GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cacanka1
4.3.13 19:20

Deni, nezoufej, vím, že to stojí moc peněz my jsme ted vyhodili cca 42 tisíc a pak budeme volit mrazáčky, ale o tom nepřemýšlím, myslím na to, že to vyšlo a utěšuju se tím. O to více pak bude zklamání, ořvu to tak či tak.
No v březnu to už je ted, tak ti budu držet palečky a myslet na tebe, každý si toto dovolit nemůže, říkej si, že to bude dobrý. Je to taková zkouška, kam až jsme ochotni zajít ;) Ale i tak ještě nejsi na tom tak blbě, já měla minule při IVF jen 3 oocyty, takže naděje fakt umírá poslední a neboj určitě se to povede a když ne, tak máš ještě mrazáčky :-)

• Citovat
  • Upravit
cacanka1
4.3.13 19:21

I jedno je dobrééééééééééééé, aspoň něco někdo nemá vůbec nic!!!

• Citovat
  • Upravit
cacanka1
4.3.13 19:23

Já jsem v Gennetu byla a jsem spokojená po celkové stránce :D a něco na podporu oocytů taky existuje :lol:

• Citovat
  • Upravit
42
4.3.13 19:38

Jo já jsem to taky vždycky obrečela. Máš pravdu i jedno je určitě úspěch. Jsem ráda že se zase konečně začne něco dít a budu stimulovat, protože nejhorší to čekání. Přeju krásný večer a kdy zkusíš testovat? Já jsem to pořád odkládala nechtěla jsem být zklamaná ale vždycky jsem už tušila :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cacanka1
4.3.13 19:42

Testovat se budu 11.3. i HCG, tak uvidím, ale jak píšeš nejhorší je to čekání, nic mi není, jen bolejí prsa

• Citovat
  • Upravit
544
6.3.13 21:41
A CO NA TO JE? :think: na tu podporu oocytu
@cacanka1 píše:
Já jsem v Gennetu byla a jsem spokojená po celkové stránce :D a něco na podporu oocytů taky existuje :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cacanka1
8.3.13 13:12

Ahojky nevim už jak se to jmenuje, zeptej se na to dr, já je brala před 3 roky a dr ještě říkal, že jsou i čaje na podporu vaječníků, za zeptání nikdy nic nedáš

• Citovat
  • Upravit
1807
8.3.13 15:25

Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla. Jak asi víte v únoru jsem začla se stimulací na 2. IVF. Zakázala jsem si během celého procesu studovat a číst různé diskuze, abych se na to tolik neupínala. Stimulace byla tentokrát suprová. Folikuly krásně rostli při opu mi odebrali 12 folikulů a z toho bylo 8 vajíček, nakonec oplodnili 3 vajíčka. Za dva dny mi dvě jedničková embrya zavedli. Vydržela jsem celých 14 dní netestovat. MS nedorazila, jen jsem v době MS začla špinit. Dnes jsem byla na krvi a bohužel ani napodruhé to nevyšlo. Jsem vyřízená. Já tak doufala, že alespon jedno se uchytí. I mi poslední dny začínalo být špatně od žaludku, měla jsem návaly, bolesti hlavy hodně velký hlad. Ale bohužel nevyšlo to.
Jediná útěcha je, že máme 1 sněhuláčka, takže další následuje KET. Sice to bylo taky divný. V den ET mi říkali (pátek), že uvidí do soboty, zda bude vhodné k zamražení (zvolili jsme vitrifikaci). V sobotu mi volali, že nebylo tak silné a nezamrazili ho. No a v pondělí mi volali, že udělali vitrifikaci a je zamražené. Tak jsem nechápala. Tak první informace ze soboty byla milná, platila ta druhá, takže máme v Gennetu ještě jednoho zmrzlíka. Ale ta bolest je neskutečná. Já teď tak věřila. Dne odpo hnědé špinění přešlo na klasickou MS.
Jinak samozřejmě všem těhulkám přeji hoodně štěstí a zdraví a moc gratuluji k těhotenství, moc vám to přeji. A ty co čekají, tak ať už se konečně dočkají //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.3.13 16:20

Ahoj lillan moc mě to mrzí že se vám nepovedlo 2.IVF. Přesně vím jaké je to velké zklamání, ale zase stojíš na novém začátku a ten KET se učitě povede. Přeju ti opravdu hodně štěstí a jarní // v testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
8.3.13 16:22

@denisas Ahoj, je to velká rána, obzvlášť, když vše vypadalo nadějně. Mohu se zeptat v jaké fázi jsi ty? Delší dobu jsem tu nebyla a koukám, že tu přibylo plno dalších čekatelek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
8.3.13 17:17

@lillan
To je mi moc moc líto! :hug: Aspoň, že je jeden mrazáček a šance na úspěch tam je.
Teď musíš být hodně silná a určitě i přítel či manžel tě podrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
8.3.13 17:21

@Mončina Díky. Jinak ti gratuluji k těhotenství. Ať máš vše v pořádku až do porodu.
Jo, mrazáček mě maličko utěšuje, ale bolí to. Tolik jsem teď věřila, že to vyjde. Klasická MS nebyla jen špinění. Tak jsem doufala v dobré. Chci jít do KET co nejdřív, když je tělo ještě nadopovaný po stimulaci. Ještě váhám, zda nezkusit asistovaný hatching. Evidentně je problém s uhnízděním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
8.3.13 17:33

@lillan
Děkuju moc :hug: Za týden nás čeká první ultrazvuk, tak se těšíme na srdíčko.
S tím asistovaných hatchingem ti neproadim. Ale určitě zkus vše co jde!
Budu noc držet palce ať to klapne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
8.3.13 17:44

@Mončina To už by ti měli říct, kolik jich u sebe máš. Držím palce ať je vše v pořádku. No, uvidíme, co na to Mokrá. Jen se v pondělí zkusím přeobjednat. Mám termín až 5.4. a to už budu těsně po další MS. Chtěla bych do KET co nejdřív. Už proto, že kdyby to náhodou nevyšlo, tak abysme neotáleli s dalším IVF. Přítel pak začne zase jezdit a pak to bude problém s jeho časem a odběrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
8.3.13 17:59

@lillan
To si piš, že na to jsme zvědaví nejvíc. Miláček i já jsme oba z dvojčat, tak by bylo hezký čekat dvojčátka :mrgreen:
Určitě kdyby KET nevyšel tak bych si dala pauzu a udělala všechna možná vyšetření a informolala se u dr. jaké maximum pro to udělat aby to vyšlo. Já mezi prvním a druhýn IVF jsem měla pauzu 6 měsíců. Prý by ta pauza něla být minimálně 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.