GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
18.2.13 22:04

@HARPER no mě taky na laparce v nemocnici napsali do zprávy menší děloha s náznakem dvourohovosti. A Mokrá mi hend na první konzultaci řekla, že můžu třeba 7× potratit než se roztáhne děloha. Zalapala jsem pěkně po dechu…ale pak udělala UTZ a řekla mi že děloha je menší ale normální, tak by to mělo být o. k. Tak hlavně, že u tebe všechno dobře nepadlo. Já si celou dobu myslím´jaký mám zdravotní problémy a nakonec mi teď po 1,5 roce dopadla imunologie dobře. Takžejsem zdravá a je to asi jen v hlavě. Nebo už opravdu nevím proč to nejde. :zed: Uvidím jestli mi teď ta změna CAR přinese štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
18.2.13 22:05

@Danny001
A chodíš ještě na tu kinezilogii nebo jak se to nazývá? Pomáhá ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
18.2.13 22:07

@Mončina Byla jsem tam naposledy 28.12,ale určitě se zase objednám. Hodně mě to uklidnilo. A cítím, že to zase budu potřebovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
18.2.13 22:12

@Danny001 no psychyka je svinstvo, spousta párů má idiopatickou-nevysvětlitelnou sterilitu, nám vlastně na nic zásadního, proč to nejde přirozeně nezjistili… Jen mi začala klesat zásoba vajíček, ale vzhledem k věku nic neočekávaného… :nevim: Změna CARu mnohdy pomůže, takže držim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
18.2.13 22:15

@HARPER já ač stařena mám zatím zásobu vajíček dobrou. Začala jsem chodit na kineziologii, už jsem se z nouze začala chytat všeho možného a to mě pomohlo uklidnit. Děkuju za držení palců. Doboru noc a pohlaď za mě Sofinku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
18.2.13 22:20

@Danny001 dobrou
@HARPER Gábi čau

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
18.2.13 22:36

Dobrou holky :lol: Sofinku pohladím, díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
19.2.13 08:54

Ahoj holky…
Tak to je v Podolí super, že před každým transferem si vás vezme embryoložka a vše vám vysvětlí…jak vypadá embryo, jaké je kvality, co ještě máte v mrazáčku…
Já bych tam i zůstala…ale jet do Prahy na 10 minut na UTZ a pak zase domů je šílený…2 hodiny na cestě, šup šup a zase 2 hodiny domů.
Tak uvidíme co Liberec :lol:
Jo jen Podolí super v tom, že cestou zpět byla Ikea :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
19.2.13 12:47

@Petra Z
Je to škoda, že v Liberci to zrušili. Takhle měl člověk všechny informace ohledně embyjí a byl v obraze. Dr. toho na pokoji nic moc neřekne, jen že jsou pěkný.
Tak zkusíme při nastávající návštěve se na to každá zeptat, že by jsme to chtěly a třeba s tim něco udělaj :mrgreen: Holky, za zkoušku nic nedáme, přece :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
19.2.13 18:55

Holky ahojte. Chtěla jsem se zepatat zda hodnotu HCG mi řekne sestřička v těch 14h až budu volat jak dopadla krev? Nebo mi ji řekne jen dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
19.2.13 18:59

@Mončina na zítra držím moc palce…
hodnotu ti sestřička řekne…kdyby pozapoměla, zeptej se jí já byla v první chvíli hotová a ani se nebyla schopná zeptat, ale pak jsem se ptala kolik a jestli je to tak dostačující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
19.2.13 19:03

@Petra Z
Já mám všechny otázky sepsané :mrgreen:.
Musim si říct od další recepty, jelikož Utrogestan a clexane jsem měla zbytky z prvního IVF pokusu a je toho málo. Takže nafasuju ještě recepty.
Teď mi psala ta holčina co jí to vyšlo a jí ty hodnoty HCG neřekla, tak proto se ptám jestli to sestra může sdělovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
19.2.13 19:42

@Mončina může…
ale to číslo je stejně jen číslo…
po IVF jsem měla nějakých 348 a vyšlo to, po KET nějakých 2500,vyšlo to ale nedopadlo…
Utoše doma mám dost :mrgreen: tamto neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
19.2.13 19:50

@Petra Z
Já to chchi vědět jen pro info. Clexane je na ředění krve. Pícháš si ho 30 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
19.2.13 19:51

@Mončina Mě to sestřička řekla, měla jsem kolem 2000 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.