Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TerkaBaterka
Moc děkuju!
Hodnota HCG k dnešnímu dni činí 659,6
Kolik se jich ujalo se dozvim 15.3
na utz
@Mončina Ještě jednou moc gratuluju
jsi tu holky pěkně napínala, vid…
Jinak já teda typuju, že se chytlo jedno… ![]()
@HARPER @Danny001
Já holky nenapínala schválně, ale z LBC jsem přijela v 18 hodin a hned mi přišla návštěva, která odešla až teď! ![]()
To nebylo schválně ![]()
@Danny001 Moc moc děkuju! I Gabče ale ta už to věděla ale chytrá holka vám to nevydyndala
. To jsem vám přece musela sdělit já ![]()
Díky Gábi, žes to vydržela udržet v utajení ![]()
@Mončina To je jasný, že tohle jsi musela sdělit sama, to bych ti nemohla udělat… to se nedělá… ![]()
Tady se to ted neskutečně množí.. já chci taky!!!
At se štěstí usměje i na nás, které tak dlouho čekáme ![]()
@TerkaBaterka @Danny001
HOlky však já vám to tak neskutečně moc přeju!!! Opravdu. Mám vás ráda, jste fajn byby a zasloužíte si být šťastné s miminkem v bříšku
![]()
@Mončina gratulka.Já si také typuji, že tam bude jedno, já jsem měla HCG 554.
@Danny001 Tak určitě je to pro tebe po těch všech nezdarech asi lepší varianta, hned od začátku vědět, že jsou embrijka v pořádku. Ale ty nervy budou asi šílený vid! Mě už začíná slušně hrabat. Fakt to na sobě cítím. V noci se mi o tom i zdá. Třeba dneska se mi zdálo, že jsem byla znovu na gyndě a dr mi řekl, že ten folík co prasknul, že z toho mimi nebude a že tam ale narostl další, tak že mi ho vyjme a oplodní mimo a zase zavede.. jenže já v tu dobu už brala utroš a tak jsem věděla, že k ovulaci nedojde. Tak jsem z toho byla úplně na nervy, co budu dělat. No úplný blbosti!! Jak by v jednom cyklu šlo tohle udělat a navíc obvodním gynekologem. Fakt mi šplouchá!!!
Fakt bych se potřebovala od toho nějak odprostit, něčím zaměstnat mozek.. ale netuším čím..
Já si ted dělám naděje a to proto, že vím, že k ovulaci došlo, že jsem jí i cítila. Ale to ještě nic neznamená a ikdyž to vím, tak si ty naděje dělám. Ale nic na sobě nepociťuju. DNes jsem si to i zakázala se pozorovat. Ale znáte to.
@Mončina Jsi hodná. My ti to taky moc přejeme a je skvělý, že to vyšlo. ![]()
Ahoj holky…
Tak mi včera manžel řekl…tak si tam zavolej, objednej nás a pojedeme no…
Je to vše jen na tobě kdy a jak chceš…
Ale já jsem prostě srab… ![]()
Potřebovala bych sluníčko a takový ten elán do toho
@Mončina Děkuju ti, jsi moc hodná. Jsem ráda, že díky tobě jsou teď tady pozitivní informace a snad to bude v tomto duchu pokračovat i dál a my ostatní se k tobě přidáme. ![]()
@TerkaBaterka vítej do klubu. Mě hrabe taky dost dobře
Kdyby jsi měla recept na to jak ten mozek zaměstnat, tak mi prosím dej radu
Je jasný, že bych raději chodila sem do Gennetu, ale nezvládla bych tu nejistotu. Takhle to budu vědět do měsíce a i tak se z toho asi pos…
Ten strach bude hroznej. Musím zajít na kinezku, třeba mi to zase pomůže. ![]()
@Petra Z pojedete do Gennetu? Pro druhý mimi?
@Danny001 ano.....zkusíme to tam…
sice máme v Podolí ještě 3 mrazáčky…ale tomu už nevěřím..
Chci jinam a je to blíž a chci slyšet jiného dr.
Tak zkusíme štěstí v LBC
@Petra Z jééé bude holčička. Super. Tak už volej a neboj se. Než dostaneš termín tak bude sluníčko a elán nabereš neboj ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.