Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mončina jo to vím, že mě musí někdo dopravit domů ![]()
nene jdu na tu hydru ![]()
@Petra Z
Já jsem na ni byla ale to je jen pro takovou kontrolu a když jim to jde tak i profouknou vejcovody nějakou tekutinou. No u mě jim to nešlo, takže jsem stejně musela na klasickou laparoskopii na kterou jsem šla až po prvním pokusu. Teď bych na ni šla ještě před pokusem.
Jaký budeš mít ty postup?
@Mončina ted tu hydru
a pak se uvidí
a embrya se převezou z prahy
Ahoj, prosím vás, nevíte jaké je tel. číslo do Gennetu mimo ordinační dny? Myslím ty mobilní čísla?
@lillan
Já mám toto číslo 602270660 a 602472626 to jsou čísla která mi byla dána při nesnázích kdybych nějaké měla a pak mám přímo na doktrorku Mokrou. Ale to bych musela pohledat v papírech.
Ještě se zeptám, od kdy v Gennetu počítají 1. den MS? Myslím, když MS dorazí třeba až večer. Co jsem se už dočetla, tak špinění se jako 1. den cyklu nepočítá.
@lillan
Přesně jak píšeš. Když dostaneš MS večer a jen špiníš tak se to nepočítá jako první den MS.
Ahoj děvčata všem přeji krásné Velikonoce.
Mončina - když jsem byla na té hydrolaparce tak mě tak dva dny docela boleo břicho učitě víc než třeba při odběru vajíček ale normálně jsem chodila a všechno dělala jen to budeš určitě tak dva nebo tři dny cítit.
lillan - mě paní MUDr. Mokrá říkala že menstruace začíná krvácením jasně červenou krví ne špinění já jsem to pořád řešila kdy mám vlastně začít brát léky nebo píchat injekce.
@denisas
Na tu hydrolaparoskopii se ptale PetraZ, já ji jen odpovídala. Tu hydrošku já už mám dávno za sebou a jsem v prvním trimestru ![]()
@denisas No, už to ani moc řešit nemusím. Když má mrcha přijít, tak má zpoždění a když člověk potřebuje, aby se trošku opozdila, tak je rychlá. Mám jít ve středu na konzultaci ohledně KETu, a při objednávání tohoto termínu si všichni mysleli, že MS dostanu až po té konzultaci. Abych s prvním dnem začla brát léky na podporu sliznice. Bohužel MS si dělá co chce a dorazíla dřív.
@lillan já jdu taky teď na KET léky už jsem začala brát a jdu ve středu na ultrazvuk. Třeba to ještě stihneš pokud dneska jen špiníš tak by ti ráno mohli napsat léky.
@denisas Bohužel, MS se rozjela včera večer, takže už to asi nestíhám a k mudr jdu až ve středu. Ještě se tu nabízí varianta, že by sliznice rostla bez léků. Popravdě tedy nevím, co vše se za léky bere a na co, ale orientačně vím, že od 1.dne cyklu se bere estrofem právě na tu sliznici a pak po ET utrogestan. Ještě mám medrol a ten nevím, kdy se začíná brát.
Uvidím, co mi mudr ve středu řekne. A přinejhorším to bude s dalším cyklem.
@lillan tak to vyjde určitě příští měsíc. Já beru jen ten estrofem 3× denně a ráno prednison. Tak uvidíš co ti řekne doktorka. Ta MS je mrcha když má přijít tak nepřijde a když nemá přijít tak je tady. Tak hodně štěstí.
@denisas někdy to určitě vyjde
asi se tělu nechce do těhotenství, když je venku zima a sníh, tak si pěkně čeká na teplo ![]()
Jen doufám, že příště Ms taky přijde s přestihem ![]()
Tobě taky. Kolik máš zmrzlíků?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.