GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
658
26.4.13 23:32

@Petra Z
Ahojky. Jo jo už fajn :mrgreen: Snad už bude jen dobře a líp :mrgreen:
Funguju už normálně jen ta únava je tak nějak stále a šlofíčky přes den jsou na denním pořádku :mrgreen: Takže si ten spánek užívám jak jen můžu.
Jsem četla jak sis užívala po narkoze a hydrošce. To já jsem nic takového neměla.
Skoro jsem nekrvácela, nic mě nebolelo a ani ta strašná zima mi nebyla. Hned po narkoze jsem se probudila už v předsálí a nutně jsem potřebovala od dr. vědět jak to dopadlo a pak už jsem nespala. Ale je pravda, že po příjezdu dom jsem pak spinkala jak miminko.
No a jak si dopadla? Vše v pořádku, viď a pak můžeš jít do KET :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
27.4.13 11:41

@Mončina Jee jen spinkej, dokud to jde :lol:
Budeš mít spinkací mimčo ;)
Jo mě bylo fakt ten den zle…ale už je to dobrý
Nic nenašli, srůsty na jedné straně, ale nic strašného…
Tak si říkám žase---sakra proč to nešlo???
Uvidíme no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
27.4.13 12:05

@Petra Z
Jiný CAR jiné praktiky tak snad ti tady pomůžou a povede se to hned na poprvé! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
27.4.13 12:06

@Mončina doufám Moni…
nějak to je poslední šance…
Jinak nevím, jestli bych šla do celého IVF znova.
Přeci jen…je mi 38… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
27.4.13 12:20

@Petra Z
Jak, že nevíš jestli by si šla do celého IVF znova? Zkuist se musí všechno! A jak mi říkal miláček, jestli to teď nevyšlo tak to výjde příště! A vidíš vyšlo to. A to jsem podstoupila celé IVF dvakrát za sebou po pár měsících!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
27.4.13 12:21

@Mončina hele uvidíme…
sama ted nevím…musím doufat, že to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.4.13 13:34

Ještě jsem se Vás chtěla zeptat k té HLPS, daly jste souhlas ke všemu?? Např. odstranění vejcovodu v případě hydro-saktosalpingu, apod.? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
28.4.13 13:38

@lamara to jsem vyplňovala až s dr. na pokoji před tím…
takže to zatím nedělej a počkej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
29.4.13 05:47

Ahoj devcata.moc vse dekuji za rady a podporu. aspon me uklidnilo, ze na to clovek neni sam.sice nervozita trochu je, ale az zitra budu na ceste, tak to snad opadne a tam uz to budu muset zvladnout :D jsem moc zvedava co nam pak reknou a na jednu stranu se i tesim.no na sale to bude sranda, jak se budu klepat, jeste ze nas ospavaji, jinak by tu prohlidku v klidu neudelaly s takovymi zimuvrici :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
helennn
1.5.13 08:17

Zdravim vas.tak vcerejsi zakrok mam za sebou a opravdu se nebylo ceho bat. sestricky, doktor i anesteziolozka super :palec: a kupodivu na sale ani nebyla zima.moc prijemne prostreni, pri uspavani hralo i radio, tak se usinalo moc prijemne :D

• Citovat
  • Upravit
65389
1.5.13 09:44

Tak to je super a co výsledky? Co ti řekli?'

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.5.13 10:00

Ahoj, dopadla jsem špatně. Jdeme ted v sobotu na druhý odběr vajíček pak budou z embrii brát bunky na testy. Testy trvají 2 až 3 týdny a pak mužem kdykoliv je nechat zavest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
1.5.13 10:28

Také přeji dobré ráno, mim podobné pocity jako helenn. Proběhlo to příjemně, ani břicho mě nebolí. Co mi ale dělá starost jsou zduřelé a bolavé uzliny pod ušima :think:. tak snad to přejde.
Anestezioložka si mě byla víckrát prohlížet, protože mám blbý žíly, tak jestli mi kape správně ten roztok a taky museli upravovat kozu, protože jsem mrnavá :P. A prý jsem jim chtěla utéct, když mě přivezly na pokoj, tak o tom vůbec nevim :oops: :mrgreen:
mám cystu z endometriozy nebo co a jí mám na 2mm nebo tak nějak :nevim: a dělali mi drilling vaječníků, že jsem ho měla jako porcelán :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
1.5.13 11:36

ahoj.no ja dopadla dobre.vse mam v poradku.23.kvetna mame prijet s manzelem na kontrolu, tam nam povi co dal.no ja zase po tom uspani mela pekne rozpovidano a vysmato. jediny co si pamatuju, ze me sestricka probudila a ja jsem povidala a povidala :mrgreen: jen vubec nevim co :roll: manzel se mi pak smal, ze me slysel uz z chodby ze me vezou. jinak bricho me take neboli, jen vcera, tak jsem si vzala kapky a uz mam klid. a co je to ten drilling? a kdy mate jit na kontrolu vy? rekly vam co a jak dal?

• Citovat
  • Upravit
201
1.5.13 14:02

Na kontrolu jdem ve stejný den ale neřekli s manželem, nebo už si nepamatuju :oops:, drilling je zjednodušeně „proštouchnutí“, aby se mi uvolňovala vajíčka, pokud to tobře chápu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.