GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
12.5.13 11:36

@Mončina Díky,tak doufám že to bude poslední vyšetření. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
13.5.13 07:28

Holky, jak se dlouho čeká na první návštěvu u vás v GENNETU? děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
13.5.13 07:35

Ahoj většinou je to 2-3 tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
13.5.13 07:39
@lillan píše:
Ahoj většinou je to 2-3 tydny

děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
13.5.13 11:07

Ajojky holky držela jste některá mezi IVF dietu? Mě by asi zabrala jen nějaká drastičtější ale mám strach abych se nerozhodila před IVF :lol: Přestala jsem v prosinci kouřit 9 kilo nahoře :twisted: a po 1IVF 2kilečka zůstaly 8o už jsem pěkná koule :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
13.5.13 11:32

@hačilka ahoj já se zrovna omezují a hlidam. Jsem před 3. Ivf a momentálně se snažím něco malo shodit. Taky jsem po tech hor oněch pribrala. Ale určité nedrz dietu v těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
13.5.13 11:34

Ahoj holky…
tak jsem po kontrole po laparce…
Vše OK a jdeme do KETU…mám léky a 21.5. kontrola a uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
13.5.13 12:53

@lillan Ahojky taky se hlídam ale nic nikdy jsem neměla problémy z váhou ale po té stimilce sotva lezu 8o fyzička v pr…v těhu bych dietu nedržela stejně jsem vždycky blela a menohla jíst :P kdy jdeš na IVF? já doufám že stihnu konec června začátek července :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
13.5.13 12:54

@Petra Z ahojky to je super tak ať to vyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giv
96
13.5.13 12:55

Screening ve 2. trimestru

Ahoj holky
Už jsem tady jednou byla na výzvědách ohledně NT screeningu v 1 trimestru. Byli jsme v Liberci v gennetu a všechno nám dopadlo v pořádku :srdce:
Teď bych měla jít na screening ve 2. trimestru (odběr krve) předpokládám, že se jedná o triple test.
Po přečtení několika článku váhám zda na něho jít vzhledem k tomu, že často ukazuje falešně pozitivní výsledky. Zase na druhou stranu jsem starej poctivec a když už to mám z Gennetu napsané tak mám obavy to odříct.
Jak jste to měli vy? Též vás posílali na obě tyto vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
13.5.13 13:23

@hačilka já byla taky vždycky hubená a dost jsem sportovala od loňská kdy každou chvili me dopujou hormonama a po transferem nic nedelam tak jsem přibrala sice ne nějak šílene ale do svých současnych věci se nevejdu a taky mi povolilo veškeré svalstvo. No za 14 dni máme konzultaci a měli by nám provést ještě různá vyšetření. Já změnila car poslední pokus chci mít jistotu ze se vyšetřilo vše. Ted tomu doma nechavame volný průběh i když tomu moc šanci nedavam s endometriozou. A do Ivf půjdeme hned to všech testech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
13.5.13 13:24

@Petra Z super. Moc držím palce at je tentokrát ket uspesny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
13.5.13 16:29

@lillan já tu váhu moc neřeším kvůli vzhledu jen se fakt blbě cítím neohrabaná
hned se potím to se dřív nepovedlo pomalu ani v sauně :lol: je to nepřijemné ble nás ještě cěká iminologie a endokrinoložka v gennetu a musím znovu na hormonální hladinu tak snad to ten červenec už dáme taky chci mít všechno ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
13.5.13 16:31

Holky díky…jste zlatý… :hug:
@Giv hele když jsi poctivka, jdi :lol:
a rovnou bych se tam i objednala na UTZ ve 20.týdnu…na ten genetický---ten je super, byla jsem tam na něm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
13.5.13 16:31

@lillan T? y jsi odešla z gennetu nebo přišla z jiného caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.