GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
658
12.3.13 19:39

@denisas
Psala si, že si myslíš, že je to věkem. Kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.3.13 19:44

Bude mi letos v dubnu 40 takže je to moje poslední IVF. Už mám jen jednoho mrazáčka a z tohoto IVF nevypadá že bude něco na zamražení no uvidíme nechám se překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
12.3.13 19:50

@denisas
No to jsi ten poslední pokus stihla teda za pět minut 12 :mrgreen:
Držim palečky ať ti to vše dopadne dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.3.13 19:57

Je to tak všechno na poslední chvíli hold jsem s dětičkama pozdě začala. :) Děkuju za ty palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
13.3.13 09:08

@denisas Mě je taky skoro 40 a vše OK :) Neboj, půjde to, jen bych si na ten poslední pokus asi vybrala jiný CAR…kdyby to v jednom už 2× nevyšlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.3.13 09:46

Dagmariana už bych to nestihla do jiného CARu mám to opravdu na poslední chvíli. 3× IVF během půl roku - 1× říjen, 1× leden, 1× březen a duben 40. Máš krásné děti a musela jsem se šklebit když jsem četla že sis pořídila před tím pejska. To musí být mazec pes a dvojčata, ale určitě to je krásný. Mám doma tříletého kluka tak jsem šťastná že ho mám. Budu doufat že ten poslední pokus vyjde a když ne tak se budeme muset smířit s jedináčkem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
13.3.13 09:52

@denisas Denis…bude mi 39 a taky doufám, že se ještě poštěstí…
malému budou v dubnu 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
13.3.13 10:01

@denisas Já mám tři děti))Dospěláka z mozkem prvnáka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.3.13 10:07

Určitě budeš mít štěstí a přibude třeba nějaká skvělá holčička nebo rovnou dvě. Nikdy v životě by mě nenapadlo že budu muset podstupovat IVF. Život je opravdu samé překvapení a já když jsem si vždycky něco moc přála tak to nikdy nedopadlo a o tom co jsem nikdy ani neuvažovala tak to přišlo. Ale vím že jestli to nedopadne tak musím zase začít normálně žít a soustředit se na jiné stránky života. Při tom IVF se člověk tak na to upne že mám pocit že už dva roky čekám jen na ovluaci a menstruaci. Třeba se ještě mimi povede normálně když to vypustím všechno z hlavy hlavně aby to nebylo v šedesáti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
13.3.13 10:08

@denisas no to mě ne…ovulaci nemám, MS chodí jednou za 2 měsíce…
Jezdila jsem do podolí a ted zkusíme právě Liberec a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.3.13 10:16

Dagmariana když si vzpomenu na svého muže tak mám vlastně dvě děti a ty chlapi jsou někdy horší než ty děti pořád něco potřebují :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.3.13 10:19

Péťo určitě budeš spokojená jsou tam všichni moc příjemní tak ať ti Liberec přinese štěstí a //. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
13.3.13 10:24

@denisas děkuju......
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
13.3.13 18:49

@denisas :lol: Tak já 4+psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.3.13 09:06

Tak jsem dneska dostala pořádnou ránu. Včera jsem byla na odběru vajíček byli pouze 4 oocyty, ale těšila jsem se že alespoň jedno nebo dvě embryjka budou. Bohužel dnes ráno mi volali že se oplodnili dvě, ale nevyvíjeli se. Ach jo :zed: Jedu odpoledne k MUDr. Mokré aby jsme se domluvili na KET mám jednoho zmrzlíka. Poslední naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.