Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mončina Ahojky, nemáš jít dneska na UTZ?? Jestli si to dobře pamatuju, tka držím pěstí adej vědět, jak jsi dopadla. ![]()
@AndreaZ jj máš pravdu Mončina měla jít dns ultrazvuk. Také jsem zvědavá jak dopadla.
@AndreaZ @Marti30
Ahojte holky
Vše je v naprostém pořádku! Tipujte kolik máme srdíček? ![]()
Jsem zvědavá na vaše tipy.
Díky, že jste na mě myslely
![]()
@denisas
Ahoj. Strašně moc mě mrzí, že oplození nevyšlo.
Ale neházej flintu do žita a nevzdávej se a bojuj dál!
Ještě máš jednoho bojovníčka! Věř mu.
Ještě jsem jela dneska k MUDr. Mokré volali mi jestli můžu přijet. Paní doktorka byla moc milá. Ještě mi nabídla tzv. nativ což je pro ženy po 40 tak uvidíme jak dopadne KET a pak se ještě budu rozhodovat co dál.
@denisas
Tak to jsme se minuly
Taky jsme tam byli odpoledne na 15h objedaný, ale dr. měla skluz. Dokonce jsem tam potkala kolegyni z práce, kterou znám jen z vidění a jak jsme tam tak dlouho čekali, tak říkám miláčkovi, " tu holku já znám". Se smál, že hned každýho znám. No a než jsem se ji stihla zeptat, tak se ptá ona mě, jestli nedělám tam a tam a přišli, jsme na to že se známe z práce ![]()
Chudinka, byla po zákroku v Gennetu a zjistili ji endometriozu a ještě něco.
Takže musí na IVF. Jsem jí řekla, jak v Gennetu jsou šikovný, že se jim to určitě povede taky!
@Mončina tipuju 2 ![]()
myslela jsem na tebe ráno, ale nevěděla jsem, v kolik tam máš být ![]()
@denisas ježiš to mě strašně mrzí…
@denisas @Petra Z
Koukám, že mi přejete dvojčátka
![]()
No jo až na 15h jsme byli objednaný. To čekání bylo neskutečně dlouhý a do toho jsem ráno opět
.
@Mončina nakukuju jak jsi na tom…tak co??? jinak taky tipuju
když nás tak napínáš ![]()
HOlky, tak je tam jedno krásné ![]()
Až jsem se tam rozbulela samou radostí s ultrazvukem… víte kde
Miláček taky plakal když viděl jak bije srdíčko.
Dr. mě pohladila po ruce a říká, ať klidně brečim ale ať se tak neklepu
.
Jsem jí samou radostí vlepila hubana při odchodu
Pěkně jsem jí rozhodila ![]()
@Mončinamooc ti gratuluju, mám z tebe radost
a opatruj sebe i toho prcka v bříšku ![]()
@Angel01
Děkuju moc. Já si zrovna říkala a nedávno to psala i Danny01, že sem už vůbec nechodííš a ty zatim potají nakukuješ ![]()
Tak nějak jsem tušila a cítila, že je jedno ![]()
A co ty, jak se cítíš? Jsem koukala na tvůj fc, jak si dávala odkaz na stránku s krásnýma kočárkama! Už sis nějakej vybrala?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.