GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
544
28.3.13 08:01

@Petra Z Petruš držím pěsti.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65387
28.3.13 09:22

Holky…já vám se zkopíruju co jsem psala holkám do Podolské diskuse…takže se nedivte že píšu o Podolí :lol: :lol:
A moje postřehy…
Takže---doktrorka milá, vstřícná a příjemná…ordinace super, ne jako v Podolí-závěs prostě kabinka na půřevlečení
S dr.jsme sepsali vše, co mám za sebou a co bylo a nebylo.
Divila se, že nikdo nedělal laparku –že prý do mě nikdo nekoukal po těch neúspěších je divný…
Takže plán…až dostnu MS objednám se na hydrolaparoskopii a oni se juknou a udělají při tom i driling vaječníků. to by mi pak i pomohlo tročku zkrátit cykly.
Dělala mi hned UTZ, našla sposta folíků…holt moje polycystický vaječníky
Nabrali mi asi 8 ampulí krve…AMH, FSH, na štítku, pak ještě něco…s tím jsem si sama pak došla do nemocnice, abych na tu krev nemusela ráno.
Jo ještě trombofilní mutace
Dále jsem se dohodli, že zbylá embrya převezeme z Podolí k nim…že se jí nechce do další stimulace když embrya jsou…uvidíme jak dopadne ta laparka a krev a dle toho se dohodneme.
Kdyby stimulace přeci jen byla, před ní musíme na imunologii.
Ještě musím na cytologii k mé dr. a donést kopii výsledku
Tak…divila se, že máme znovazamražená embrya…to mám ve zprávě i se třema!!!
Pak se divila, že nikdo nic dál neřešil, jen bych jela kETY za sebou a nic z toho…že nikdo nic víc nenabídl.
Že máme jeden hormonální profil z roku 2008…
Tak mám dobrý pocit…
Jo a mám asi malý myom dle UTZ ale ten by ničemu vadit neměl.
Takže ted až to dostanu se musím objednat na tu laparku…u OL vyběhat předoperační vyš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
28.3.13 10:14

@Petra Z To zní moc dobře, jsem zvědavá, jak budete dál spokojení. Předoperační dělají i v Gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
28.3.13 11:05

@Petra Z Petruš…nestíhám tě dočítat, ale vím, že jsme myslím spolu bud stimulovaly nebo něco? už nevím…písni mi do SZ jak pokračuješ? Teda jestli ti to nebude vadit, že mě to zajímá :/ Ještě jsme spolu byly na nějaké jiné diskuzi, ale to si taky nepamatuju, mám chorej mozek :mrgreen: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65387
28.3.13 11:41

@Pajule1 jojo to vím…
ptala se mě dr.ale pro mě je jednodušší si to nechat udělat u nás u mé obvodní dr. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
28.3.13 17:05

@Petra Z
No tak to jsou samé dobré zprávy, viď :)). To je super, že první dojem byl fajn a seš spokojená. Dr. Mokrá je fakt super a budeš mít jistotu, že udělá co jen může.
Vyřiď ji ode mě pozdravy a že mimísek na dnešním utz u mé gyndařky kopal nožičkama a házel ručičkama jak divej! to bylo tak nádherný se na to koukat :srdce:
Jen ty nevolnosti a urputná bolest hlavy by už mohli přestat! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.3.13 18:43

@Petra Z
Tak to je super že máš z Liberce dobrý dojem. Chodím taky k MUDr. Mokré a je fajn. Tak ať jsou všechny výsledky vpořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65387
28.3.13 20:21

@Mončina jeee to je hezký že se vám už mele prcek :lol:
Dneska mi volala sestřička kvuli tomu převozu embryí…musíme tam dojet podepsat papíry nějaký
@denisas děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giv
96
29.3.13 12:38

první sreening

Ahoj holky
22.4. mě čeká vyšetření v gennetu první trimestrální screening a jsem z toho taková zmatená pokaždé čtu něco jiného tak se zeptám tady jestli nevíte co a jak. O vyšetření jsem si už něco přečetla jen mi není jasné jestli mě teda toho 22 jen vezmou krev a ultrazvuk až později a nebo rovnou i ultrazvuk? Toho 22 budu na začátku 13tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
29.3.13 13:56

AHoj :) Já jsem byla na screeningu v Gennetu tuhle středu a týden předtím na krvi…když ses objednávala, tak ti asi řekli stejně jako mě dva termíny…první je odběr krve a druhý utz :) držím palečky, at je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giv
96
29.3.13 14:13

@lenny27 Nene právě mi řekli jen jeden termín na toho 22.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
29.3.13 14:29

Ahaaa, tak to je zvláštní…mě řekli hned dva..no, tak tě asi na utz objednají po krvi :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giv
96
29.3.13 14:37

@lenny27 děkuji to jsem zvědavá na kolikrát tam budu muset jet. Nedá se nic dělat tak si holt pojezdíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
29.3.13 15:14

@Giv
Ahoj. Já tam jedu 18.4. a sestřičce jsem řekla, že jsem z daleka tak mi dala jen jeden termín ve kterém mi odeberou krev a udělají utz v jeden den.
Tak třeba to budeš mít stejné :mrgreen:
Výsledky se pak posílají tvé obvodní gynekoložce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giv
96
29.3.13 16:00

@Mončina to bych byla ráda když bych to měla taky tak. Jsem taky trošku z delší vzdálenosti ( u žel. brodu) a na gyndě mi říkali, že výsledky jim přijdou k nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.