho tatínek odešel za blonďatým štěstí
 Petra

• Citovat
  • Upravit
19198
18.5.18 20:57

Mám zkušenosti se špatným SPG manžela. Špatná morfologie, pohyblivost, množství. Podstoupili jsme 2× IVF - 4× transfer a NIC. Dva měsíce po posledním KETu jsem otěhotněla přirozeně a máme 16ti měsíční holčičku a ted jsem ve 14tt po první MS co přišla po porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.5.18 22:28
@ixule píše:
Co přesně je na spermiogramu špatně? Některé věci se dají ovlivnit :palec: Jinak u nás to bylo stejné a vyšlo první IVF, druhé dítko přirozeně na první pokus ;)

Prikladam foto, sama tomu nejak nerozumim, jestli s timhle treba prvni ivf(icsi) vyjde. Jinak vsem Vam moc dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.