Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mončina a ještě budeš holka…
mám za tebe strašnou radost Moni…a co chlap, už to ví??? ![]()
@Petra Z
No jasně že ví. Já test namočila a nedívala se, položia a on byl první kdo čárky viděl!
Hned se na mě vrhnul radostí!
@Mončina až mi tu ukápla slza. Test je přímo ukázkovej a zítra se těším na krásné HCG ![]()
@Danny001 ty seš zlatíčko
neboj dočáš se taky. Však jsme na jedné lodi.
Na krev pojedem ve středu. Miláček chce jet se mnou
a může ve středu.
@Mončina To je skvělí, že pojedete spolu. Teď tě bude na rukách nosit ![]()
Holky, myslíte, že podle hodnoty HCG z krve by mohli poznat jestli se chytili obě embryjka nebo jedno? Nebo to až z ultrazvuku poznají?
@Mončina supr, držím ti i nadále pěstičky. Ted to bude ještě mnohem zajímavější, až uvidíš poprvé ultrazvuk a budeš se těšit na každou kontrolu. Jé jak já se už těším na druhé těhu
![]()
@Mončina je to je hezký přesně teď tě bude hýčkat. A z hodnoty to můžeš tak tipovat jistotu tí dá až utz já třeba měla 2krát úplně jinou hodnotu a přitom to vždy bylo jen jedno
A holky, kdy půjdu na první utz? Po krvi se jede domů a odpoledne volaj výsledky a pak rovnou objednají na utz? nebo jak to @Marti30 funguje? Za jak dlouho bude utz?
@Mončina Na výsledky si voláš odpoledne ty a UTZ je myslím za 3 týdny (až - děsně dlouhá doba
)
@Danny001 Ty vole! pardon
Za tak dlouho. Ale zas to nebudou takové nervy jako čekání na dálnici
. Teda doufám. Díky Marti za info.
@Mončina já jsem měla ET 7.11 test jsem dělala 20.11 na první utrazvuk jsem jela až v 7týdnu 7+2,tak nějak to bylo kolem 13.12.
@Marti30
A cos dělala do té doby?? Chodila si do práce nebo bylo rizikové těhu? Prý když je to umělé oplodnění tak je to rizikové těhu a hned nechávají doma? Já teda jsem na neschopence už dlouho ale jen mě to zajímá jak si to měla ty nebo jak to bývá když je to z IVF?
Brala si nějaké vitamíny nebo něco? Píchala sis Clexane? já mám dvacet onjeckí a dalších 10 kusů si musim vyzvednout v liberecké lékárně. Jsem zapoměla si je vyzvednou po ET a tady nikde se nedaj sehnat.
@Mončina Mony mě Clexan zbyl doma. Myslím 9 ks. Klidně bych ti je mohla věnovat. A co dělat do UTZ - žít, užívat si a všeho s mírou
A dopřávej si jen samé radosti ať máš veselou mysl. Pokud jsi na neschopence tak tě na ní asi nechají dál.
@Mončina Těhotenství po IVF je automaticky rizikové a nechává se doma…
Dřív na UTZ než za ty tři týdny nemá smysl chodit, nebylo by tam stejně nic vidět… Je dobré brát kyselinu listovou, zabrání vývojovým vadám plodu… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.