GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65354
20.2.13 09:41

@HARPER no já si říkala, že my jsme na té gyndě pořád tak nějak, tak se to hodí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
20.2.13 09:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
20.2.13 09:45

@Petra Z teda takhle dlouho jsem se už nenasmála :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Mončina držím palce a těším se na pěkné číslo HCG ;)
@dadysek84 gratuluju k těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
20.2.13 14:20

@Petra Z To je dobrý vtip. Zrovna před chvílí mi přišel mailem :D To je dobrá náhoda!!! :D
@dadysek84 Moc gratuluji, že se povedlo.
Holky vy tu těhotníte jedna za druhou.. Danny to by bylo aby my ne! Co myslíš! :D
Danny jak to teda ted plánujete. Další IVF chcete tedy podstoupit v Brně?
Já díky Ascorutinu konečně přestala krvácet! Zánět se už taky jakžtakž umoudřil, tak snad dobrý. Ale dnes po spolknutí utroše jsem měla pocit jako když jsem si šlehla nějakou drogu. Tak neskutečně se mi motala škeble, mžitky a oči neposlouchali otevřené. Takže končím s polykáním, musím holt zavádět. COž jsem nemohla, když jsem tam rvala Jenamazol a ještě krvácela!! Ted už to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
20.2.13 14:27

@TerkaBaterka Ahojky Tery. to si piš, že letos to taky prolomíme!!! Ano, teď podstoupíme IVF v Brně. Jelikož tam dělají to vyšetření embryí PGD aCGH (vyšetření všech chromozomů) zdarma. Celé to hradí pojišťovna. Tady bych se nedoplatila a já budu teď ráda když mi budou stačit peníze na IVF. Sice je u toho hrozný úbytek emryjí, ale pokud vydží tak máš jistotu, že ti zavádějí zdravé embryo. A to jestli se chytne a udrží je pak na přírodě. Taky prý už vědí co ti zavádějí, jestli chlapečka nebo holčičku. Ale to nechci vědět. budu se modlit aby byly embryjka, vydrželi a pak zvlásli tu selekci při PGD.
A jak ty to teda budeš mít dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
20.2.13 14:49

@Danny001 Tak to je hustý, že tam to pojištovna platí a v Gennetu ne! Zvláštní.
Je to ale docela riskantní vid, pokud těch embryjí pak není moc, tak hlavně aby něco zbylo a to ti zavedli :)
U nás je to ted takové nejisté. Snažili jsme se v době ovulace, vypadá to, že jsem se trefili. Byla jsem u dr. když tam vajíčko 16mm bylo a pak v pátek, kdy už tam byla jen tekutina.. do toho jsem ale krvácela a nevěděla co se děje. Prý bouřlivá ovulace. No a tak baštím Ascorutin a čekám, jak to dopadlo. No a ještě beru utroš. Pokud to nevyjde, pak pravděpodobně ani další cyklus to budeme muset sami doma zvládnout, protože pojedeme do Rakouska na lyže a podle mě to vyjde na ovulaci! No a pak snad už konečně s Gennetem a zatím IUI. O IVF jsme ještě nepřemýšleli. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
20.2.13 14:58

@TerkaBaterka to záleží jak si který CAR udělá smlouvy s pojišťovnama. Není to všude stejný. Riziko to je. Ale pro mě psychicky přijatelnější varianta je vyřadit je hend, než kdyby mi je tady zaváděli a já doufala a oni by třeba neměli šanci. Jenže to bych o tom nevěděla. Bude mi už 38 a tak chci co nejvíc možností, které zvyšují šanci.
Třeba se zadaří v rakousku, pokud tedy nebudeš těhotná už teď. :lol: Tam přijdeš na jiné myšlenky, užiješ si lyžovačku. Paráda. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65354
20.2.13 16:02

Kde je ta Monča???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65354
20.2.13 20:44

Tak ale už je to divné moni kde jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
20.2.13 20:48

@Petra Z Klid, sešla se v Liberci se sestřičkou, tak si to asi protáhla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65354
20.2.13 20:55

Aha a my si tady máme ukousat nehty? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
20.2.13 21:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
20.2.13 21:53
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
20.2.13 22:04

@TerkaBaterka @Danny001 @Petra Z @dadysek84 @HARPER
HOlky, je to tam!!! Jsme neskutečně šťastný!!
Před sebou mám ještě dlouhou cestu a věřim že vše bude v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
20.2.13 22:07

@Mončina Moc gratuluju. A jestli se ujali obě nebo jedno zjistíte asi až na utz vid? Kolik bylo hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.