GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
927
27.2.13 17:34

@Mončina to je mi líto, ale jestli to byl první pokus, tak se říká, že ten nevyjde skoro nikdy :(, tak snad do toho brzy půjde znovu.
Taky se hodně bojím zklamání :(, ale za ten strach to stojí.
A kolik prtísků sis nechala vložit?? Já bych chtěla 2, ale manžel nechce, tak půjdeme do jednoho a to máme i o pokus navíc, tak je to dobré, ale taky uvidíme co nám poradí dr.
Jj, to máš naprostou pravdu, někdy je potřeba pokecat s někým kdo ví jak ti je. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
27.2.13 17:38

@AndreaZ Ahojik, měla jsem to samé co ty nedozrávali mi vajička. IVF mě stálo 12 a půl tisíce. Měli jsme metodu oplodnění ICSI a povedlo se nám to napoprvé a s jedním jediným vajíčkem. :D

Příspěvek upraven 27.02.13 v 17:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
27.2.13 17:40

@Marti30 tyo, fakt?? tak to zase není tolik, já jsem počítala, že když je základ 26,000,–, tak že budu potřebovat kvůli těm vajíčkům víc hormonů a že o to budu platit víc.
A povedlo se to IVF?? a co s tebou teda dělali??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
27.2.13 17:41

@Marti30 jo a jinak ahoj :).
Teď koukám, že se to povedlo, že máš skoro osmiměsíční děvčátko :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
27.2.13 17:44

@AndreaZ jj povedlo se :).Stimulovala jsem Puregonem, brala Medrol a hlavně jsem hodně v období stimulace pila nutridrinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
27.2.13 17:50

@Marti30 nutridrinky?? to slyším poprvé, to ti také předepsali / doporučili??
Bo ti to někdo poradil? :)
A teda hned na poprvé?? A jak dlouho jsi se snažila o mimi předtím, než jsi podstoupila IVF.
Omlouvám se, jestli jsem moc zvědavá :d :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
27.2.13 18:02

@AndreaZ snažili jsme se 5let, zkoušeli jsme Clostylbegyt a měření ovulace, podstoupila jsem laparoskopii a hysteroskopii, a nakonec nás dr poslal do Gennetu a tam zjistili, že mi špatně dozrávají vajíčka.
Nutridrink se dá koupit v lékarně a doporučila mi je dr Mokrá, abych měla kvalitní vajíčka. Je to doplněk výživy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
27.2.13 18:25

@Marti30 Marti, tyo, že bych to taky zkusila :).
A kolik embryí sis nechávala zavádět?
A jak dlouho trvalo od první návštěvy něž jsi šla na ET? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
27.2.13 18:28

@Marti30 jo a jinak koukám, že jsme na tom stejně, taky jsem byla na LPSK a HSK, měřila jsem BT, dělala ovu testy atd…no vyloženě jsem se stavěla na hlavu jen aby to šlo. Bývalá dr mi říkala, že jsem mladá, ať to neřeším, tak jsem přešla jinam a ejhle co mi bylo zjištěno, kdybych to nechala být, tak jsem v nevědomí ještě teď. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
27.2.13 18:49
@Mončina píše:
Holky co vám musim napsat! Mého přítele, sedmnáctiletá neteř dnes porodila krásnou zdravou holčičku Klárku. Své těhotenství tajila po celou dobu! To je mazec!
Všichni jsme se to dozvěděli až dnes po porodu! Rodiče jí ráno vezli na pohotovost s bolestí močáku a tam slyšeli šok, že dcera rodí!
No v první moment, že to nechtějí ale hned si to rozmysleli!
Chudinka, celé těhotenství takhle tajit. Přitom s rodiči má bezva vztah!

Moni to si děláš pr??? A to je ta od Romči dcera? Mám v tom bordel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
27.2.13 18:55

@AndreaZ já jsem měla jedno jediné embryo, my jsme ještě před IVF postupovali na jaře 2011 IUI a pak na podzim IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
27.2.13 19:06

@Marti30 To je dobré, že se hned uchytilo!! :)
A u jakého dr si podstupovala IVF, u dr. Petra bo u dr. Mokré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
27.2.13 19:11

@HARPER
Gábi, je to ta od Romči. Pavlínka má jen jednoho a to kluka. Od Romči je to Terezka ta mladší, jak nám pomáhala na hospodě občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
27.2.13 19:15

@AndreaZ
Já taky pila nutridrinky. Už při stimulaci a i po zavedení embryjek. Jen se připrav že 6 nutridrinků stojí něco kolem 300 Korun! K tomu jsem baštila a ještě baštim kys. listovou a vit. C a D, který mám ještě z imunologie v Praze.
Dr. ti určitě doporučí dvě embyjka. Je pak větší šance úspěchu :mrgreen: Já u prvního IVF měla jedno (víc mi jich nedozrálo) a teď u druhého zavedly dvě. Ještě nevíme kolik se jich ujmulo. To se dozvíme toho 15.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
27.2.13 19:19

@Mončina J8 už jsem na ty nutridrinky koukala na netu a teda ty ceny jsou šílené, ale jestliže pomohou, tak se tomu nebudu bránit :).
Já si taky myslím, že nám dr doporučí zavést 2, uvidíme co na to manža :D :D :D. Třeba změní názor :), hlavní je aby mi vůbec nějaké vajíčko uzrálo. :think:
Jééé, tak to jsem zvědavá kolik se ti jich uchytí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.