Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem,
jsem 9.den po KET, nakonec nám po PGS zůstal jen jeden doporučený bojovník ![]()
@TER2312 měla jsi 9den nějaké příznaky? Mě teprv včera trochu pobolivalo břicho jako před MS, jinak vůbec nic. A kdy jste dělaly test? ![]()
@Dendo9 píše:
Ahoj všem,
jsem 9.den po KET, nakonec nám po PGS zůstal jen jeden doporučený bojovník
@TER2312 měla jsi 9den nějaké příznaky? Mě teprv včera trochu pobolivalo břicho jako před MS, jinak vůbec nic. A kdy jste dělaly test?
Ze začátku mě bolelo v kříži a břicho a pak už nic.Test jsem si dělala dnes 10den a negativní. ![]()
@TER2312 Co jsem četla tak některé holky co měly 10. den negativní test, tak 12. den už byl pozitivní a u některých fakt až ten 14. Takže i proto se trochu bojím testovat už teď… A tobě moc držím palce ať jsi právě ten případ co jsem popisovala nahoře
![]()
@Anet131 Děkuju,, I my v to moc doufáme a věříme že to dá
A tobě velká gratulace!
Holky já testovala 9 den a níc. 10 den jsem se na to vyprdla. A 11.den už byl duch, který každým dnem sílil. Držím vám moc moc pěsti. ![]()
No přesně, možná je ten 10. den ještě brzo, ikdyz zas některé holky už měly ducha 6 tý den… Říkala jsem si že testnu zítra když je ten den dětí, ale možná to nechám až na tu sobotu 11.den ![]()
A byly /jste doma na neschopence nebo chodíte do práce?
No přesně, možná je ten 10. den ještě brzo, ikdyz zas některé holky už měly ducha 6 tý den… Říkala jsem si že testnu zítra když je ten den dětí, ale možná to nechám až na tu sobotu 11.den ![]()
Ja byla celých 14 dní doma. A ještě jsem byla navíc nemocná. A i tak se chytlo.
Já jsem taky doma, mám odpoledne vycházky tak si aspoň trochu užívám „léta“
… Ale ty první 3 dny jsem skoro pořád ležela. @MartinkaK Moc gratuluji, užívej si to ![]()
@Dendo9 děkuji ti moc. Taky držím pěsti. Jen na to hlavně v nemysli a vsechno dopadne dobře.
@Dendo9 píše:
No přesně, možná je ten 10. den ještě brzo, ikdyz zas některé holky už měly ducha 6 tý den… Říkala jsem si že testnu zítra když je ten den dětí, ale možná to nechám až na tu sobotu 11.den
Já jsem poprvé chodila do prace a 2krat už jsem na neschopence.
@MautinkaK píše:
Holky já testovala 9 den a níc. 10 den jsem se na to vyprdla. A 11.den už byl duch, který každým dnem sílil. Držím vám moc moc pěsti.
Ja dnes 10den negativni a začínam špinit, takže blbý. Už potřetí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.