Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Z Vůbec nevim co se děje s @krystof37. Byla na ET ve stejný den jako já. Ale asi jí to nedopadlo. Prý to cítila.
Monžá jsem jí trošku naštvala, když jsem jí napsala ať myslí pozitivně a od té doby se neozvala.
No a pak je tu Danny001 a ta změnila CAR. Ještě sem občas zavítají další holčiny, ale to spíš jen tak sporadicky.
Ahoj holky…
Já stále čekám až to dostanu…zase jsem nějaký 45.den cyklu…
a můj PMS je šílenýýýýýýýýýý
![]()
Ahoj holky,
jak se máte?
@Petra Z bezva už máš domluvenou konzultaci. ![]()
@Mončina co ty matko jak se vede? ![]()
@Petra Z tak to ti držím palce. Já v té době asi budu už fuňet s nafouklým břichem při stimulce. Už se mi to pomalu krátí. ![]()
@Danny001 to ano…
jen s tím mým cyklem já než se k něčemu dohrabu
![]()
@Petra Z no to jo to máš dlouhý. já to mám tak 26-28 DC. To jde ![]()
@Danny001 jee tak to je paráda…já práve 45-60 dní…šílenost
to se pak blbě čeká na třeba 2.den cyklu že
@Danny001
Ahojky. Děkuju za optání
mám se fajnově. Miláček hladí a pusinkuje bříško, kupuje vitamíny a přestal kouřit! Uvidíne jak dlouho mu to vydrží.
Já zatim na sobě nic extra nepozoruji. Jen bradavky mě bolí a miláček to hned říkal, že prý mám nalitý prsa jak na kojení
. Občas mě píchne a teda často mě bolí hlava a jsem unavená. Zvedá se mi žaludek, ale zvracení ještě nebylo. Ségra prý zvacela až po prvnim měsíci.
Kdy přesně začneš stimulovat? To je paráda, viď jak to rychle uteklo. A už víšš čím budeš stimulovat? Musíš nás o všem podrobně informovat, ať taky víme jak to probíhá v Brně.
@Petra Z Cože? takle dlouhej cyklus, jo??! no to je teda mazec. To čekání musí bejt nekonečný! to ti teda nezávidim.
@Mončina já nezvracela nikdy…neím, co jsou nevolnosti ![]()
Právě že když jsem byla těhotná, neměla jsem skoro příznaky…a ted???mám je každej měsíc…teda ob měsíc před MS---prsa mě šíleně bolej, břicho bolí…
@Petra Z to by mě jeblo
Ale ono je to důležitý jen pokud chceš mimčo. Pak zas je to naopak příjemný, když to nemáš tak často.
@Mončina začnu asi za 14 dní. Zítra jdu ke svojí gynekoložce domluvit se jestli mi udělá nějaký ty kontroly aby ch nemusela do Brna tak často. Bud píchat od 1 dne cyklu nějaký Dipherilen nebo tak nějak a od 2 dne MS Menopur. Ten jsem měla i te´d. Mám zase krátký protokol. Třeba nebudeš blinkat. To je super, že si tě miláček hýčká a to nekouření schvaluju ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.