Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
http://www.spuntik.cz/…omplet-2012/?… Máme přesně tento v té černo-béžové kombinaci… ![]()
@dagmariana Tam mi to hlásí, že je odkaz-obsah momentálně nedostupný ![]()
@AndreaZ @denisas
Děkuju i vám holčiny
![]()
Srdíčko jsme teda neslyšeli, ale i tak to byl krásnej pocit štěstí.
@HARPER krásnej.......
@dagmariana taky m i to nejde otevřít
@Mončina kdy je Moni další konrtola???a kam chodíš na gyndu vlastně??
@Petra Z
Další kontrola je 18.4. v 9:30h na srceening a můj odběr krve. Pak prý už to můžem rozhlásit všem, že jsem těhu ![]()
Svou gyndařku mám ve Varnsdorfu. Dr. Léblová. Je to fajn baba, takže nehodlám zatim měnit. A případné kontroly u ní vždy spojim s návštěvou rodiny ve Vdf.
V pondělí se chystám tam zavolat a objednat.
@Mončina Ahojik jsem ráda že to je na dobré cestě a doufám, že bude mít léblová v ordinaci další dvojčátka já jsem tam zatím ted asi už poslední s dvojčátky po ivf jinak všechny co tam byli už porodili
mám z tebe radost ![]()
@makyt
Děkuju moc. Ale už vím, že dvojčátka to nebudou. Mám tam jednu krásnou fazolku
Dr. říkala, že tam má dvě holčiny po IVF a čekají dvojčátka, tak asi mulivila o tobě? Taky si měla alergii na spermie?
Ty seš z Vanďáku? To jsem netušila. A ty už si porodila nebo ne?
@Mončina Ahoj,tak hlavně že je tam aspon ta jedna fazolka
nene my jsme měli problém u obou, neprůchodnost a horší spermio. Já bydlela ve vdf, ale už tam 8let nejsem..k léblový ale stále chodím nemám s ní problém a taky to vždy spojím s návštěvou kamarádek
Já ještě neporodila mě to čeká 16.6
ale už se moc těším až budu mít prdolky u sebe..mám rizikový tak je to takový dlouhý člověk nic nesmí dělat a to mě nebaví moc :- a kdy jedeš k léblový třeba se tam potkáme někdy v poradně
já jedu ted 21.3 do poradny v 8:45.opatruj se ![]()
@makyt
Aha a kde teď bydlíš? Já v České Lípě. Třeba se známe, jak se jmenuješ? Já Monika Žišková.
V pondělí si teprve budu volat na objednání, takže nevim na kdy mě objedná sestřička. Třeba to bude ve stejný den jak ty. V pondělí ti dám vědět.
Já taky nechodim do práce a doufám že mě i dr. nechá neschopenku pokračovat. Teda aspoň v Gennetu mi to řekli, že ji mám jen předat a dr. Léblová ji prodlouží. Já myslela, že když mám neschopenku u jednoho doktora tak i on ji musí ukončit ale asi to tak není. Jsem nikdy nemarodila, tak nevim jak to funguje.
Díky, určitě se opatruju a miláček o mě pečuje jak jen může. Při těch nevolnostech toho ani moc dělat nemůžu.
@Mončina Já vím že si z České Lípy tenkrát jsme si tu psali já bydlim ve šluknově. A neznáme se to už jsme se o tom bavili
Dej vědět určo třeba tě dá hned na tenhle čtvrtek. Já si myslim že tě nechá na neschopence mě teda nechala já jsem neměla žádný nevolnosti ze začátku ale často jsem krvácela pak jsem s tim ležela i v nemocnici a hlavně dělám servírku, tak proto jsem na PN.Oni tě převedou k léblový i s tou neschopenkou protože takhle bys musela jezdit pro lístek na peníze do lbc. Já taky nikdy nemarodila taky to bylo ze začátku hrozný..v genetu mi zapoměli dát 4díl neschopenky tak jsem 2,5 měsíce pak čekala na peníze. člověk si to musí hlídat ted už je to dobrý ted už jen odevzdávám lístky na konci měsíce učetní. O mě se taky ten můj musí starat
ale co taky si to my ženský zasloužíme ![]()
@makyt
Jakej 4 díly neschpenky? Mě ho taky nedali. NO jedu tam až v tom dubnu ale ke konci března si tam musim zajet pro lístek na peníze za březen, tak se na to optám.
Jo jo už sí vzpomínám, že seš servírka ze Šluknova.
To je papír s červeným pruhem ten se pak posílá na čssz radši se na to furt ptej já už si to moc nepamatuju byl v tom hroznej zmatek.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.