GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
21.2.13 10:04

@Petra Z fákt, nechceš páreček? Ono je to stejně jedno. Hlavně zdraví mimčo. A ty sněhuláky si z Prahy necháte převést do Liberce? Nebo půjdeš rovnou na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
21.2.13 10:07

@Danny001 jsem asi divná…každej jeeee tak holčičku…
ale já bych brala zase kluka----ale samo je mi to jedno :lol:
Sněhuláky tam nechám…myslím, že prostě mražený mi nesednou
Asi by jsme to celé dali znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
21.2.13 10:14

@Petra Z nejsi divná. Většinou každý chce páreček. brácha má taky 2 kluky a švagrová když porodila toho druhýho, tak řekla, že je jí to uplně jendo. Že je šťastná za zdravýho prcka a hlavně má splněno :lol: Jak starý máš zamrazený embryjka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
21.2.13 10:19

@Danny001 to už nevím…
je to dlouho a měla jsem jich moc…ted mám poslední 3…
nechám si je jako takovou poslední záchranu :lol:
Když zase když bude holka, tak jednou budu ta babička…
U Matese to bude máma té nevěsty a k té ona s vnoučkem bude tíhnout…to ale přemýšlím dopředu co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
21.2.13 10:33

@Petra Z :lol: ono nikdy nevíš. Moje mamka je babička i u bráchy. Švagorvá je rozumná. a naopak holčička si může najít blbího ženicha a vyjde to na stejno. Teď jsi máma a chceš být dvojnásobná máma a to je hlavní. A co by chtěl Matyášek? Asi tygra, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
21.2.13 10:34

@Petra Z
Pe´tul, neváhej a volej! Není nač čekat a přemýšlet. Prostě jen zvedni telefon, objednej se a je to :mrgreen:
Jinak já být na tvém místě, tak bych postupovala úplně stejně a šla bych do celé stimulace od začátku, když ti nevyšlo tolik Ketů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
21.2.13 10:39

@Danny001 Matyáš??? nic…žádný mimino doma nechce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
21.2.13 10:44

@Petra Z
Mates nechce sourozence, jo?! To je ale mamánek. Chce tě jen pro sebe a nechce se dělit, viď.
Jinak už víš, jestli chceš jít k dr. Mokré nebo dr. Petrovi? Je lepší jim to při objednání říct, jinak tě objednají k tomu kdo má zrovna míň pacientů, když si neřekneš ke komu chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
21.2.13 10:48

@Mončina nechce.....kdyby se to povedlo, myslím, že on to těžce ponese…
Kterého dr. doporučíte???
a pamatujete si první návštěvu co bylo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
21.2.13 10:50

Jo holky ještě jak jsem tam volala, tak jsem sestřičce říkala, že dle recenzí a diskusí na netu našla gennet a chci teda k nim, že je celkem chválí..
a ona jo???:?tak to my taky někdy čteme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
21.2.13 10:52

@Petra Z a ke komu jsi se objadnala. Jsou dobří oba. Ale já preferuju Mokrou. Je přímá a jedná na rovinu. :) Kdy jdete?
Mamánek nedá maminku nějakýmu miminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
21.2.13 11:03

@Petra Z Myslím, že většina z nás chodí k Mokré, že? Údajně je taková víc přímá a moc neokecává situaci, na rovinu řekne jak se věci mají. Petr je zase takovej věčnej optimista a maže med kolem pusy, co jsem tak zaslechla. Já se dostala k Mokré náhodou, ale první vyšetření hdyrolaparoskopii mi dělal Petr. Celkově mě jejich ústav nadchnul, přístup, vybavení, prostředí super. První návštěva u Mokré byla v pohodě. Dle výsledků spermia a odběrů krve nám řekla, jak se věci mají, co vše se dá udělat (IUI, IVF a metody). Doporučila IVF, protože manžel tehdy neměl úplně nejlepší spermio, ale jak je vidět, není vždycky stejný výsledek. Doporučila taky tu laparku kvůli srůstům a endometrioze. Na základě toho všeho řekla, abychom šli do IVF. Nicméně než se nasadila antikoncepce, vyšel tam loni v květnu jeden plonkový měsíc a tak jsme poprosili o IUI. Na vlastní riziko nám ho udělala a vyšlo to. Sice to pak v 9tt skončilo, ale to s tím nemělo nic společného.
Jsem s Mokrou spokojená, jen občas je znát, že těch pacientů má asi hodně a nemá kolikrát moc času vše rozebírat. Druhá věc taky je, že čím déle tam chodíme, tím více o tom víme a tak kolikrát asi má pocit, že není nutné, aby vše opakovala.. Já tam od lonského listopadu nebyla.. nějak to nevyšlo. Ale během té doby jsem jí už několikrát volala a přišlo mi občas, že už mě má taky „dost“. Ale stejný pocit jsem měla ted ze svého gynekologa taky, když jsem tam za 2 týdny byla 3×. Je to spíš můj pocit. Na jednu stranu to musíme brát tak, že je to jejich práce a jsou za to patřičně placení. Nechala jsem si udělat výpis za loňský rok u pojištovny a nestačila se divit, bez mála 100 tis. za mě loni zaplatili. To je docela slušný.. no a největší částky šli samo do Gennetu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
21.2.13 11:05

@Petra Z
Já jsem určitě pro dr. Mokrou také. Je to super ženská. Rázná a jedná na rovinu. Nemaže ti med kolem huby. Dr. Petr je fajn, ale pardon mě příjde takovej hodně zženštělej. Je milej ale první pohovor probíhal u něho. Kde děláš, kolik je ti let, nemoci v rodině, operace jestli byli nějaké, jak dlouho se snažíte o mimi a takové ty základní věci. Jestli kouříš, jak často piješ alkohol…
Já chtěla hned k dr. Mokré a zapoměla jsem to nahlásit a tak první konzultace probíhala u Petra a jsem ráda, že jsem byla u Mokré. Petr jí zapoměl do složky o mě napsad důležitou věc a to že mám alergii na spermie. Přišla na to až po dlouhé době, vlastně těsně před odběrem vajíček a vybíraní jaké metody oplodnění vybereme. Bylo mi divný, že o alergii vůbec nemluví. Naštěstí jsem jí to řekla včas a vše pak probíhalo v pořádku a mohla pracovat se všema informacema o mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
21.2.13 11:07

@Danny001 ještě nemám termín, volala jsem jen informačně
@TerkaBaterka díky, takže to je jako v Podolí…
Já už tam byla…na genetickém UTZ a pak na 4D utz a taky se mi tam líbilo :D
U mě je třeba horší čekat na určitý den cyklu, když to mám jednou za 2 měsíce :?
No nic, mažu do práce
a díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
22.2.13 10:57

Ahojte holky.
Nějak z té radost jsem se zapoměla zeptat jak je to se sexem? Můžeme, nemůžeme? Chudinka můj miláček už ho neměl dva měsíce! :oops: Já vim, jsem ostuda, ale chtěla jsem at to tentokrát výjde takže jsme měli půst! Kor když mám tu alergii.
Je mi jasný, že když nějaký bude tak bude s kondomem. Já to právě raději nechci moc pokoušet a v půstu bych pokračovala, ale co ta moje chudinka :mrgreen:.
@Marti30 jak si to měla ty se sexem?
Nechce se mi volat do Gennetu a ptát se na sex :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.