Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Z fákt, nechceš páreček? Ono je to stejně jedno. Hlavně zdraví mimčo. A ty sněhuláky si z Prahy necháte převést do Liberce? Nebo půjdeš rovnou na IVF?
@Danny001 jsem asi divná…každej jeeee tak holčičku…
ale já bych brala zase kluka----ale samo je mi to jedno ![]()
Sněhuláky tam nechám…myslím, že prostě mražený mi nesednou
Asi by jsme to celé dali znova.
@Petra Z nejsi divná. Většinou každý chce páreček. brácha má taky 2 kluky a švagrová když porodila toho druhýho, tak řekla, že je jí to uplně jendo. Že je šťastná za zdravýho prcka a hlavně má splněno
Jak starý máš zamrazený embryjka?
@Danny001 to už nevím…
je to dlouho a měla jsem jich moc…ted mám poslední 3…
nechám si je jako takovou poslední záchranu ![]()
Když zase když bude holka, tak jednou budu ta babička…
U Matese to bude máma té nevěsty a k té ona s vnoučkem bude tíhnout…to ale přemýšlím dopředu co ![]()
@Petra Z
ono nikdy nevíš. Moje mamka je babička i u bráchy. Švagorvá je rozumná. a naopak holčička si může najít blbího ženicha a vyjde to na stejno. Teď jsi máma a chceš být dvojnásobná máma a to je hlavní. A co by chtěl Matyášek? Asi tygra, ne?
![]()
@Petra Z
Pe´tul, neváhej a volej! Není nač čekat a přemýšlet. Prostě jen zvedni telefon, objednej se a je to ![]()
Jinak já být na tvém místě, tak bych postupovala úplně stejně a šla bych do celé stimulace od začátku, když ti nevyšlo tolik Ketů.
@Petra Z
Mates nechce sourozence, jo?! To je ale mamánek. Chce tě jen pro sebe a nechce se dělit, viď.
Jinak už víš, jestli chceš jít k dr. Mokré nebo dr. Petrovi? Je lepší jim to při objednání říct, jinak tě objednají k tomu kdo má zrovna míň pacientů, když si neřekneš ke komu chceš.
@Mončina nechce.....kdyby se to povedlo, myslím, že on to těžce ponese…
Kterého dr. doporučíte???
a pamatujete si první návštěvu co bylo??
Jo holky ještě jak jsem tam volala, tak jsem sestřičce říkala, že dle recenzí a diskusí na netu našla gennet a chci teda k nim, že je celkem chválí..
a ona jo???:?tak to my taky někdy čteme ![]()
@Petra Z a ke komu jsi se objadnala. Jsou dobří oba. Ale já preferuju Mokrou. Je přímá a jedná na rovinu.
Kdy jdete?
Mamánek nedá maminku nějakýmu miminu ![]()
@Petra Z Myslím, že většina z nás chodí k Mokré, že? Údajně je taková víc přímá a moc neokecává situaci, na rovinu řekne jak se věci mají. Petr je zase takovej věčnej optimista a maže med kolem pusy, co jsem tak zaslechla. Já se dostala k Mokré náhodou, ale první vyšetření hdyrolaparoskopii mi dělal Petr. Celkově mě jejich ústav nadchnul, přístup, vybavení, prostředí super. První návštěva u Mokré byla v pohodě. Dle výsledků spermia a odběrů krve nám řekla, jak se věci mají, co vše se dá udělat (IUI, IVF a metody). Doporučila IVF, protože manžel tehdy neměl úplně nejlepší spermio, ale jak je vidět, není vždycky stejný výsledek. Doporučila taky tu laparku kvůli srůstům a endometrioze. Na základě toho všeho řekla, abychom šli do IVF. Nicméně než se nasadila antikoncepce, vyšel tam loni v květnu jeden plonkový měsíc a tak jsme poprosili o IUI. Na vlastní riziko nám ho udělala a vyšlo to. Sice to pak v 9tt skončilo, ale to s tím nemělo nic společného.
Jsem s Mokrou spokojená, jen občas je znát, že těch pacientů má asi hodně a nemá kolikrát moc času vše rozebírat. Druhá věc taky je, že čím déle tam chodíme, tím více o tom víme a tak kolikrát asi má pocit, že není nutné, aby vše opakovala.. Já tam od lonského listopadu nebyla.. nějak to nevyšlo. Ale během té doby jsem jí už několikrát volala a přišlo mi občas, že už mě má taky „dost“. Ale stejný pocit jsem měla ted ze svého gynekologa taky, když jsem tam za 2 týdny byla 3×. Je to spíš můj pocit. Na jednu stranu to musíme brát tak, že je to jejich práce a jsou za to patřičně placení. Nechala jsem si udělat výpis za loňský rok u pojištovny a nestačila se divit, bez mála 100 tis. za mě loni zaplatili. To je docela slušný.. no a největší částky šli samo do Gennetu ![]()
@Petra Z
Já jsem určitě pro dr. Mokrou také. Je to super ženská. Rázná a jedná na rovinu. Nemaže ti med kolem huby. Dr. Petr je fajn, ale pardon mě příjde takovej hodně zženštělej. Je milej ale první pohovor probíhal u něho. Kde děláš, kolik je ti let, nemoci v rodině, operace jestli byli nějaké, jak dlouho se snažíte o mimi a takové ty základní věci. Jestli kouříš, jak často piješ alkohol…
Já chtěla hned k dr. Mokré a zapoměla jsem to nahlásit a tak první konzultace probíhala u Petra a jsem ráda, že jsem byla u Mokré. Petr jí zapoměl do složky o mě napsad důležitou věc a to že mám alergii na spermie. Přišla na to až po dlouhé době, vlastně těsně před odběrem vajíček a vybíraní jaké metody oplodnění vybereme. Bylo mi divný, že o alergii vůbec nemluví. Naštěstí jsem jí to řekla včas a vše pak probíhalo v pořádku a mohla pracovat se všema informacema o mě.
@Danny001 ještě nemám termín, volala jsem jen informačně
@TerkaBaterka díky, takže to je jako v Podolí…
Já už tam byla…na genetickém UTZ a pak na 4D utz a taky se mi tam líbilo ![]()
U mě je třeba horší čekat na určitý den cyklu, když to mám jednou za 2 měsíce ![]()
No nic, mažu do práce
a díky
Ahojte holky.
Nějak z té radost jsem se zapoměla zeptat jak je to se sexem? Můžeme, nemůžeme? Chudinka můj miláček už ho neměl dva měsíce!
Já vim, jsem ostuda, ale chtěla jsem at to tentokrát výjde takže jsme měli půst! Kor když mám tu alergii.
Je mi jasný, že když nějaký bude tak bude s kondomem. Já to právě raději nechci moc pokoušet a v půstu bych pokračovala, ale co ta moje chudinka
.
@Marti30 jak si to měla ty se sexem?
Nechce se mi volat do Gennetu a ptát se na sex
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.