GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65357
22.2.13 10:59

@Mončina hele…nám říkali, že nevadí…když už to tam je…a na co kondom???už nemusíš :mrgreen:
A nemusíš hned sexovat, jsou jiné metody :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
22.2.13 11:05

@Petra Z
Mám alergii na spermie a vlastně i když by je přítel do mě nedal tak mám pak strašné dvědění a pálení díky té alergii tak proto to nechci pokoušet. A i někde jsem četla, že v ranném těhotenství ten mužský sekret může dráždit sliznici či co.
Jo jasně, že to nemusí být jen klasický sex, ale miláček ho chce :) to ostatní je fajn ale sex je sex :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
22.2.13 11:08

@Mončina tak s kondomem…neboj, nic se nestane…sexem určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
22.2.13 11:11

@Petra Z
Já se právě bojim a nechchi nic pokazit tak si raději měsíc dáme ještě pauzu.
Holt se musí něco obětovat :mrgreen:. Já to fakt nechci riskovat.
Jen mě zajímalo jak to většinou bývá. Četla jsem diskuze kde to po IVF na měsíc zakazujou. Každej píše něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
22.2.13 11:31

@Mončina Já do toho takhle ze začátku taky nešla… Měla jsem divný pocit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
22.2.13 11:39

@HARPER
Já vim, Gábi. Jen jsem chtěla slyšet víc názorů :mrgreen:. Mě se právě taky nechce když už nás to stálo tolik nervů, úsilí a peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.2.13 12:01

@Mončina Já jsem taky srab a počkala bych. Měsíc sem měsíc tam :mrgreen: A asi bych to pak probrala s doktorkou až půjdeš na UTZ a budeš vědět že je vše v pořádku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
22.2.13 12:04

@Danny001
Moje řeč :) Já jsem stejného názoru a i jsem to četla, že je lepší počkat do prvního Utz.
Díky moc aspoň si nepřipadám jak fúrie, že nechci dám miláčkovi co chce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.2.13 12:53

@Mončina Však ho nezanedbáš, jen mu pomůžeš jinak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
22.2.13 13:00

@Danny001 :mrgreen: :mrgreen: tak tak. Musím si umět poradit :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
22.2.13 14:27

@Mončina my jsme po prvním ultrazvuku měli zákaz asi tři měsíce, protože jsem měla hematom.Ale když to pak dr povolil, tak jsem já nechtěla, měla jsem divný pocit, a bála jsem se a abych řekla pravdu neměla jsem na sexování ani pomyšlení. Hold jsem vždy manžu uspokojila jinak. :oops: ;)
Počkejte raději do prvního ultrazvuku, bývají po IVF hematomy.

Příspěvek upraven 22.02.13 v 14:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
22.2.13 14:29

@Marti30
Marti, dík za info. No prostě počkám do prvního ultrazvuku a podle toho co řekně dr. se zařídime.
Snad bude všechno v pořádku! Myslim pozitivně tak snad ano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
22.2.13 14:31

@Mončina nemáš zač ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
22.2.13 15:42

@Mončina S tou alergií je to prý tak, že až 90% všech alergií v těhotenství vymizí (řikala mi to moje dr. na gyn.) A mě se to potvrdilo, alergie na pyl na jaře nedurazila :lol: a stejně tak jsem neměla poprvé v zimě ani atopický ekzém… Bohužel to prý platí jen po dobu těhotenství, zvláštní, co… Já to tedy mohu jen potvrdit, letos v zimě už atopák na rukou byl a na jaře čekám alergii.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
22.2.13 15:46

@HARPER Jo pamatuji si jak si mi to říkala, ale alergie na pyl a atopický ekzém je nic proti te mé svinské alergii! Však víš Gábi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.