Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AndreaZ. Je ahoj
tak já když jsem volala tak mi sestřička dala vybrat ke komu chci. Já na tebe nedávno myslela ale zapoměla jsem nick tak jsem tě nenašla. I všechny soukromé zprávy jsem
Si smazala. Jinak jsem jen na mobilu ráno se ukážu
@Marti30 píše:
@AndreaZ celé IVF mi dělala dr. Mokrá.
Mě taky a spokojenost veliká…
Je zvláštní, že když jsem stimulovala já a chodila na tuhle diskuzi skoro všichni chtěli a chodili k dr. Petrovi, já ho teda nemusela, nechápala jsem je… A ted se to nějak obrátilo… ![]()
@Petra Z Ahojky
. Jsem tu zaslechla, že už jsi objednaná do gennetu, to je paráda, budu držet pěstí
. ![]()
@HARPER se to obrátilo, páč se asi potvrdilo, že dr. Mokrá je mnohem lepčí, ale já nemohu soudit, jen mi bylo doporučeno od kamatádky, abych si vyžádala ji, pokud možno. Třeba sousedka pod náma říká, že do gennetu do Lbc chodit nemáme, že buď Frýdlant bo Praha, asi co člověk to názor. ![]()
Jo a holky, prosím vás, když jste po IVF, máte neschopenku hend od začátku?? a těhu, pokud se podaří se bere jako rizikové?? Bo se může normálně do práce?? ![]()
Zdravím všechny snažilky a maminky, zítra jdeme s manželem poprvé do Gennetu v Liberci, asi je to pochopitelné, ale mám hrozný strach. Nevím, co čekat, i když jsem si přečetla mnoho vašich příspěvků i stránky Gennetu. Uvidíme, jsme na začátku.
, chtěla jsem se zeptat: nevadí, když budu první návštěvu menstruovat?? Prostě to tak vyšlo ![]()
@AndreaZ No pokud vím, tak ve Frýdlantu žádné centrum asistované reprodukce není a v Praze jich je mraky, třeba Iscare, Podolí a spousty dalších… a jsou tam i dva Gennety
Sousedka bude evidentně informovaná
no evidentně o tom nic neví, takže se na její řeči vyprdni
Jinak já byla už na stimulaci k IVF na neschopence, dohodla jem se tak se svojí obvodní dr… A pokud ti IVF vyjde je to automaticky brané za rizikové těh. a budeš na neschopence… ![]()
@HARPER ona má sousedka ročního chlapečka z IVF, víš
. Ale prý že liberecký gennet je špatný
, jak už jsem psala, každému vyhovauje něco jiného. Ona má dr ve Frýdlantu, prý je dobrá a celkově jako gyne. oddělení, že mají dobré výsledky, chtěla mi na ní dát kontakt, že mě pak bude posílat do prahy, ale mě přijde zbytečné, jezdit až do Pha, když mám gennet " za zadkem", no ne??
A hlavně jsem četla na netu, že liberecký gennet je první v početí miminka metodou IVM, tak že zase tak špatný není (http://www.gennet.cz/…4038834.html?…). ![]()
Děkuju za info ohledně té neschopenky.
![]()
Jo a jak jste snášely, píchat si samy injekce??
@AndreaZ Aha, gyn. oddělení tam je prý dobré, taky jsem to slyšela, ale ty jsi to napsala tak, jako že tem má být centrum asistované reprodukce a to není…
Jinak injekce uplně v pohodě, mě to žádný problém nedělalo ![]()
Ahoj dámy,
mám v podstatě dost podobný dotaz jako lamara ![]()
Potřebovala bych poradit, co čekat. S manželem dostali doporučení na návštěvu Gennetu (manžel nemá dobrý spermiogram a moje ovulace taky není úplně ukázková), doporučeno IUI nebo ICSI. Na první konzultaci jsme objednaní k MUDr. Petrovi až na začátek dubna. Máte někdo zkušenost přímo s tímto doktorem?
Ráda bych se od vás dozvěděla, jak to probíhá i časově. Je třeba možné, že se podrobíme nějakému zákroku už v následujícím cyklu po první konzultaci? Nebo nejdřív předepisují nějakou léčbu?
Omlouvám se, že můj dotaz zní tak nedočkavě, ale mluví ze mě dlouhodobá neúspěšná snažilka, která má radost, že se konečně věci dávají do pohybu ![]()
@HARPER no, jsem se špatně vyjádřila
, za to se omlouvám
.
Já se těch injekcí právě bojím, ale co, mám kamarádku sestřičku, tak snad to nebude takový problém, když mi to bude píchat někdo jiný. ![]()
@AndreaZ Ahojky jen pro uřesnění. Frýdlant není CAR a na gynekologii tam kdysi dělali něco jako IUI, ale to tady ještě nebyl Gennet. A ta doktorka co tam je to je asi i má gynekoložka, která tam dojíždí a jinak má ordinaci tady v Liberci. Také mi nabízela Prahu - přímo Gest, protože to byl kdysi nejbližší CAR a z Frýdlantu s nima spolupracovali a když se tam nezadařilo tak poslali ženský do Gestu. Takhle to měla moje kamarádka. Pak co otevřeli Gennet, tak není co řešit. Na jednom místě dělají IUI i IVF a myslím že i odborněji. A je jen na klientkách jestli zvolí Liberec, Prahu nebo jiné město. ![]()
Ahoj holky…
@lamara @m.t.y.teddybear já nemohu soudit Liberec…zatím jsem jezdila do Prahy Podolí…
Do Gennetu jdu poprvé na konci března.
A MS na první n ávštěvě myslím nevadí…schůzka je orientační–je to tak holky???
@AndreaZ mě nabízeli neschopenku už po odběru vajíček…ale mě tehdá IVF vyšlo na léto…takže jsem jí nepotřebovala a brala si jí až od září…od nástupu do dalšího školního roku ![]()
@Danny001 tak to asi bude i ta samá dr, si myslím. Jinak vím o tom, že ve Frýdlantu není přímo CAR, ale jen dobré gynekologické oddělení
. Pro mě je jednodušší a pohodlnější být v libereckém gennetu
. Když nám pomohou k miminku, tak mi nakonec nesejde na tom zda to bude Pha, Lbc či Frýdlant, hlavně že pomohou. ![]()
@Petra Z to máš dobré, že máš dvouměsíční dovču
!! To ti pěkně vyšlo
. Já bych právě (ač teda nerada) asi tu neschopenku pro jistotu brala, páč jsem měnila místo ve firmě a je to náročnější, jak na psychiku tak fyzičku, tak že bych to nechtěla nijak podcenit. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.