GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
15.3.13 18:44

@Mončina Ahoj Mony, moc kratuluju. Mám velikínskou radost. držela jsem vše co mám a věřila, že tam bude :srdce: A typovala jsem jedno i když i dvojky bych ti přála :mrgreen: Tak se s prckem opatrujte. Doufám, že brzy bude líp a nebudeš už :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
15.3.13 18:52

@Danny001
Ahojky :mrgreen: Já taky cítila, že tam bude jedno :srdce:. Ale i kdyby byli dvě, nevadilo by nám to vůbec :mrgreen:
Moc moc děkuju a vim, žes na mě myslela a držela palečky :hug: Neboj, teď seš na řadě ty :hug:
Už stimuluješ nebo ještě ne? nějak koncem března, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
15.3.13 19:04

@Mončina dneska začínám :pankac: Tak do třetice…ani to už nechci vyslovovat. Ale snažím se opět myslet pozitivně. Trochu mě škrábe v krku tak už od včerejška do sebe leju čaj s medeme, citronem a zázvorem. Doufám, že se mi něco nerozjede. Celou zimu se držím, tak teď nesmím omarodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
15.3.13 19:15

@Danny001
Super! Já se dnes dozvěděla krásnou zprávu a tys začala se stimulací. Holka, to je dobré znamení! :mrgreen: :andel: :mrgreen: Čaj s medem a zázvorem určitě pomůže, takže s ním nešetři. Zalehni pod peřinu na celé dva dny a pořádně se vypoť!
Určitě mě každý den informuj jak ti je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
15.3.13 19:19

@Mončina jj nakukuju jak jste tady na tom, ale jen tak zběžně, měla jsem teď Tomika 6týdnů doma nemocnýho tak nebyl čas, tenhle týden byl konečně ve školce tak sna tam chvíli vydrží :) jinak u mě vše dobrý, prcek kope jako zběsilý, jen má malinko zvětšený ledvinky, ale prý to kluci mají často a je to v normě, tak snad to bude dobrý :) no kočárky mám vybraný dva a nějak se nemůžu rozhodnout který, ale ještě je čas :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
15.3.13 19:21

@Danny001 moc držím palce, tentokrát už to musí vyjít, posílám těhu bacily pro štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
15.3.13 19:38

@Angel01
Doď sem fotečky kočárků, třeba ti pomůžem s výběrem.
To ani nevim, že kluci trpí na větší ledninky.
Kdy že máš termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
15.3.13 19:40

@Angel01 Moc ti děkuju. Jsem ráda, že jsi v pořádku a malému se u tebe daří. Jen tak dál. :hug:
@Mončina neboj budu informovat. Věřím tomu, že to bude dobrý. A kdy jdeš na další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
15.3.13 19:48

@Danny001
Už jsem byla odeslána ke své gyndařce, ale dr. říkala, ře kdyby cokoliv ať klidně zavolám nebo si domluvim konzultaci.
Předem jsme se objednali na integrovaný screening do Gennetu. Termín máme na 18.4. v 9:30h. Jinak jsem dle poslední MS dnes těhu 7+6, takže v osmém týdnu :mrgreen: Termín porodu vychází +- na 26.10 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
15.3.13 19:49

@Mončina já to taky nevěděla a Tomik je měl v pořádku a nebo si to už nepamatuju, nevím :think:
tak tady jsou odkazy, nevím který vyberu, ale bude zelenej :mrgreen:

http://www. kifik. cz/kocarky/kocarky/kombinovane-kocarky/kocarky-skladem/produkt/maked-lucky/_var=6739

http://www.kifik.cz/…-merc-zipy-q

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
15.3.13 19:55

@Angel01
ten první odkaz nejde otevřít. Zkus ho poslat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
15.3.13 20:07

@Mončina nevím proč nefunguje, tak tady z jiného obchodu http://www.detskyraj.cz/…ojeti-zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
15.3.13 20:21

@Angel01
Takže se rozhoduješ mezí klasikou, 4 kolečka a mezi trojkolkou. Mě se trojkolky líbí vzhedově ale ta tabilita mi příjde obzvlášť při sjiždění z obrubníku horší.
Ta 4 kolka má větší košík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
15.3.13 21:10

@Mončina juuu tak jeden silný kus :mrgreen: :hug: :hug: :hug:
a rodit budeš 27.10 :mrgreen: na moje narozky jo??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
15.3.13 21:12

@Mončina ne obaa jsou to 4kolky :-) já bych 3kolku nechtěla, 2 kamarádky mají Jané atakže jsem měla možnost vyzkoušet, ale prostě mi přijdou nestabilní :-( jooo a termín mám 9.8. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.