Plánování IVF září/říjen 2018

256
18.5.18 15:56

Plánování IVF srpen/září 2018

Ahoj holky. Kdopak plánuje IVF? Byla jsem v pronatalu dnes Na třetí konzultaci. Bylo mi řečeno od doktorky, že mě doporučuje rovnou umělé oplodnění a mohu si vybrat kdy bych to chtěla. Napsala mi poslední prášky clostilbegyt a pokud to zas nezabere tak už budeme pokračovat jen v umělém oplodnění. IVF. MS mám dostat 3.6 pak budu vrat clostil pak zas na ultrazvuk a když to nezabere v červenci zas dostanu MS a s partnerem jsme se dohodli popřípadě na září na IVF. Je tu nějaká slečna či paní se kterou bych Sdílela pocity :) a novinky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
18.5.18 16:45

Mě to čeká asi taky, zatím ne tutově, ale jdu teď na laparoskopii a chtěla bych to někdy srpen/září stihnout, ale nevím jestli to není moc brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
18.5.18 17:40
@ropusnice píše:
Mě to čeká asi taky, zatím ne tutově, ale jdu teď na laparoskopii a chtěla bych to někdy srpen/září stihnout, ale nevím jestli to není moc brzo

Brzy? No taky právě váháme. Každopádně do konce roku mít po IVF budu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
18.5.18 19:42

@Mašličkaa Ahoj,nam se take dlouho nedari. Pred asi 3 tydny velka krize, hodne emoci a slz…v tu dobu rozhodnuti, ze na podzim pujdeme do IVF. Do te doby mam vplanu dat dohromady psychiku, shodit par kg a cvicit poctive hormonalni jogu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
19.5.18 19:17
@Kikipi píše:
@Mašličkaa Ahoj,nam se take dlouho nedari. Pred asi 3 tydny velka krize, hodne emoci a slz…v tu dobu rozhodnuti, ze na podzim pujdeme do IVF. Do te doby mam vplanu dat dohromady psychiku, shodit par kg a cvicit poctive hormonalni jogu.

Taky bych chtěla shodit pár kg. Ještě než otehotnim :) ale jsem tam nedočkava na to leto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.5.18 22:29

Zdravím vás holky…taky bych ráda do ivf, a to do druhého kola.ted máme 17.mesicni holčičku, tak to vidím na září, snad se podaří přestat kojit. preji vám hodně sil a energie, stojí to za to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.5.18 11:45
@Jamike píše:
Zdravím vás holky…taky bych ráda do ivf, a to do druhého kola.ted máme 17.mesicni holčičku, tak to vidím na září, snad se podaří přestat kojit. preji vám hodně sil a energie, stojí to za to :mavam:

Jee a po vyprávěla by jsi nám jak si postupovala po prvé na IVF? Pro mě je to úplná novinka co mě ceka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.5.18 21:17

U mě ta cesta byla trošku strmitější, tak nechci, abych některou nezaskočila. Mně vyšel až 5.pokus vložení embrya s tím, že jsem po 4.pokusu přešla na jinou kliniku a tam se zadařilo hned na poprvé. Nevím, co by tě přesně zajímalo, ono je toho hodně na psaní, tak abych tady někoho tímto nenudila. Klidně se zeptej, ráda odpovím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
24.5.18 15:03
@Jamike píše:
U mě ta cesta byla trošku strmitější, tak nechci, abych některou nezaskočila. Mně vyšel až 5.pokus vložení embrya s tím, že jsem po 4.pokusu přešla na jinou kliniku a tam se zadařilo hned na poprvé. Nevím, co by tě přesně zajímalo, ono je toho hodně na psaní, tak abych tady někoho tímto nenudila. Klidně se zeptej, ráda odpovím

Jaký jsi měla přípravy. Jak velká byla finanční záležitost. Jak ti bylo před i po :) nenudiiiis. Naopak. Chtěla bych vědět vše :) :srdce: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.5.18 22:08

Příprava byla Gonalem, je to pero, pro mě jako odpůrce injekcí super volba. pichala jsem večer, když jsem měla na to více času. reagovala jsem docela dobře, vím že někdo lepí i náplasti nebo si stříká do nosu, ale mě stačil Gonal.bylo mě oproti 1.stimulaci fajn, jen trochu nafouklé břicho, jinak nevolnost nic.po necelých 10 dnech jsem šla na punkci. vajicek bylo 15 a oplodnilo se 12, a nakonec po genet. vysetreni zůstalo 5.no a pak vložení a za 9 měsíců jsme byli ti nejšťastnější na světě??? A co se týče ceny, tak ten úspěšný pokus byl kolem 45 tisíc s tím že teda máme zamrazena embrya. Jinak s nevydařenými pokusy celkem cca 110 tisíc ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
28.5.18 06:35

@Jamike Lisila se nejak stimulace u toho neuspesneho pokusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.5.18 07:27

Lisila se. prave u toho neuspesneho jsem lepila náplasti a stříkala do nosu a potom ještě ten Gonal píchala. vajicek bylo vyprodukováno v konečné fázi stejně jako u druhého pokusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.6.18 15:04

Ahoj, já se chystám na svoje 2 IVF přelom července a srpna. Nyní mi na měsíc dál doktor antikoncepci a po vysazení začne stimulka.
@Mašličkaa a IUI jste vůbec nezkoušeli? To vám bylo rovnou doporučeno IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
12.6.18 07:56

.

Příspěvek upraven 12.08.18 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
26.6.18 16:30

Ahojky, tak já se přidávám. Dneska nám bylo řečeno, že jinak než ivf dítě nebude. Tak jsem se rozhodly s přítelem užít léto a v září hned na to :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.