Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@denisas no zásobička byla v Praze v Podolí…a to velká
jenže pořád nic…tak jsem utekla do Liberce…ale posledí 3 se převezou k nim ![]()
@denisas Já mám 2 ivf za sebou a z druhého nám zbyl jeden sněhuláček. Toho ted mám u sebe. No, počítám, že si ještě koupím mamatest 10. Děkuji. Tobě přeji ať už brzo uvidíš srdíčko ![]()
@Petra Z děkuji, já tobě taky, aby ten další ket už byl konečně ten „pravý“ ![]()
@Petra Z tak mě čeká hydro v úterý, tak jsem zvědavá..jak to dlouho trvalo?? ![]()
@lamara samotný zákrok cca 25 minut…to mám v papírech ![]()
Přijela jsem v 7 ráno, byly jsme 3 já šla jako 1. a asi v půl 12 jsem jela domů…
No koukam, ze v utery na hpl budéme dve.ja jedu take
trochu mam strach z uspani, jeste nikdy jsem uspavana nebyla, ale urcite to zvladneme ![]()
Z toho strach neměj…dojdeš na sál, předtím ti na pokoji napíchnou žílu ![]()
a pak hezky usneš…a probereš se zase na pokoji ![]()
Jen včera jsem fakt trpěla----ale dostanete recept na kapky na bolest ![]()
No verim, ze az me napichnou, tak mi to uz bude uuuuplne jedno
jen skoda, ze clovek nemuze jist, pit..a ani zvykacku.my to mame do lbc hodinu cesty a kdyz jsem nervozni, tak si zvykam, tak ted budu muset vymyslet nahradni strategii
a jak se clovek citi po probrani?
Pak dostaneš čajík a crosant ![]()
po probuzení fajn…ale mě byla zima
měla jsem sebou teplé ponožky, tak jsem si je natáhla a ještě se zavrtala a myslím, že asi i usnula na chvíli…
budeš napojená na monitor…takže tě párkrát probere na ruce pás, co měří tlak ![]()
Přijde pak dr. a řekně ti, jak to dopadlo…
Jinak jsem byla taková malátná…přijeli jsme domů a šla jsem si lehnout a spala ![]()
Jo a holky…nezapomeňte si vzít sebou vložku…tu já tam do tašky hodila ráno…málem jsem zapoměla
No tak moc dekuji za info, hlavne i s temi ponozkami
ja jsem zmrzla porad i normalne, tak si je hned pribalim
a vlozku take.me rekly, ze si mam vzit jen kosilku a pantofle.je fakt, ze v tech papirech co jsem dostala se pise, ze se po zakroku muze spinit, ale nejak by mi to asi s vlozkou nedocvaklo, tak to moc dekuji
a jestly se jeste muzu zeptat jak dlouho jsi asi tak spala? to te pak probudi oni nebo sama?
Jo ale ponožky si před tím, než půjdeš na sál musíš sundat ![]()
no šla jsem na řadu jako prvn..takže tak v 8 bych řekla a v půl 10 jsem byla vzhůru ale ještě tak oblbnutá..že jsem si navlékla ty ponožky a chtěla ještě spát…takže sama jsem se probudila…
Jo a na tom sále maj taky pěknou zimu ![]()
ale to je jen chvilka, než usneš
Tak v 10 přišla sestřička, odpojila mě, musela jsem se posadit…
a pak přišla dr. řekla co a jak…
pak pomalu oblékat, najíst–mezitím jsem volala manžela, že už může přijet..
No to je presne ono. vsude zima a pak clovek nebude vedet jestly se klepe strachy nebo zimou
ale je zase vyhoda, ze to delaji ambulantne a pak clovek muze domu.za ty nerviky to urcite stoji vsechno podstoupit
a ten zakrok dela lekar ke kteremu dochazim?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.