Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děkuju. Gennet za to určitě nemůže, to ne, v žádném případě…jen bych čekala větší kontrolu z jejich strany víš? A ne takový odstup…když mi v pondělí řekli že mám hcg 1600 a objednali mě až na 1.3.tak jsem byla docela překvapená, ale moje doktorka mě v pohodě vzala, naštěsté teda no…první nezdar byl taky šok, te´d na podruhé se zadařilo, ale bohužel na špatném místě…tady bylo to čekání nejhorší a nápor na psychiku jsem větší ještě nezažila…o to horší pak je, když víš, že tam ten malej je, ale oni ti ho vezmou
to prostě bolí nejvíc…ale musim jit dál a srovnat se, aby se příště zase zadařilo, ale už na správném místě…ale ta bolest tam uvnitř je nevyslovitelná…aspoň vy podávejte samé dobré zprávy, to pomáhá
![]()
@yiruma
A myslíš že půjdeš hned do dalšího pokusu nebo si dáte pauzu?
Nemyslim, si že to byl odstup ale asi je to pro ně taková ta rutina, ale je fakt, když si krvácela tak o to víc tě měly hlídat! To je pravda!
Já věřim, že teď už budou jen samé dobré zprávy od nás všech!
Snad máš oporu v menželovi nebo příteli, to se ta bolest dá snést o něco líp když víš že partner je ten co tě obejme, políbí a utěší.
Já bych šla nejradši hned do dalašího, ale nic uspěchávat nebudu a uvidím dle doktorky a kontrol, jak na tom budu..teď rozhodně musím dodržet 6ti nedělí a pak se uvidí..v pátek jdu na kontrolu a na stehy, pak ještě 5týdnů určitě nic..ale aspoň se zatím srovnám…Manžel je opora největší, bez něj by to bylo mnohem náročnější, je úžasnej…ale taky měl slzy v očích když nám to řekli no..ale je statečnej a drží mě nad vodou ![]()
Právě kvůli tomu krvácení jsem čekala větší kontrolu a ne takový časový odstup.. i to pondělí co jsem byla znovu na krvi, tak jsem právě šla kvůli tomu, že jsem zase špinila..už v neděli večer jsem tam volala, jestli právě můžu přijít dřív, že mám obavy…i přes to UZ za 3 týdny…
@yiruma
Já myslela, žes byla na prvním pokusu. Jak nás tu je víc tak se mi to plete. Zkus si vyplnit popisky to je pak přehlednější.
Vím, že bys měla mít před dalším IVF 3 měsíce pauzu než můžeš jít do dalšího pokusu.
Jinak pro vaši informaci, dadysek84 tu moc nepsala ale zrovna mi sdělila na fc, že dnes z výsledků krve ji potvrdily těhotenství!
Takže holky, teď fakt budou jen dobré zprávy!!
Byla jsem s ní na pokoji v Gennetu. Já byla na odběru a ona šla na ET a nechala si zavést dvě embryjka. To jen pro informaci.
@Petra Z
to jsem si taky říkala, že je to zvláštní a blbý, že to vajíčko pak ještě putuje. Proč se rovnou nezahnízdí! ![]()
@Mončina ne, ne druhý…no já se na to ptala a prý je fakt hlavní dodržet to 6ti nedělí a pak se už prý může, že to záleží dle kontrol a jak se pacientka cítí…ale říkám, spěchat nebudu…nechám tomu teď volný průběh…spíš to vidím tak, že dodržím 6ti nedělí a pak bych ještě jela na 14dní k moři na dovolenou…od všeho pryč, přijít na jiné myšlenky, hodit se do klidu a i zdraví to je prospěšné…a pak by se vidělo…prcka bych chtěla už hrozně moc, ale radši si ještě počkám, spěchat prostě nebudu…teď to řešit nebudu a uvidí se…až se srovnám a hlavně, až se na to budu cítit..jak fyzicky, tak hlavně psychicky…teď na to myslet nebudu a uvidí se…
@yiruma moře je super nápad…takhůe jsem tehdá taky s chlapem zmizela na týden do Egypta po stopnuté stimulaci…
@yiruma
Dovolená a relax ti určitě pomůže. U može člověk hned příjde na jiné myšlenky a cítí se líp.
Spěchat nemáš kam, když je ti tak „málo“ takže se hoď do klidu a relaxuj a mysli pozitivně! ![]()
Děkuju moc holky
přesně tak, jsem mladá, spěchat nemusím a psychika je při IVF fakt důležitá, takže teď vypnu myšlenky na další pokus a budu jen odpočívat, relaxovat, uzdravovat se, případně tu dovolenku a pak se uvidí…
@Petra Z jo jo, to se manžel taky divil, jak je možný že to je mimo když to dávali přímo do dělohy…bohužel pak ještě vajíčko cestuje a hledá si místečko no…taky už přišel s tím, že při dalším pokusu počkáme až na blastocysty a teprve až budou, tak půjdu na ET, dřív ne…to už necestuje aspoň tak dlouho a šance je prý celkem o dost vyyšší no…hodně četl když jsem byla v nemocici:)) fakt už by si mimi moc moc přál no.. ![]()
@yiruma Ahoj,moc mě mrzí co se ti stalo. Prošla jsem si něčím podobným akorát jsem neměla mimoděložní těhotenství ale na 7 tt jsem potratila. Takže byla revize dělohy a šestinedělí. Držím ti palce aby se ti šrámy na duši rychle zahojily a brzy jsi se dočkala vytouženého miminka ![]()
@yiruma musí být super chlap…
Matyáše mám z blasty ![]()
ovšem pak už nic…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.