Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mončina hele…nám říkali, že nevadí…když už to tam je…a na co kondom???už nemusíš ![]()
A nemusíš hned sexovat, jsou jiné metody
![]()
@Petra Z
Mám alergii na spermie a vlastně i když by je přítel do mě nedal tak mám pak strašné dvědění a pálení díky té alergii tak proto to nechci pokoušet. A i někde jsem četla, že v ranném těhotenství ten mužský sekret může dráždit sliznici či co.
Jo jasně, že to nemusí být jen klasický sex, ale miláček ho chce
to ostatní je fajn ale sex je sex
![]()
@Petra Z
Já se právě bojim a nechchi nic pokazit tak si raději měsíc dáme ještě pauzu.
Holt se musí něco obětovat
. Já to fakt nechci riskovat.
Jen mě zajímalo jak to většinou bývá. Četla jsem diskuze kde to po IVF na měsíc zakazujou. Každej píše něco jiného.
@Mončina Já do toho takhle ze začátku taky nešla… Měla jsem divný pocit… ![]()
@HARPER
Já vim, Gábi. Jen jsem chtěla slyšet víc názorů
. Mě se právě taky nechce když už nás to stálo tolik nervů, úsilí a peněz.
@Mončina Já jsem taky srab a počkala bych. Měsíc sem měsíc tam
A asi bych to pak probrala s doktorkou až půjdeš na UTZ a budeš vědět že je vše v pořádku ![]()
@Danny001
Moje řeč
Já jsem stejného názoru a i jsem to četla, že je lepší počkat do prvního Utz.
Díky moc aspoň si nepřipadám jak fúrie, že nechci dám miláčkovi co chce ![]()
@Mončina my jsme po prvním ultrazvuku měli zákaz asi tři měsíce, protože jsem měla hematom.Ale když to pak dr povolil, tak jsem já nechtěla, měla jsem divný pocit, a bála jsem se a abych řekla pravdu neměla jsem na sexování ani pomyšlení. Hold jsem vždy manžu uspokojila jinak.
![]()
Počkejte raději do prvního ultrazvuku, bývají po IVF hematomy.
Příspěvek upraven 22.02.13 v 14:31
@Marti30
Marti, dík za info. No prostě počkám do prvního ultrazvuku a podle toho co řekně dr. se zařídime.
Snad bude všechno v pořádku! Myslim pozitivně tak snad ano ![]()
@Mončina S tou alergií je to prý tak, že až 90% všech alergií v těhotenství vymizí (řikala mi to moje dr. na gyn.) A mě se to potvrdilo, alergie na pyl na jaře nedurazila
a stejně tak jsem neměla poprvé v zimě ani atopický ekzém… Bohužel to prý platí jen po dobu těhotenství, zvláštní, co… Já to tedy mohu jen potvrdit, letos v zimě už atopák na rukou byl a na jaře čekám alergii..
![]()
@HARPER Jo pamatuji si jak si mi to říkala, ale alergie na pyl a atopický ekzém je nic proti te mé svinské alergii! Však víš Gábi
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.