GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucieVV
4.5.13 08:08

Ahojky holky, nemůžu si stěžovat na personál-jsou milý…ale nevím příjde mi, že spíš tlačí do umělého oplodnění. je tu vůbec někdo komu se v Liberci v Gennetu podařilo otěhotnět IUI??mě prostě příjde, že to tlačí aby se iui nepovedlo a pacient šel na umělý. ale asi už je to tím, že sem do iui vkládala moc šancí, že se to povede. nevíte jestli je někde vůbec nějaký hodnocení gennetu? jejich úspěšnost oplození iui a pak umělého oplodnění…a chci se zeptat holky byli ste na imunologii?? mám kamarádku co se 6let 2× do roka snažila otěhotnět umělým oplodněním pak jela na imunologii, kde zjistila, že má menší alergii na sperma a do 3měsíců byla těhotná stačilo pár prášků a bylo to. tak držím všem pěsti ať si tu pak všichni napíšeme krásné zprávy
:kytka:

• Citovat
  • Upravit
lucieVV
4.5.13 08:14

Jo a co to je IVF? to je to umělé oplodnění a KET a PGD - docela to tady zmiňujete, tak abych byla v obraze. a jak se říká že u umělého platí pojišťovna 3pokusy je to pravda?? nebo si nakonec pacient všechno zaplatí sám-léky…

• Citovat
  • Upravit
658
4.5.13 10:10
@lucieVV píše:
Jo a co to je IVF? to je to umělé oplodnění a KET a PGD - docela to tady zmiňujete, tak abych byla v obraze. a jak se říká že u umělého platí pojišťovna 3pokusy je to pravda?? nebo si nakonec pacient všechno zaplatí sám-léky…

Tady máš přímo na Gennet a jejich služby.
http://www.gennet.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.5.13 10:29

Ahoj holky. Mohu se k vam pridat? Gennet navstevuji od ledna. Za sebou mam HP, hydrolaparoskopii, genetucke testy a pritel spermio. Nic zavazneho nezjistili, co by melo vadit pririzenemu otehotneni. 30.4. jsme byli na druhem pokusu IUI. Tak ted cekam, jak to dopadlo.
Jsem z Jablonce a je mi 35. Snazime se rok a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
4.5.13 10:44

@akca
Ahoj. Jasně že se můžeš přidat :mrgreen:
Mám kamarádku co je taky zdravá a byla na IUI a prostě se jim nedařilo. Pak jim to na první pokus IVF vyšlo. Prostě někdy to tak je a nikdo neví proč.
Já po laparoskopii a profouknutí vejcovodů taky zkusila IUI a nevyšlo. Druhý pokus IVF nám vyšel.
Držim palce ať to výjde! :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.5.13 10:50

@Mončina dekuju. No v cervenci asi uz pujdem do IVF.
Tobe gratuluju a at mimco pekne roste a je vse bez komplikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
4.5.13 11:03

@akca
Děkuju.
Já jsem každý pokus strašně prožívala a říkám si než se trápit spousta pokusy KETů, tak jsem volila hned po prvním IUI nezdaru IVF. Je tam přece jen větší pravděpodobnost úspěchu :mrgreen:
Neboj, každá se dočká svého vytouženého miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.5.13 14:03

@Mončina a ty sis nechavala zavest dve embrijka jestli se muzu ptat. Ja to taky prozivam cim dal tim hur. Cim delsi doba snazeni, tim je to horsi. Ted jestli nevyjde druhy iui, tak to proberem s Mokrou co a jak a pujdem na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucieVV
4.5.13 17:55

@akca
je tak to sme se museli my dvě minout:) taky sme tam byla 30.4:) na prvním pokusu :) a taky sem z Jablonce a přesně se snažíme rok a půl:)

• Citovat
  • Upravit
lucieVV
4.5.13 17:56

@akca
amůžu se zeptat jak to u vás probíhalo? v rozmezí kolik hodin od pregnylu si šla na IUI a odstup přítelova spermatu a tvůj příchod po něm??

• Citovat
  • Upravit
lucieVV
4.5.13 17:58

@Mončina
děkuju prostuduju jejich stránky jak to tam mají, ale i tam píšou že se iui platí a já platila jen30kč

• Citovat
  • Upravit
helennn
4.5.13 18:18

:D no tak koukam, ze uz jsme tady na diskuzi 4 co jsme se 30.4. v gennetu videly :D urcite vam vsem take budu drzet palecky at vam to vyjde ;) my se teprve ted na kontrole dozvime jak budeme pokracovat.jen jsem myslela, ze budu ten den hned vedet vysledky manzelova spermiogramu a nic nam nerekly :nevim: vy jste se to dozvidaly hned?

• Citovat
  • Upravit
lucieVV
4.5.13 18:22

@helennn
ahojky, no mě je doktor dal před inseminací s tím, že teda to není vůbec dobrý, ale že mi tu inceminaci udělá(takže povzbuzení na začátek) ale já jsem šla až 6hodin po tom co tam byl manžel. a ty?? a kolik hodin od píchnutí pregnylu si šla na pokus?
asi se blbě ptám, ale chci vědět jestli je to tak u ostatních jak to bylo u mě:) abych se uklidnila.

• Citovat
  • Upravit
helennn
4.5.13 18:39

ahoj.no ja teprve zacinam s celou procedurou, takze take nevim jak vse chodi :( my jdeme na ivf.ja ted byla na hpls.my tam zacaly dojizdet jelikoz jsme s manzelem nosici geneticke vady, takze take u nas to bude jine :nevim: ja sla na radu jako prvni, takze manzel nez jsem sla na sal uz na spermiogramu byl, ale vysledek nevim. jinak koukam, ze jste vsichni z jablonce, tak jestly jedna z vas nahodou byla se mnou na pokoji, tak se omlouvam, kdyz me privezly ze salu, tak mam uplne okno o tom co jsem povidala :oops: vim, ze jsem pusu nezavrela do ty doby nez jsem zacala vnimat normalne :D a na IUI, jestly se muzu zeptat se take musi na neco zadat pojistovna?

• Citovat
  • Upravit
lucieVV
4.5.13 18:50

@helennn
ahojky, my sme o nic nežádali. u ivf se musí žádat jestli to pojišťovna celý proplatí? co vím každý uvádí že musel platit 26 000kč. většinou spermiogram mají udělaný za půl hodinky. ale jestli toho měli hodně, jako že asi měli, když sme se tam všichni pěkně sešli tak chápu že vám výsledky nedali. držím moc pěsti ať se vám to brzo povede. jinak s tím „kecáním“ po probuzení mám taky zkušenost minulý rok v říjnu sem byla začátkem 4měsíce na revizi(bohužel) a když sem se probudila a pán mě dával na lůžko tak sem si myslela, že je to manžel a ptala sem se ho co on tam dělá:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.