GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1807
8.3.13 19:02

@Mončina Tak já měla ted pauzu tři měsíce ale jen díky tomu, že mi nepřišla dlouho MS. Jinak Mokrá chtěla se stimulací začít po vybrání dvou platíček HA. Uvidíme co mi na to řekne. Spíš uvažuju, když se nezadaří KET, že bych přešla do jiného CARu, třeba zkusit Teplice, ty mám ještě blíž jak Liberec.
Já si říkala, kdyby aspon jeden bojovník vydržel z těch dvou zavedených. Ale bohužel, asi to tak mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
8.3.13 19:26

@lillan mrzí mě to… :hug:
@Mončina ahoj holka…jak je??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
8.3.13 20:21

@Petra Z
Jak je? No teda není den aby mi nebylo špatně. Hlavně do sebe nemůžu po ránu nic dostat k jídlu. A to se táhne celý den. Pak je ne z toho hladu zle. No a do toho ještě bolesti hlavy! No snad mě to brzy přejde a nebude to trvat velkou část těhotenství.
15.3. nás čeká ultrazvuk. Tak se těšíme na srdíčko a jestli bude jedno nebo dvě.
Tobě už se první návštěva taky blíží viď? Už máš vše z předešlého CARu u sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
8.3.13 20:41

Ahojda děvčata, strašně dlouho jsem tu nebyla…mám s dětma hodně práce :) jak se vám tu daří a co je tu nového??? kolik je těhulek a kolik je už mimneček?? Napiště mi prosím zprávičku. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
8.3.13 22:16

@dagmariana
Jůů to jsou krásný miminečka! Moc gratuluju! Ať ti dělají jen samou radost.
Jinak u nás se zadařil druhý pokus IVF a v pátek jedem na první ultrazvuk kde se dozvíme jak bije srdíčko a jestli se prďolkkové chytili obě :mrgreen:
Jak jsou na tom holky, tak to ti určitě písnou ony samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
9.3.13 06:58

@Mončina No to je :dance: :dance: :dance: super :hug: Moc gratuluji, upozornuji, že dvojky jsou opravdu mazec :mrgreen: Já jsem pro jedno, stačí a krásně si ho užiješ :pankac: A potom v klídečku druhé :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
9.3.13 12:12

@Mončina jeee tak blbě???hele říká se, že máš něco malého sníst ještě v posteli…kousek chleba, piškoty…zkus to
Já z Podolí nic nemám…a nepotřebuju…co mám prý stačí a domluvíme se co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
9.3.13 12:28

@Petra Z
Neboj to už dávno praktikuju, že piškoty mám na nočním stolku :mrgreen:
Včéra jsem celý den nebyla schopna vylézt z postele. Dnes už je líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
9.3.13 12:30

@Mončina ale tak zase víš, že je vše jak má :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.3.13 08:57

Ahoj, můžu se přidat? :-)
Taky chdoím do Liberce do Gennetu, mám téměř za sebou první stimulaci IVF, 8× Menopur, 2× Cetrotide a dneska Ovitrelle, v úterý punkce. Co mě trochu zaráží je to, že jsem na ultrazvuku kvůli kontrole folikulů byla jen jednou a to po 5 dnech Menopuru a hned ten den mi naplánovali punkci? Jak to můžou takhle brzo poznat, kdy bude ideální doba na punkci? Trochu se bojím, abych tam v úterý nepřijela a neřekli mi, že mám popraskaný folikuly, nebo že jsou nedozrálý ještě…žádný tlaky v podbřišku necítím, mám super extra plodný hlen :-) a čípek jak při ovulaci a fakt začínám být lehce nervozni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
10.3.13 09:07

@Radunka83 Oni vědí a vidí, jak to tam vypadá a asi reaguješ dobře :) Neboj se, vše bude OK…ještě porostou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
10.3.13 10:42

@Mončina Ahoj, můžu se zeptat jak stará embryjka ti zaváděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cacanka1
10.3.13 17:44

Dobrý den, jsem po 4 IVF, bohužel bezúspěšně. TT negativní. Mám vyčerpáno, co se týče pojištovny. Mám ještě 4 mrazáčky, za jak dlouho bych mohla jít na KET? A kolik to stojí? Jsem zoufalá, již 4 pokus a ne a ne se to chytit, co více dělat? Brala jsem estrofem 2mg 1-1-1, Prednison 5mg 1-0-0, Utrogestan 2-2-2, Anopyrin 1-0-0. :nevim: :zed: :zed: :cert:

• Citovat
  • Upravit
6193
10.3.13 18:47
@cacanka1 píše:
Dobrý den, jsem po 4 IVF, bohužel bezúspěšně. TT negativní. Mám vyčerpáno, co se týče pojištovny. Mám ještě 4 mrazáčky, za jak dlouho bych mohla jít na KET? A kolik to stojí? Jsem zoufalá, již 4 pokus a ne a ne se to chytit, co více dělat? Brala jsem estrofem 2mg 1-1-1, Prednison 5mg 1-0-0, Utrogestan 2-2-2, Anopyrin 1-0-0. :nevim: :zed: :zed: :cert:

To mi je moc líto…mě ale ivf taky nevyšla až KETy :hug: :hug: :hug: :hug: mě udělali umělý přechod, nasadili antiko a po 3 měsících jsme šli na to :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Jo a stál me to 5200.-kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cacanka1
10.3.13 19:32

Tak to je dobrý a gratulka ale jsem kuřačka, ty kouříš také? A kolik ti je mě je 35 let, zítra si jedu jako útěchu pro pejska, at přijdu na jiné myšlenky 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.