GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
21.3.13 20:28

@Lotty83 Taky jsme vždycky všechno chtěla hned, ale bohužel…Naučila jsem se při IVF hodně trpělivosti. Při laparoskopii ti prohlédnout kompletně všechno. Ložiska endometriozy můžeš mít i jinde a tak je lepší aby ti zkoukli všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
21.3.13 20:28

@Lotty83
Moc děkuju :hug: Neboj, taky se dočkáš a rok snažení je velmi krátká doba.
Taky jsem beran a hodně tvrdohlavej a vidíš nevyplatilo se to. A za ty nervy ti to určitě nestojí. Takže se dej do pořádku a i přítel bude mít víc času na to aby se mu zlepšilo sperma. Výborné je sprchování chladnější vodou, otužování přímo jeho genitálií. Další dobrá rada, je volné bavlněné spodní prádlo. A určitě je spousta přípravků pro lepší sperma, která ti předepíše doktor a pak má sperma o hodně lepší kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.3.13 20:38

Spermie už díky bohu máme od dnešního dne zamražené (na 3 pokus). To jediné bylo na dnešním dni pozitivní. Do teď jsme řešili jen jeho. Jak říkáš Mončino, nové volné trenýrky, spousta vitamínů, žádný alkohol, snížení váhy a spousta vyšetření. Myslela jsem si že u mě ta hysperoskopie bude jen formalita a ono to je nakonec opět jedna velká kompilkace. Ale čím dýl tady čtu vaše názory, tím víc si říkám že to nemůžu uspěchat a na tu laparku asi půjdu. Jen jsem se těšila že už v květnu bych třeba mohla najit na TT //, tak to nebude květen ale třeba až červenec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
21.3.13 20:43

@Lotty83
Aha. Takže vy už máte oplodněné vajíčka nebo jen sperime a zamražené. Proč jste zvolili tento postup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.3.13 20:50

Máme jen zamražené spermie. Partner při 1 spermiogramu neměl vůbec žádné spermie. Absolvovali jsme spoustu vyšetření a nakonec MUDr. Vik v Pha doporučil pro jistotu zamražení. Až dnes na 3 pokus tam bylo aspoň něco. Tak máme zamražených 6 né úplně kvalitních dávek. Podrobnosti se dozvíme až za 14 dní při mé kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
21.3.13 21:14

@Lotty83
Aha, až tak na tom byl špatně? Můžu vědět, jak dlouho se s tím léčil? A kouří nebo je obézní?
Jen mě zajímá jestli je pravda, že horší sperma mají právě muži co pijou alkohol, kouří či jsou obézní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
21.3.13 21:26

@Mončina hele můj chlap 2 děti…v pohodě…
po 3 letech spermio a katastrofa…a řekla bych, že před tím pil víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.3.13 22:03

Nekouří, alkohol předtím pil nárazově, ale když už, tak 10/12 pivek nebyl problém. Od 8 let se léčí s vysokým tlakem, tak že spousta léků za tu dobu. A je obézní. Po tom co jsme zjistili tu dg. přestal pít. Jen občas si dá 2/3 pivka. Něco málo (20kg) zhubnul a spermio se zlepšuje. Ale je znát že jakýkoliv výkyv má na něj vliv. Kvůli TK byl na CT ledvin a ještě 3 měsíce po byl spermiogram děsný. 1 pokus 3 použitelné spermie, 2 - 10 spermií a dnes to přesně nevím ale jěště o něco víc. Tak že už jsme radši zamrazili :? Tak že vliv to uřčo má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.3.13 22:06

Jo a 1 spermiogram byl 8/12. Pak nám dělali genetiku, oba s pozitivním výsledkem nosičství, a andrologické vyšetření. 2 - 12/12. A teď ty 3 byli od konce ledna do dnes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
21.3.13 22:17

@Lotty83
Ty brďo, tak těch kompikací bylo docela dost, ale jak píšeš trošku změna životosprávy a už se dějí divy. Braní léku tak dlouhou dobu se určitě velkou měrou podílelo na kvalitě sperma.
To je super, že shodil 20 kilo! to je fakt dobrej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.3.13 22:29

Nikdy nemůže být nic jednoduché. To víš že to zanechalo následky, má zvětšená játra i srdce. Ale nic tragickýho. No on má silnou vůli na rozdíl ode mě. Mám strach že ze mě po tom všem bude koule. Už teď mám 80 kg při 160 cm!! A ještě léčba té endometriózy, pak stimulace a bude ze mě fakt koule :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
21.3.13 22:34

@Lotty83
Neboj, já jsem na tom podobně. Medrol beru už od června takže spoustu kil mám taky nahoře! Utěšim tě, jsem na tom s váhou ještě hůř!
Ale ber to tak, že pro mimí musíme něco vydržet a vytouženého miminka se dočkáme každá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
27.3.13 10:18

Ahoj holky…
tak dneska jedem…a mám smíšený pocity…
zase ten maraton začne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
27.3.13 17:12

Ahoj holky, mohla bych se zeptat, proč někdo v Gennetu za screening platí a někdo ho má zdarma? Já dnes byla na 1. screeningu v Gennetu v Liberci a koukala jsem jak puk, že po mě nic nechtěli, přitom v ceníku mají za screening 1100 :roll: neměla jsem ani doporučení od dr. Tak jen jestli náhodou nevíte :lol: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
27.3.13 17:27

@lenny27 Gennet to má nasmlouvané s pojištovnou… v ceníku to prostě je např. pro zahraniční klienty nebo pro klienty některých „horších“ pojištoven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.