GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
3.3.13 13:58

Snad nám to všem vyjde :palec:! Zítra jdeme s manželem na krev. Mohu se trochu hloupě zeptat proč se dělají krevní testy při MS? To ty hormony při „normálním“ stavu nezjistí? Asi to je logický, ale zatím jsme to neřešila a mám v tom hokej :nevim:. Genetika se tak musí dělat při MS nebo je to u ní jedno? Děkuji za vysvětlení :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65379
3.3.13 15:45

Cacanka,,,tak to je divný…mě ten pokus neplatí…a stimulovala jsem puregonem
Jinak…já včera skončila s prckem ve špitále…opět akutní laryngitida…
Inhalace pomohli, dneska nás pustili…
Chlap má příšernou chřipku, tak dítko u našich a já budu běhat sem a tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cacanka1
3.3.13 15:53

Ahojky taky mě to přišlo divný, proto jsme se obrátila na pojištovnu, hm. Tam mi jen potvrdili, že je to tak, že to berou jako pokus. No nic, ted když mi to nevyjde, tak mám ještě 4 mrazáčky a budu doufat, že to vyjde, ale je to hrozný a na zabití, to čekání, jak dopadnou výsledky :,(
Akutní laryngitida? No tedy aspon tak, že je v dom. prostředí. Jo, dneska je to snad všude ta chřipková epidemie, tak hodně štěstí a dávej bacha at to nechytneš 8)

• Citovat
  • Upravit
65379
3.3.13 15:56

Cacanka…jojo on mi na to trpí…a fest…poprvé to měl jako 3měsíční miminko…když nemá to, má průdušky, nebo bronchitidu…
Já ho odklidila k našim, protože chlap má šílenou chřipku…
Já už jí měla před měsícem…tak budu běhat sem a tam a starat se o oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cacanka1
3.3.13 16:03

No to je tedy něco. Takže sis taky prodělala svý, ted to ještě zvládnout jak daleko to máš?

• Citovat
  • Upravit
65379
3.3.13 16:05

Jsou o 4 vchody vedle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.3.13 16:07
@Mončina píše:
@Jančakecalka
Ahoj Jani. Nám se to podařilo na druhý pokus IVF s celýn cyklem stimulování. Dnes jsem těhotná 5+5 :mrgreen: tak se modlim ať je vše v pořádku. Je to naše první mimi a věř, že když tobě teď IUI nevychází tak buď sťaastná, že máš doma krásnou holčičku.
Píšeš, že natom nejsem psychicky moc dobře, tak bych se do dalšího pokusu nehrnula. Psychika je hodně důležitá a když bys do toho šla se strachem že to nevýjde to není moc dobré. Hoď se do klidu, užij si jaro a uvidíš, bude pak lepší nálada a pak se to povede. Píšeš, že máš prášky doma, ale oni se nezkazí, takže je určitě využiješ na další pokus.
Já být na tvém místě, asi bych si na to IVF snad půjčila když se tuší že máš špatná vajíčka tak proč to podstupovat dokola a stále prožívat ty nervy z čekání jak to dopadlo, tak bych raději šla do IVF. Ale to je můj názor, jak bych to udělala já. Já v mezičase taky zkusila IUI a nedopadlo..
Užívej si cácorky, přijď na jiné myšlenky, udělej si výlet, jdi na kafe s kámoškou a uvidíš bude líp :hug:

Ahoj, tak to ti moc gratuluju, že vám to konečně vyšlo a jsi těhulka :hug: Neboj, vše bude probíhat bez problémů ;)
No, mi se s manželem včera domluvili, že teda skusíme tu iui, s tím, že když se to nepovede, tak poprosíme tchýni o penízky, aby nám půjčila a půjdeme do ivf. Tchýně už nám chtěla půjčit dávno, ale bylo nám to blbý :roll: Ted už ale, vím, že nemáme moc na výběr, tak jí o to poprosíme a budeme doufat, že to pak vyjde. Ještě, že mám takovou hodnou tchýni :oops:
Na tuhle asi už poslední iui bych měla jít tak nějak po půlce března, když aspon nějaké folikuly vyrostou a neudělá se mi zase cysta ;) Už jsem na tom líp, sice ještě včera jsem o trochu obulela, ale po manželovi náruči a dcerky pohlazení a pusinky je mi už moc dobře a myslím pozitivně.
Já vím, jsem za to vděčná, že naší vymodlenou princezničku máme, moc jí miluju a udělám pro ní všecko. A taky vím, že její dvojčátko nám tam z nebíčka brzy pošle miminko ;)
Tak užívej těhulkování :mavam:

• Citovat
  • Upravit
cacanka1
3.3.13 16:09

Tak to nemáš tak daleko :-)to zvládneš levou zadní hi
jinak jsem se chtěla zeptat, zda je normální, že skoro nic necítím po ET, jen bolesti prsou? Nemohlo by to být z Utrogestanu? MC mám dostat ve středu 6 nebo 7 ve čtvrtek. Ještě polehávám, ale jsem kuřačka, to víš, nervy pracují na plné obrátky :x a strach z neúspěchu ještě větší :evil:

• Citovat
  • Upravit
65379
3.3.13 16:16

Z utrogestanu mě osobně prsa bolej vždycky…
ale mě bolej i bez něj…třeba ted už asi 14 dní fest… :roll:
Držím palce moc moc
Tak nic…letím ted zase k našim…musela jsem tady vyprat povlečení a peřiny, jak se manžel potil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cacanka1
3.3.13 16:17

Tak se zatím měj ahojky a držím palečky

• Citovat
  • Upravit
42
4.3.13 09:16

Ahoj děvčata od zítra začínám stimulovat budu mít nejvyšší dávku 8 ampulí Merionalu. Mam vždycky problém to dostat všechno do tý injekce. Někdy si to musím píchnout i na 2×. V sobotu ráno jdu na ultrazku. MUDr. Mokrá má dovolenou tak půjdu k Petrovi.
Cacanka mě vždy bolely prsa hodně, ale asi tak dva dny před tím než jsem to měla dostat tak prsa přestaly bolet a splaskly tak už jsem tušila že to dostanu a bylo po radosti. Moc ti držím palce to čekání je šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cacanka1
4.3.13 11:10

Ahojky Deniso, taky jsem Merional píchala na 2×. Neboj se toho, vždy to dobře promíchej a píchni, já už pak musela i do stehna, břicho jsem měla rozpíchané :-.
Nevím sama, před MC mě prsa tak nebolí, ale uvidím dneska je to teprve 5 den po ET, tak pořád doufám, to čekání a jak dopadnou výsledky je na palici!!!Tak snad to bude o. k. a budou tam 2 //. Jinak to byl můj poslední pokus přes pojištovnu :,(, jinak pak vše za svoje korunky, což stojí okolo 80 tisíc co jsem se informovala.
Pak ještě ty 4 mrazáčky, to bych pak zkusila za 3 měsíce. Ale jak říkám, jsme kuřačka a to snižuje úspěšnost. Ale bez cíga se neobejdu, embryolog mi říkal, že at si jí dám, že to ted již neovlivním a jestli se to má chytit, tak se to chytí. :think:

• Citovat
  • Upravit
42
4.3.13 11:58

Cacanka já jsem taky kuřačka strašně s tím bojuju ale moc to nejde. Už máme před sebou také poslední pokus a pak už jen 1 mrazáček. Určitě jaro bude úspěšné potřebuju pořádný dárek ke svým kulatinám v dubnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cacanka1
4.3.13 19:00

Deni ty máš ještě ted 1 mrazáček? Nebo jsem to blbě pochopila? Pokud ano, tak bych asi volila KET a pak poslední pokus, každopádně držím palečky :dance:

• Citovat
  • Upravit
42
4.3.13 19:13

Cacanka když já už mám ten poslední pokus v březnu pak mi je na začátku dubna 40 let a už by jsme to neuplatili bez příspěvku pojišťovny. Už jsme dali jen za ty dvě IVF kolem padesáti tisíc a teď mě čekají další penízky. Z října mám 1× mrazáček a teď v lednu nebylo na zamražení nic. Oni byli v tom gennetu vždycky tak optimističtí jak je všechno výborný a pak jsem postupně zjišťovala jak už se mi tolik vajíček netvoří jako ostatním takže žádná sláva. V říjnu jsem měla 10 oocytů z toho bylo 1× zamraženo a 1× jsem transfer. V lednu sem měla 7 oocytů a zůstalo jen 2× na transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.