Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mončina Ahoj Mony, moc kratuluju. Mám velikínskou radost. držela jsem vše co mám a věřila, že tam bude
A typovala jsem jedno i když i dvojky bych ti přála
Tak se s prckem opatrujte. Doufám, že brzy bude líp a nebudeš už ![]()
@Danny001
Ahojky
Já taky cítila, že tam bude jedno
. Ale i kdyby byli dvě, nevadilo by nám to vůbec ![]()
Moc moc děkuju a vim, žes na mě myslela a držela palečky
Neboj, teď seš na řadě ty ![]()
Už stimuluješ nebo ještě ne? nějak koncem března, viď?
@Mončina dneska začínám
Tak do třetice…ani to už nechci vyslovovat. Ale snažím se opět myslet pozitivně. Trochu mě škrábe v krku tak už od včerejška do sebe leju čaj s medeme, citronem a zázvorem. Doufám, že se mi něco nerozjede. Celou zimu se držím, tak teď nesmím omarodit.
@Danny001
Super! Já se dnes dozvěděla krásnou zprávu a tys začala se stimulací. Holka, to je dobré znamení!
Čaj s medem a zázvorem určitě pomůže, takže s ním nešetři. Zalehni pod peřinu na celé dva dny a pořádně se vypoť!
Určitě mě každý den informuj jak ti je ![]()
@Mončina jj nakukuju jak jste tady na tom, ale jen tak zběžně, měla jsem teď Tomika 6týdnů doma nemocnýho tak nebyl čas, tenhle týden byl konečně ve školce tak sna tam chvíli vydrží
jinak u mě vše dobrý, prcek kope jako zběsilý, jen má malinko zvětšený ledvinky, ale prý to kluci mají často a je to v normě, tak snad to bude dobrý
no kočárky mám vybraný dva a nějak se nemůžu rozhodnout který, ale ještě je čas
![]()
@Danny001 moc držím palce, tentokrát už to musí vyjít, posílám těhu bacily pro štěstí ![]()
@Angel01
Doď sem fotečky kočárků, třeba ti pomůžem s výběrem.
To ani nevim, že kluci trpí na větší ledninky.
Kdy že máš termín porodu?
@Angel01 Moc ti děkuju. Jsem ráda, že jsi v pořádku a malému se u tebe daří. Jen tak dál. ![]()
@Mončina neboj budu informovat. Věřím tomu, že to bude dobrý. A kdy jdeš na další kontrolu?
@Danny001
Už jsem byla odeslána ke své gyndařce, ale dr. říkala, ře kdyby cokoliv ať klidně zavolám nebo si domluvim konzultaci.
Předem jsme se objednali na integrovaný screening do Gennetu. Termín máme na 18.4. v 9:30h. Jinak jsem dle poslední MS dnes těhu 7+6, takže v osmém týdnu
Termín porodu vychází +- na 26.10 ![]()
@Mončina já to taky nevěděla a Tomik je měl v pořádku a nebo si to už nepamatuju, nevím ![]()
tak tady jsou odkazy, nevím který vyberu, ale bude zelenej ![]()
http://www. kifik. cz/kocarky/kocarky/kombinovane-kocarky/kocarky-skladem/produkt/maked-lucky/_var=6739
@Angel01
ten první odkaz nejde otevřít. Zkus ho poslat znovu.
@Mončina nevím proč nefunguje, tak tady z jiného obchodu http://www.detskyraj.cz/…ojeti-zdarma
@Angel01
Takže se rozhoduješ mezí klasikou, 4 kolečka a mezi trojkolkou. Mě se trojkolky líbí vzhedově ale ta tabilita mi příjde obzvlášť při sjiždění z obrubníku horší.
Ta 4 kolka má větší košík ![]()
@Mončina juuu tak jeden silný kus
![]()
a rodit budeš 27.10
na moje narozky jo???
![]()
@Mončina ne obaa jsou to 4kolky
já bych 3kolku nechtěla, 2 kamarádky mají Jané atakže jsem měla možnost vyzkoušet, ale prostě mi přijdou nestabilní
jooo a termín mám 9.8. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.