GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
658
20.2.13 22:11

@TerkaBaterka
Moc děkuju!
Hodnota HCG k dnešnímu dni činí 659,6
Kolik se jich ujalo se dozvim 15.3 :) na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
20.2.13 22:15

@Mončina Ještě jednou moc gratuluju :lol: jsi tu holky pěkně napínala, vid… :mrgreen: Jinak já teda typuju, že se chytlo jedno… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
20.2.13 22:16

@Mončina Z celého srdce ti gratuluju :hug: Mám velikou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
20.2.13 22:19

@HARPER @Danny001
Já holky nenapínala schválně, ale z LBC jsem přijela v 18 hodin a hned mi přišla návštěva, která odešla až teď! :mrgreen:
To nebylo schválně :lol:
@Danny001 Moc moc děkuju! I Gabče ale ta už to věděla ale chytrá holka vám to nevydyndala :lol:. To jsem vám přece musela sdělit já :mrgreen:
Díky Gábi, žes to vydržela udržet v utajení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
20.2.13 22:24

@Mončina To je jasný, že tohle jsi musela sdělit sama, to bych ti nemohla udělat… to se nedělá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
20.2.13 22:25

Tady se to ted neskutečně množí.. já chci taky!!! :D At se štěstí usměje i na nás, které tak dlouho čekáme :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
20.2.13 22:29

@TerkaBaterka @Danny001
HOlky však já vám to tak neskutečně moc přeju!!! Opravdu. Mám vás ráda, jste fajn byby a zasloužíte si být šťastné s miminkem v bříšku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65354
21.2.13 06:08

@Mončina :hug: :kytka: super moni a opatruj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
21.2.13 08:01

@Mončina gratulka.Já si také typuji, že tam bude jedno, já jsem měla HCG 554.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
21.2.13 09:15

@Danny001 Tak určitě je to pro tebe po těch všech nezdarech asi lepší varianta, hned od začátku vědět, že jsou embrijka v pořádku. Ale ty nervy budou asi šílený vid! Mě už začíná slušně hrabat. Fakt to na sobě cítím. V noci se mi o tom i zdá. Třeba dneska se mi zdálo, že jsem byla znovu na gyndě a dr mi řekl, že ten folík co prasknul, že z toho mimi nebude a že tam ale narostl další, tak že mi ho vyjme a oplodní mimo a zase zavede.. jenže já v tu dobu už brala utroš a tak jsem věděla, že k ovulaci nedojde. Tak jsem z toho byla úplně na nervy, co budu dělat. No úplný blbosti!! Jak by v jednom cyklu šlo tohle udělat a navíc obvodním gynekologem. Fakt mi šplouchá!!! :zed: Fakt bych se potřebovala od toho nějak odprostit, něčím zaměstnat mozek.. ale netuším čím..
Já si ted dělám naděje a to proto, že vím, že k ovulaci došlo, že jsem jí i cítila. Ale to ještě nic neznamená a ikdyž to vím, tak si ty naděje dělám. Ale nic na sobě nepociťuju. DNes jsem si to i zakázala se pozorovat. Ale znáte to.
@Mončina Jsi hodná. My ti to taky moc přejeme a je skvělý, že to vyšlo. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65354
21.2.13 09:17

Ahoj holky…
Tak mi včera manžel řekl…tak si tam zavolej, objednej nás a pojedeme no…
Je to vše jen na tobě kdy a jak chceš…
Ale já jsem prostě srab… :lol:
Potřebovala bych sluníčko a takový ten elán do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
21.2.13 09:50

@Mončina Děkuju ti, jsi moc hodná. Jsem ráda, že díky tobě jsou teď tady pozitivní informace a snad to bude v tomto duchu pokračovat i dál a my ostatní se k tobě přidáme. :)
@TerkaBaterka vítej do klubu. Mě hrabe taky dost dobře :lol: Kdyby jsi měla recept na to jak ten mozek zaměstnat, tak mi prosím dej radu :zed: Je jasný, že bych raději chodila sem do Gennetu, ale nezvládla bych tu nejistotu. Takhle to budu vědět do měsíce a i tak se z toho asi pos… :pocitac: Ten strach bude hroznej. Musím zajít na kinezku, třeba mi to zase pomůže. :pankac:
@Petra Z pojedete do Gennetu? Pro druhý mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65354
21.2.13 09:53

@Danny001 ano.....zkusíme to tam…
sice máme v Podolí ještě 3 mrazáčky…ale tomu už nevěřím..
Chci jinam a je to blíž a chci slyšet jiného dr.
Tak zkusíme štěstí v LBC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
21.2.13 09:54

@Petra Z jééé bude holčička. Super. Tak už volej a neboj se. Než dostaneš termín tak bude sluníčko a elán nabereš neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65354
21.2.13 10:02

@Danny001 ale neee kluk bude…teda přála bych si ho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.