GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
300
5.5.13 15:30

@lamara no me vychazelo iui zrovna na sobotu. Takze neni u nich problem. A nebyla jsem tam sama. Druhy pokus taky vysel zas kontrolni uz na sobotu. Kdyz je potreba, tak ma vzdycky bud Mokra nebo Petr sluzbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
5.5.13 15:32

@akca aha, tak to jsem nevěděla, tak to je dobře, že to jde takhle o víkendu. Díky za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
5.5.13 17:59

@lamara neni zac. Od toho je tady ta diskuse, abychom se navzajem informovaly a psychicky podporovaly.
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucieVV
5.5.13 18:13

@KatkaMal
ahojky, my sme šli na první schůzku jen na poradu- ptali se na nemoce, koukala na to co máš už za sebou(jaká vyšetření…) my měli všechno takže sme hned jen co sem dostala menstruaci nasadili clostilbegyt a šlo se na první pokus iui. vím, že je tam potřeba změření hormonu 3den menstruace a 20den, pak nějaká průchodnost(buď rentgenové vyšetření průchodnosti vejcovodu, nebo laparoskopie a nebo hysteroskopie-nevím přesně název) pak kultivační stěry…jestli nemáš ten hormonální profil tak se to protáhne o nějaký čas. ale jinak myslím, že je to všechno. nám pak akorát dodatečně dělali ten den genetiku a to budou výsledky za měsíc, ale tím se to neprodlouží. ale nevím jak je to když jde rovnou někdo na umělé oplodnění

• Citovat
  • Upravit
lucieVV
5.5.13 18:30

@akca
vy už druhý pokus? nejhorší je to čekání viď? já ani moc nepočítám, že to výjde, za ten rok a půl každej měsíc čekání ( kolikrát i doktorka myslela, že se to povedlo ) a pak mě akorát vždycky dostalo, když mi volala, že zase nic. bohužel mi v březnu skončil rodičák a tím pádem se takhle můžu snažit jen do září pak budu muset už někam do práce a nebudu moct lítat po doktorech jako do teď. jinak necítím se nějak zvláštně. občasný píchnutí v podbříšku( což mám skoro pokaždý ) takže to není nic zvláštního. ty máš nějaké neobvyklé pocity? jinak nevím jestli to díky tomu zabere-ale těsně před inseminací (resp. v pondělí) sem byla na rovnání kostrče. chodím na mojžíšovou k fizioterapeutce a ta říkala, že na uvolnění svalů je ideální těsně před ovulací narovnat kostrč, že s tím má dobrou zkušenost( že jsou ženy stažený, ty svaly… a že když ona to povolí tak tam je příznivější prostředí) tak když by se to nepovedlo zkus na gyndě získat doporučení na cvičení mojžíšové a chtěj narovnat kostrč
třeba to zrovna pomůže. uvidíme no:)

• Citovat
  • Upravit
65389
5.5.13 18:32

Lucko…taky jse chtěla do konce mateřský otěhotnět…
a prd…už rok pracuju.
5 transferů a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucieVV
5.5.13 18:34

@petraz
ahojky nám se to povedlo že bych o 14dní dýl rodila, ale začátkem 4měsíce mi řekli, že je miminko mrtvé. od té doby se snažíme už zase rok. bohužel prý mám asi polycystické vejcovody a vajíčka dozrávají jen díky clostilbegytu. a ty transfery jsou iui?? nebo to je zase jiná metoda?

• Citovat
  • Upravit
65389
5.5.13 18:37

Lucko…to mě mrzí…
Po IVF mám syna–4 roky…pak vyšel KET ale nedopadlo to
a pak stále KETY–měla jsem dost embryí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucieVV
5.5.13 18:40

@akca
a vy už přemýšlíte na ivf? když se to teď nepovede? a jak tady holky píšou museli ste teda žádat pojišťovnu o proplacení? kolik vás to teda pak výjde co si dopaltíte sami? jen mě to zajímá jelikož od začátku co sme přišli mi říkají, že nemáme moc nadějí otěhotnět přirozeně, ale zase si říkám že už se to 2× povedlo tak snad i po třetí a výjde to s dobrým koncem:)

• Citovat
  • Upravit
lucieVV
5.5.13 18:43

@petraz
a Kety je jaká metoda? koukám, že sem neznalec:) takže taky začátek dobrý, ale se špatným koncem:(

• Citovat
  • Upravit
helennn
5.5.13 18:48

Ahoj devcata.ja jsem momentalne mesic na neschopence.mela jsem zanet hrtanu a pak jsem zustala doma kvuly predoperacnimu..a take, ze jsem musela ted na zakrok a to bych dostala zase neschopenku.taky jsem nechtela do toho zakroku zase chytit nejakou rymu..abych homohla co nejdriv podstoupit a nemuselo se zase nic oddalovat.to mate v praci dobry, kdyz dostanete dovcu.ja to resim i tou neschopenkou, jelikoz me volno nechteji davat. navic delam i nocni, tak bych musela treba i po nocni jet do liberce…chtala jsem treba volno, ze jsem musela s malym k zubari po nocni a take mi ho nedaly…tak na tyhle procedury uz vubec ne :? tak ted uvidim jak vse bude dal…a take doufam, ze brzy budeme vsechny nosit v brisku krasne zdrave miminka ;) a nechate si rict pohlavi? ja se u prvniho nechala prekvapit a u druheho jsem si to nechala rict.ted kdyby byla moznost, tak bych si to zase rict nenechala. clovek se ma az do porodu na co tesit :D

• Citovat
  • Upravit
65389
5.5.13 19:14

Lucko…já IVF podstoupila v Podolí…a doplácela jsem cca 20 000… žádost posílá centrum–tedy Genet
A KET je rozmražení a vložení embrya, co se zamrazilo po IVF cyklu…)Odebrali mi 31 vajíček, z toho bylo 29 dobrých a oplodnili je ¨Vložili mi jedno a zbytek zamrazili…a ted máme poslední 3…převezou je z Podolí do Liberce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
5.5.13 19:23

@Petra Z prosimte a kdyz se posila zadost na pojistovnu musime neco podepisovat? dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
lucieVV
5.5.13 19:23

Péťo a co že až z Podolí z Prahy do Liberce? já byla v podolí na imunologii. takže tvoje vajíčka si jednou 100km:) no tak snad do třetice všehodobrýho a výjde to

• Citovat
  • Upravit
65389
5.5.13 19:26

Helenn myslím, že ne…
V Podolí jsem byla od roku 2008…Liberec ještě nebyl…nebo nějak začínal.
A už mě nebavilo jezdit tak daleko a hlavně-----přišlo mi, že už tam se mnou nic nedělají, chtěla jsem změnu
A Lucko…do 6tice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.