GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65368
27.2.13 10:14

@Danny001 jasně.....
ale mě vaděj i ty stavy…prsa bolej fakt šíleně. pupek nafouklej a jsem protivná…a trvá od cca 30 dne cyklu do doby, než to dostanu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
27.2.13 10:25

@Danny001 @Petra Z
No bylo by fajn nezvracet.
Myslíte, že mi toho 15.3. dle utz už dr. řekne v jakém jsem týdnu? Já jsem si to zkoušela počítat na netu podle kalkulačky, ale tam byl jen termín porodu.
Nemáte nějaké stránky kde se to dá spočítat?
Já nikdy před ms neměla žádné bolesti nebo nevolnost, ale od té doby co mám tu alergii tak to taky je vše intenzivnější a víc trpim! Bolesti hlavy byli šílené!
@Danny001 14 dní to je za chvilku. Hlavně se hoď do klidu, to je důležitý. Žádné nervování a stres!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65368
27.2.13 10:28

Moni…od OPU odečti 2 týdny…a cca v tolik týdnů bys měla ted být těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
27.2.13 10:53

@Petra Z fááákt? díky
Takže když na OPU jsem byla 2.2. takže teď v sobotu už bude v 6 týdnu? POčítám správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65368
27.2.13 10:56

@Mončina jojo Moni…aspoň orientačně to tak je…
UTZ ti to upřesní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
27.2.13 11:17

@Petra Z
Tak jsem zas o něco chytřejší. Uvidim jak to bude dle utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.2.13 11:45

@Petra Z to já mám taky každý měsíc. Tak 10 dní před MS totálně protivná, bolej mě prsa, depky. Takže zatím co ty to máš jednou tak já to stihnu 2× :zed: :lol: @Mončina jednou jsem si hledala termín porodu po IVf a někde jsem našla výpočet. Ale už nevím kde. Ale je to asi tak jak ti to píše Petra Z :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
27.2.13 12:05

@Danny001
http://www.wunschkinder.net/…er/index.php?…
Tady je tabulka kam zadáš den OPU. Je to v němčině :)
Takže dnes bych měla bát 5+4. Jen nevim co znamenají ty ostatní čísla? Holky nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
27.2.13 12:07

Jo už mi do došlo. To první číslo je počet dní a to druhé mínusové je počet dní do porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
27.2.13 15:21

Ahoj holky, jdu na vás mrknout :-)
@Mončina mooc gratuluju :dance: :potlesk: a dávej na sebe pozor :hug:
@Petra Z budu držet palce na konzultaci :palec:

jinak u nás vše v pořádku, mimi roste jak má a na 150% čekáme druhého rošťáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
27.2.13 15:35

@Angel01
Děkuju moc. Jsem ti to chtěla napsat na fc, ale pak jsem si to rozmysela. Jsem koukala na ty kočárky co máš na profilu na fc. Jsou moc krásný.
Dnes jsem začala malinkato špinit, tak jsem si pro jistotu zavoalal do Gennetu abych se uklidnila. Mám dodržet klidový režim, ale že prý je to normální.
To jsem věděla, ale potřebovala jsem to slyšet od někho z Gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
27.2.13 15:39

Holky co vám musim napsat! Mého přítele, sedmnáctiletá neteř dnes porodila krásnou zdravou holčičku Klárku. Své těhotenství tajila po celou dobu! To je mazec!
Všichni jsme se to dozvěděli až dnes po porodu! Rodiče jí ráno vezli na pohotovost s bolestí močáku a tam slyšeli šok, že dcera rodí!
No v první moment, že to nechtějí ale hned si to rozmysleli!
Chudinka, celé těhotenství takhle tajit. Přitom s rodiči má bezva vztah!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
27.2.13 15:46

Ahoj holky, mám dotaz, nevíte jak přiřazují pacienty v gennetu k doktorům??
My plánujeme do gennetu zavítat koncem léta a kamarádka byla teď a říkala, že na dr.Iva slyšela špatné recenze a že si mám vyžádat dr. Mokrou, tak by mě zajímalo podle čeho si pacienty rozdělují.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
27.2.13 15:50

@AndreaZ ahoj. Pacienty rozdělují při první konzultaci, který doktor má zrovna míň pacientů.
Já jsem první konzultaci něla u dr. Petra ale mám raději ženskou, tak jsem poprosila zda je možné jít k dr. Mokré. V pohodě mě přesunuli k ní.
Na dr. Petra jsem neslyšela žádné špatné rezence. Je na můj vklus takový moc sladký a neřekně na rovinu jak se věci maj a maže med kolem pusy.
Dr. Mokrá je naopak tvrdší a vše řekne na rovinu a to mi vyhovuje.
Takže až se budeš objednávat, jen řekni že chceš k dr. Mokré a neměl by být problém.
Držim palece! Jdeš na první pokus nebo už nějaké mimčo ze zkumavky máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
27.2.13 15:57

@AndreaZ Jéé už to vidim, vše mám v popiscích :mrgreen:
Jsem si hned nevšimla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.