Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001
Však ty ho budeš potřebovat do dalšího pokusu!
Mě právě taky zbylo z prvního IVF dvacet injekcí a dr. jsem to řekla a tak mi jich napsal těch zbylích 10 kusů co potřebuju.
Máme hospodu, tak nevim jestli můžu jít pomáhat miláčkovi na pár hodin. Hlavně o víkendu je to frmol. Co myslíš? Neběhala bych jen bych točila.
@HARPER
Gábi listovku do sebe láduju už měsíce a nepřestala jsem v tom, takže budu pokračovat
. By jsme se dnes mohli jít projít když je tam docela pěkně. Nechce se ti?
@Mončina já jsem chodila celé těhu do práce, ač mi můj gyndr nabízel neschopenku, protože jsem po těžké autonehodě a na traumatologii tenkrát říkali, že nevědí jak bude moje polámaná pánev na těhotenství reagovat, ale já jsem raději zůstala v práci a kdyby náhodou něco, tak jsem mohla kdykoliv pak zůstat doma.Ale vše bylo v pořádku. Dobírala jsem ten medrol a nasadila jsem těhu vitamíny. IVF se bere jako rizikové, takže většina zůstává doma.Ale mě odradilo to, že jsou omezené vycházky na těch 6hodin. Mě ani nebylo špatně, jen občas pocit na zvracení, ale nikdy jsem na WC nemusela stačilo se najíst.
@Mončina Já teprve dělám oběd…
Kdyby se ti chtělo přijet, tak se můžem jít projít tady někde u nás… ![]()
@Mončina no jo to je taky fakt, třeba ho budu zase píchat
Stimulovat začnu za měsíc. je to jen na tobě jak se budeš cítit. Pár kousků natočit můžeš a když to nepůjde tak si dáš pauzu. ![]()
@HARPER ahojík,ale tak nějak normálka. Už se těším na jaro a budu moct být s Terkou venku. Jinak máme doma lenocha, něchce se jí moc přetáčet, ale sedět a stát, když jí držíme tak to může stále. A co u vás?
@Marti30 Sofi začíná lézt, sedá si… přetáčí se už od 3měsíce…
je to malej drak
od 6měs. jí příkrmy, ovoce, kaše… je to šikulka… ![]()
@Danny001
Ne třeba, ale určitě ho budeš potřebovat! To víš, že jinak bych ho brala. ![]()
No uvidim, jak se budu cítit a jak mi bude. Ale pociti na zvracení už mám několik dní. Cítim jak mi to leze na horu a musim pak hodně polikat.
@HARPER
Tak to necháne na jindy. Já chtěla delší vycházku a ne jen u vás. To neva, půjdem jindy.
@Mončina Ok, dám vědět, ve středu nebo ve čtvrtek asi budu potřebovat do města…
@HARPER my už také jíme příkrmy, zatím kupuju, ale o víkendu jsem jí vařila a chutnalo jí, přesnídávky jí jedou kupované a to hlavně banánová a švestková. Na noc dostává Hami2 Hajaja. Kaši ještě nedávám.
Ahoj holky, tak si jdu k vám trochu pobrečet…včera mě pustili z nemocnice..bohužel jsem o bojovníčka přišla
leč to vypadalo všechno krásně, už jsme se radovali že mimi bude, protože hcg stoupalo ukázkově…první pátek 200,pondělí 1600, středa 2595…ale bohužel jsem šla na UZ a doktorka mě ihned poslala do nemocnice-podezření na mimoděložní teěhu, které se potvrdilo
takže jsem musela hned na operaci (v pátek) a vzali mi celý pravý vejcovod, ptž mrňousek se tam uhnízdil…měl 16mm na UZ..chjo…hrozná bolest uvnitř…první těhu a hned takhle na h…
teď mám 6ti nedělí a další pokus bůh ví kdy…až se nějak uzdravim…chjo
akorát teda mám jediný štěstí, že jsem byla netrpělivá a chtěla UZ dřív, než mě objednávali v gennetu…tam mě objednali až na 1.3.při tom těhotenství je vidět už nad 1000hcg a já měla 1600…kdybych nešla ke svojí doktorce, tak bůh ví jak by to dopadlo…to mi řekli v nemocnici že je to životu nebezpečné, když se plod vyvíjí na špatném místě…ten vejcovod mi mohl prasknout a měla bych krvácení do břicha atd…ani radši nemyslet…takže to je velké mínus pro gennet…a pro mě obrovské ponaučení pro příště!! Ještě že jsem byla netrpělivá a šla ke svý MUDR. Tak mám 3 ďury, 4 stehy a obrovský šrám na srdci…
nezbývá než věřit v lepší budoucnost…
Všem vám nadále držím pěsti a Monče moc moc gratuluju, hlavně ať jste zdravý a v pořádku ![]()
@yiruma
Ježííš to je mi strašně moc líto!!
Tak nadějně to vypadalo. Je to fakt, člověk se pomalu ani radocat nemůže protože příroda si to udělá jak ona chce. Gennet za tohle opravdu nemůže. To je aspoň můj názor. I když je fakt, že umělé těhotenství by se mělo o to víc sledovat.
Fakt je mi to moc líto a vim jak to bolí. Já to prožívala při prvním nezdaru. Je to nápor na psychiku! Posílám ti strašně moc sil a energie abys to vše překonala
.
S tím HCG si to tedy ohlídám a budu urgovat utz co nejdříve.
Drž se!
@krystof37
Ahojky. Tak už víš jak si dopadla na krvi? Mě to čeká ve středu, zítra se mi to nehodí. Nebo jedeš zítra?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.